Ljepota

Kako ponovo nanijeti zaštitne kreme bez rušenja vaše šminke

Kako ponovo nanijeti zaštitne kreme bez rušenja vaše šminke

Pitanje: Hi Michelle! Nakon godina ne mareći o efektima UV zraka, planiram da koristim kremu za sunčanje religiozno ovog ljeta. Međutim, nakon čitanja neke vaše kreme za sunčanje poruke, znam da kreme za sunčanje ne traje više od dva sata, bez obzira na nivo SPF. Ovo je problematično za ljude koji nose šminku, kao što ne mislim da iko će oprati svoje šminke isključuje i ponovno primijeniti svaka dva sata. Jedna preporuka ste napravili je koristio nešto poput Colorescience mineralni puder koji ima ugrađen SPF. Međutim, čini se da ne bude ljubitelj mineralnim puderima u zadnje vrijeme i ne želite da dodate još čine u lice kad ja samo tražim da se prijave za zaštitu od sunca. Da li postoje kreme za sunčanje proizvoda na tržištu koji se mogu primijeniti u toku dana koji neće uništiti šminku ili dodati više šminke na lice ?? Please help !! :) - Joanna

load...

A: Joanna, čujem te! To jednostavno nije realno da pospem na nekim masne, debele, masne kreme za sunčanje koja će uništiti naše stručno primjenjuje prajmera, temelj, korektor i prelijeva ten iluminator (!). Naravno, mi ćemo marljivo primijeniti naše SPF ujutro, ali u vrijeme ručka? Se neće dogoditi.

Na sreću, imam neke prijedloge za dobivanje oko SPF thingie bez uništava šminku! 

1. COLORESCIENCE SUNFORGETTABLE SPF 30 mineralni puder

Ovo je izuzetno lagan, prenosiv mineralni puder sa ugrađenim SPF 30 koji dolazi u tri nijanse. (Pa, tehnički "Sve Clear" je ne-hlad.) 

Možda će vam se setim Colorescience brend kada sam ovdje bulaznio o tome, i tako da mogu potvrditi od nekoliko godina korištenja da su ovi u prahu su najviše. (Čak i ako sam rekao da sam pomalo i protiv mineralnim puderima u cjelini, kao i ponovnog nanošenja mineralnim puderima nad ostatkom šminke tokom dana.)

Dozvolite mi da vam kažem zašto su dobili pass: oni su ludi lagan. Toliko da kad sam prvi put dobio uzorak, bio sam uvjeren da je neke unutrašnje ambalaže nisam demontirati-I zaista mislim da prah nije nanošenje jer nisam mogao da ga vidim! (Na kraju sam uvjeren sam da se nešto događa po zaprašivanje sve preko moje ruke. Na kraju su se malo osuši.) Dakle, ako to ne vrišti "savršeno rješenje za problem kreme za sunčanje aplikacije," Ja ne znam šta. 

2. PURE + JEDNOSTAVNO RAINFOREST puder FONDACIJA

Koristio sam ovaj kompaktni godinama (u redu, mislim da sam na trećem sada) Čak i iako, kao što sam rekao, ja sam "protiv" mineral u prahu. Samo super-zgodan da imaju oko kada želite da bude dobar prema vašoj koži. Ili vam je potrebna za zaštitu od sunca! Kako o tome.

load...

Sada, tehnički Pure + Jednostavno ne tvrde da je sadržaj SPF jer nisu testirali su ih SPF pokrivenost. Iznos od kreme za sunčanje sastojaka varira po boji, ali se kreće 1-5 posto cink oksid i 5-20 posto titan dioksid, samo da vam dati približan. Njihova najbližeg konkurenta, formula-mudar, je Jane Iredale puder puder koji ima 3 posto cink oksida i 17 posto titan dioksida i ocijenjen SPF 20.

Ne znam za vas, ali tu informaciju je dovoljno dobro za mene! Sviđa mi se ovaj jedan kada mi treba malo više pokrivenost. I dovoljno ljevkasto, ja zapravo volim ga preko Jane Iredale, što sam i učinio na kraju kupovine, ali je malo pretežak i praškaste za moj ukus. Trebali bi imati nikakvih problema stavljajući Pure + Simple prahu cijele svoje redovne makeup bez zeza ga. Samo nemoj previše puta ili će izgledati cakey.

3. Perricone MD NO Foundation SPF 30

Svi pričaju o ovome u posljednje vrijeme! Barem u ljepoti krugovima, gde sam roll. Imao sam sreće da uzmem malo tople ruke na uzorku, i mogu vam reći da je to zaista impresivno. 

I tako povezivala je vrlo lagana ovlaživač u boji poput najlakši ovlaživač u ste ikada koristili. Ona ima samo blagi nijansu (univerzalan, tako da ne morate brinuti o pronalaženju savršen hlad) i da će biti samo fab preko vrhu bilo redovnih šminke da te sve rosne i Głowy, ali ne i masna. (Ili možda samo želite da koristite ovu umjesto tvoje druge prodz, to je to dobro.) 

Ono što je također super je da je SPF je ne-kemijske (uočiti tema ovdje?), A vi dobiti bonus anti-aging sastojke kao što su alfa-lipoična kiselina i DMAE. 

(U škripcu, međutim, vjerojatno bilo lagani ovlaživač u boji bi previše raditi kao fix za zaštitu podnevno sunce).

4. MURAD OIL-KONTROLA MATTIFIER SPF 15

Ovo je jedan čisto vrste normalnu do masnu kožu tamo, jer ono što će uraditi je očisti svoj sjaj dok dodavanjem sloja nevidljivu zaštitu SPF. 

Sada, mattifiers može biti sušenja i trebat će vam da sve to po tvom licu (osim područje oko očiju), tako oprezni sa ovim. Bilo bi lijepo kad je došla u većem SPF previše (dermatologa se da je barem 30), ali to je bolje nego ništa.

Reci mi:

Da li ste znali kreme za sunčanje samo dva sata? Ako ste znali ovo, onda ti ikada ponovno prijaviti? Da? Onda nam reći ono što koristite! Nije mnogo tamo u pogledu mogućnosti.

load...