Ljepota

Kako nositi svetle ruže: 12 inspiracija izgleda slavna

Kako nositi svetle ruže: 12 inspiracija izgleda slavna

Samo pitajte Beyoncé je vizažistica. Ako želite da odmah izgledati više poliranog-a jedva pokušavajući-put na svijetle karmin. (Eye Makeup: opcionalno). To je brz; to je lako; i sa toliko nijansi za izabrati iz, to je isto jako zabavno!

load...

Za ovo izdanje osoba ljepote inspiracije, ja prebacivanje stvari i grupiranje izgled zajedno pod temu, umjesto da pokazujem slučajan zbirku novina. U planu je da se istakne drugačiji crveni tepih kose ili šminka trend svaki put, kao što su roza sjenilo, Bobs, mačka oči, itd Javi mi što mislite!

Sa ljetnom zvanično u punom jeku, imam nijanse fuksije, crvena i narančasta na pameti. Ovdje su najbolje svijetle karmin izgleda u zadnje vrijeme:

Mandy Moore

Ono što volim: Mandy mat maline ruž za usne! (Verovatno olovka za usne, pretpostavljam.) To čini dinamičnom izjavu s njom usavršio kožu mekom obrve i trepavice, a neki understated šampanjac shimmer ispod očiju. Visoke lepinja drži stvari prilično i polirani. Ono što bih promijeniti: Ništa.

January Jones

Ono što volim: januaru Orangey-crvene usne i nove šiške. Volim ove nove šiške-ona su vrlo sladak na nju! Mogla je da se izvuče bez crna mačka oči, ali su dodali zabava Bardot efekt sa frizurom. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Rashida Jones

load...

Ono što volim: Rashida je svijetla, ali tiho-teksturom fuksija ruž za usne. Ovo je ta "zamagljena" efekat smo sada vidim puno. Njen šminke oko očiju ima istu mekoću, a kosa joj je zdrava i sjajna. Ono što bih promijeniti: Mogao bih oprati od nje valova malo više.

Cobie Smulders

Ono što volim: Cobie je jarko crvene usne, ravno pune obrve, i casual lob. Normalno, volim tupi rezove, ali to flip, ojačani krajevima izgledaju odlično! Je shimmer, pinky sjena dodaje svjež dodir na klasičnu šminku. Ono što bih promijeniti: trepavice su težine je dole.

Christina Hendricks

Ono što volim: Christina koral karmin i dramatičan eyeliner. Tu je zapravo mnogo dešava sa liner-hrabru plavi kao crni bliže očima na "masu toga." Obožavam njen kovrčava frizura (periku?), Posebno lice kadriranje šiške. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Lupita Nyong'o

Ono što volim: Lupita glossy pink usta-boje-blokiran s lila sjenilo. Ne mogu da se nad njom prilično osmeh, a koža joj je! Naravno, ona nosi preveliki glavu folijom kao šef. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Lupita nosi: sjenila u Mauve Cherie • Eyeliner • maskara • Balzam za usne • usne • ruž za usne u Rose Lancôme

Holland Roden

Ono što volim: Holland naranče usne i uglađen, utegnuta frizuru. Kao Mandy također pokazali, ne postoji ništa kao svijetle usne sa off-the-lice podignutu frizuru za ljeto. Još jednom, šminke oko očiju je minimalna, sa samo nagovještaj ton-na-ton shimmer. Ono što bih promijeniti Njen finiš koža je malo suho / praškastih.

Holland se nosi: ruž za usne u Lady Danger

Emily Blunt

Ono što volim: Emily svježe viđenje ljubičastom ruž za usne (notorno teško hlad nositi). Osim za trepavice, ostatak šminke je super-bare, a teksturom bob izgleda bez napora. Ono što bih promijeniti: Tamnija kosa će uvijek biti moj prednost na Emily.

Emily nosi: ruž za usne u Boudoir • ruž za usne u French Kiss

Ali Larter

Ono što volim: Ali maline usne, obučen dole slobodi, neuredan podignutom kosom. Ako pogledate pažljivo, da ćete uočiti još roze shimmer sjenilo. Njena koža je vrlo svjež, ali radi jer je u takvom odličnom stanju. Ono što bih promijeniti: Mislim da bi mogao da razmotri mekši, manje Rooty plavuša.

Leighton Meester

Ono što ja volim: The pop kremaste crveni ruž protiv Leighton blijeda koža je neverovatno! Sve što ona ima na očima je malo šampanjca sjeni i da se sredi maskaru-moja omiljena način da se nose svijetle usne. Duge plavuša valovi ovo dati casual vibracije. Ono što bih promijeniti: Ništa. 

Zendaya

Ono što mi se: (! Očito) Zendaya je mat naranče usta i show-zaustavljanja kovrče. Ali, vratimo se na usne-ova boja je više neočekivano od crvene, i iznenađujuće laskave na niz tonova kože. Volim da je nosila sa prirodnim trepavicama, velike obrve i strateški highlighter. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Zendaya nosi: Fondacija klasično Tan • sjenilo u Aktovi • maskara u vrlo crna • obrve u Rich Brown • ruž za usne u Tan-gel-O

Olivia Munn

Ono što volim: Olivia neon crvene usne i balerine-ovski vrhu čvor. Ovo usne nijansa nije vaš svakodnevni klasičnu crvenu; isto važi i za toplom ruža sjenilo. Sa svježim kože i pege, ona izgleda potpuno ljeto-spreman. Ono što bih promijeniti: Ja bih napustiti vodena linija Bare i dobiti lažne trepavice Pune dole bolje.

Koji celeb je svoj omiljeni svijetle ruž izgledati?

load...