Ljepota

Kako popraviti suve, napukle noge

Kako popraviti suve, napukle noge

Nisam ovo e-pošte gore. Kunem se:

Ja sam suhe, ispucale noge nose japanke sve vrijeme i od trčanja. Koje proizvode mogu koristiti da mi da glatkom, podatnom tootsies želim? Zato što je vazelin intenzivnu Rescue Hidratantna krema za stopala Koristio sam ne radim sranja. Pomoć!

load...

U potpisu, Cracked Out

Dakle, ja mogu ili ne znaju "Cracked Out" osobno. (I ona može ili ne upravo napisao sjajan komad u ELLE Kanadi na povezano pitanje-u Shellac mani.), Ali u svakom slučaju! Mislim da je njen problem je zajednički, pošto toliko proizvodi tamo jednostavno veličaju losionima maskirana kao stopalo kreme. (Žao mi je, vazelin). Ako imate suhu noge, stvarno ne možete ludirati. Morate pozvati u velikom oružje.

Magija sastojak: Urea

Ono što većina docs će vam reći je da koristite kremu stopala koja sadrži sastojak zove urea.

Ono što radi je vlaže suhu kožu od omekšavanje čvrsti sloj (to se zove "pali sloj", da li bi vjerovati?), Smanjenje gubitka vode i štiti barijeru kože.

Ona dolazi u gomilu različitih prednosti, tako da ako je tvoj problem posebno ozbiljan, možete dobiti na recept verzija (oko 40% urea) iz pedijatar. Ali over-the-counter, većina priprema sat na oko 10%. Kao što je ovaj momak iz Eucerin.

NeoStrata koristite da zaista dobar previše, ali nisam siguran da je i dalje na raspolaganju. Ako želite ići malo jači, većina opcije su iz vrsta slučajnih, ne-mainstream brendova koje ćete naći ušuškan na dnu police u apoteci. Koristio sam ovaj iz Kožni terapiju i sa 22% uree, radi super. Ali samo da ti-to upozoriti definitivno miriše medicinskih:

Druga opcija, ako vam se sviđa vaš kreme nogu da bude luxe i / ili fizičko: Ovaj bez parabena, 71% organski jedan od SpaRitual (sada dostupan na Murale!), Koji je upravo sletio na mom stolu.

load...

Sada, ne sadrži ureu tako ne bi bilo najbolje za super-suve noge. Ali sam ga sada koristi nekoliko dana i sam zaista impresioniran njegovim hidratantne sposobnosti. (Svakako bi bilo bolje nego da vazelin ste koristili, Cracked Out.) I bonus: Samo sam stavio miris. To je McDonald je narančasta piće! (Ja sam na roll u zadnje vrijeme. Prvo je to bio Joe Svježe voće roll-up balzam za usne.)

Još tipova za suho noge

Bez obzira na to koji proizvod koji ste ići, morat ćete ga koristiti za nekoliko tjedana da vidi razliku. (U stvari, ako se ne nanosi kremu stopala redovito, čak i da je čin samo-sa bilo kojom vrstom proizvoda-mogu napraviti veliku razliku. Kao što je moj pedikir dame uvek volim da mi kaže.)

Ako možete nositi čarape na kratko nakon što ste primijeniti, to će pomoći previše (jer drži kremu na noge duže). Isprobajte čarape ili čizme iz AirPlus for Her (najmekši, COZIEST materijala u svijetu, koliko se mene tiče). Oni su ugrađeni u ovlaživača!

I ne zaboravite da piling gola koja suhu kožu barem jednom ili dva puta nedeljno s alatom kao što je ovaj jedan od Tweezerman:

I onda, mogu vam garantirati momci da dokle god držati korak s uklanjanje kose, noge nikada neće izgledati ovako:

Je li to bio hobit?

U redu, mi sada.

Da li patite od suhe, ispucale noge kao i? Kako ih zadržati mekom i glatkom? Ili samo čekaju jesen da se oko tako da možete vratiti na njih kriju u zatvorenim pete cipele?

load...