Ljepota

Kako napraviti finu, kovrdžavu kosu izgledati poliranijom

Kako napraviti finu, kovrdžavu kosu izgledati poliranijom

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Imam dobro, kovrčavu kosu i da mi kosa smanjiti ili stilu je uvijek izazov. Imao sam dugu kosu i mislila sam pogledao sam najbolje onda, iako moja kosa nije bila na najzdraviji. Onda sam se ošišala vrlo kratko i ja smo se bore da raste nazad. 

load...

Često je suvo sa puno kovrča, posebno na vlažnih dana. Čak i ispravljanje to ne traje, a kovrdžanje vrati. Ja i ne moraju puno kose za rad.

Tražim savjet na nekoliko različitih frontova: kako raste mi kosu, šišanje da bi mi najbolje odgovarao i na različite načine da ga stilu. Imam vrlo javne profesije i ne osjećam izgledam ulogu. Iskreno cijenim vašu pomoć! - Jessica

A: Jessica, vaš zahtjev da izgledaju više polirane za tvoju karijeru je na dnevnom redu danas. 

Moja preporuka je da se skratila kosu iznad ramena, držeći kao veliku težinu na krajevima moguće. To će pomoći da se izbjegne ramena koja ga odvaja i čineći kosu izgledaju tanko. Duge slojeve treba uraditi oprezno tako da kovrče ne nagomilavaju se.

Postoji toliko mnogo novih proizvoda sada za kovrčave kose. Posebno mi se nova mousse proizvode za korijene. To će pomoći stvoriti temelj za svoj stil.

Na krajevima, kremasti, vlažan proizvod bi bilo najbolje da pomogne odvojiti kovrče. Ja bih natovariti na proizvodu i SCRUNCH-osušite kosu kao veliki kao što možete dobiti. 

Umjesto ispravljanje kose, zašto ne ispolirati ga sa figaro ili štapić? Smooth vrhu kosu sa svoj alat izbora i oblikuju krajeve u meke kovrče.

U slučaju vlage, imaćete početak glavu ovaj stil. Malo kovrdžanja mogli dodati karakter umjesto upropastiti "uradi. 

load...

Postoji anti-vlažilac proizvode koji stvarno pomoći sa vlagom kao dobro. Morate sprej je tokom kosu, a ne samo na vanjske ljuske vašeg stila-sve dlake treba premaz stvarno rade.

Za svoju boju, ja bih predložiti proces od dva koraka, kao što su pramenovi prvi (kao one koje imate) i drugo, ispiranja da stvori efekt ton-na-ton. Kovrčava kosa obično ne odražava svjetlost na način ravnu kosu radi, tako da je tanak svjetlo ističe na kovrdžava, tamna kosa izgleda ropey. A ispiranje će popuniti zanoktica dodati sjaj i uklopiti vrhunaca tako da izgleda prirodnije.

Ove tri fotografije odražavaju mogućnosti Curling na različitim dužinama za vas.

Nakon što ste navikli na dodavanje Curling na svoj režim, naći ćete prečice u jutarnjim satima, kao što ne morate da ga operem toliko. Malo pomoći iz vašeg čarobni štapić i Presto, vi ste dobro ide. 

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...