Ljepota

Kako napraviti finu kosu izgleda manje ravno

Kako napraviti finu kosu izgleda manje ravno

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bili i Michelle. Vas dvoje ste najbolji za udružili ponuditi konsultacije kosu da pomogne zbunjena čitateljima kao što sam ja! Ovo je moja kosa priča (sa previše slike-mi!). 

load...

Ja sam 5'6 "sa sivim očima i bleda, hladna koža. Moja prirodna boja i obrva boja je vrlo tamno smeđe. Moja kosa je u redu, prilično gusta i prilično ravno. To teži da bude 'piecey' u teksturi, što može da izgleda i čini se talasasta. Sasvim je upravljati sa minimalnim stajling, što mi nije dao puno poticaj da pronađu rez / stil koji nije dosadno.

Do prošle godine, imala sam jako dugu kosu čitav moj život. Osim dužine, probao sam razne šiške, uključujući potpunu i side-zahvatio. 

Zatim prošle godine, Odrezao sam više od 40 centimetara da pomognu prikupljanje novca za istraživanje raka / podršku.

Sam od ofarbala krajevima tamniji, jer sam mislio na toplom krajevima sukobili sa mojim tonusa kože. U suprotnom, nemam pojma šta da radim s njim. To je porastao, ali je i dalje u tupim rez. Imajući imao dugu kosu čitav svoj život, ja sam zaglavila o tome kako smanjiti / style moje kraće kose. 

Moj glavni problemi su da je moja kosa može biti volumena izazov, a ja imam čudne kose. Nisam se osjećati s kraćim kose i sam na zadatku sada da šišanje to ne znači da mi je kosa ravna, i da radi sa vrhunac moje udovice.

Ja bi bio tako zahvalan za vaše stručnosti! - Ashlee

A: Ashlee, neke od najljepših ljudi na svijetu imaju vrh udovice... Lol! 

load...

Odrastao sam sa jednom, a to se ne radi s mojim frizuru u to vrijeme, pa obrijao sam ga. Velika greška. Kao što je rastao, sam jurio čekinje i imao je užasno vrijeme raste ga.

Jednostavnim kreće vaše strane, možete ažurirati ove dužine, ako se odlučite da bi vaša kosa dugo.

Moje fave na tebi je ramena i kraće.

Izgleda da je donja strana deo za rad sa kose, i volim svoju kosu na kraće dužine da pokaže svoj vilica.

Za tebe je ovo vrlo zavodljiva stil na ovu dužinu.

Također sam vam kopanje sa šiškama, obje strane zahvatio i ravno dolje, također s kraćim dužine.

Ovo Wispy shag s naglašava bi bio cool potez za svježe ljeto stilu.

Sve u svemu, volim tvoja kosa kraća. Long je također vrlo lijepa, ali nema prednost.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...