Ljepota

Kako nositi eyeliner na vodenoj liniji

Kako nositi eyeliner na vodenoj liniji

Pitanje: Volim izgled tamnih eyeliner na slavne hoda crvenom tepihu, ali izgleda da ne mogu da ga kako treba. Imam vrlo blijeda koža, prirodno svjetlo plavu kosu i lagane trepavice i obrve. 

Pre izlaska jedne noći, postrojili sam poklopac i vodu skladu sa tamno braon olovku i dodao crnu maskaru. Kada sam došao dole, moj dečko je rekao da je izgledalo stvarno "intenzivne" na mene (to je njegov način da se kaže "zastrašujuće"). 

load...

Ja inače nosila crnu maskaru na mom poklopac sa crnim maskaru, ali se dodavanjem eyeliner do vodene linije ne komplimente mom bojanje? - Kate

A: Kate, hvala na pitanju.

Volim dodajući liner na vodenoj liniji (unutarnji rub očiju). To je zaista daje smoky oko svoje napalilo, i može napraviti svijetle boje oči pop. 

Ali to definitivno čini šminke izgledaju mnogo dramatičniji! Zato što ste fer, kombinacija obloge svoj poklopac i svoj vodene linije može biti malo hrabar za bojenje (a time, previše dramatičan od pogleda za dečka!).

Dozvolite mi da prvo počnem rekavši da ja ne mislim da to što si uradio je to ljepota domaćih, ali ponekad oni koji vas poznaju i koriste se za te vidim s manje šminke može naći da je to malo previše.

Zvuči kao svoju dnevnu rutinu koja se sastoji od olovka za oči i maskara radi za vas. 

Ako želite da amp ga za noćni izlazak, možete probati primjenom upaljač sjenilo boje u svjetlucavu teksturu kapka. Mislim: blijedo zlato ili žuta, kosti ili off-bijelo, ili prigušeno ružičasta. Onda, ti bi se primjenom samo mraku liner na vodenoj liniji.

Neki od prijedloga za sjenilo boje su Stila sjenilo za oči u Kitten:

I MAC sjenilo u Shroom:

Pri tome, možete dobiti uticaj brod bez njega preplavljuju svoj fer boje. 

Isto tako, kada držiš poklopci neutralna i koncentrirati u mraku na vodenoj liniji, možete napraviti svoj svijetle boje oči stvarno pop i ističu!

load...

Ako je to ipak previše dramatično, onda ste mogli probati svjetlo smeđe olovke, kao što su Make Up For Ever Aqua XL olovka za oči vodootporna olovka za oči u Aqua XL D-62.

Bez obzira da li je dan ili noć izgled, ja sam veliki fan uvijek uvijanje trepavice (mislim Shu Uemura uvijač trepavica) i primjenom crnu maskaru. 

Moj trenutni fave je CoverGirl Lash Perfection maskara:

Nadam se ovo pomaže!

Sabrina Rinaldi je Torontu i Montrealu na bazi kosu i šminker.

load...