Ljepota

Kako napraviti Balayage naglasak kod kuće

Kako napraviti Balayage naglasak kod kuće

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Tony Chaar, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Ja stvarno volim balayage pramenovi, ali cijena da se ovaj izgled je prilično visoka. Vidio sam video online Jessie James Decker koji je, nevjerojatno, da li svoju balayage pramenovi kod kuće u kompletu Revlon Frost & Glow u medu. Njena kosa je nevjerojatan, a ona čini da izgleda tako lako s njom tehnikom. 

load...

Da moram prvo koristi za punjenje prije nego što sam koristiti osnovne boje, kako bi bili sigurni da dodam pigment natrag u mojoj kosi? A balayage stilista mi je jednom rekao da bi trebalo da prvo koristiti osnovne boje da biste dobili ovaj izgled. Jesse James ima prirodno svjetlo smeđu kosu, tako da je lakši od mog.

Moja kosa je sada u dobroj formi. Moje krajevima su malo kosu od ostatka moje kose, pa sam očekujući puno uređaj maske za kosu, pa čak i trim da se vlaga nazad nakon obrade to. Tako sam strah da pržiti moju kosu radim ovo i ne žele da zabrljam! Hvala! - Heather

A: Heather, razumem vašu zabrinutost zbog oštećenja vaše kose dalje. 

Na slici si mi poslao Jessie James, ona ima zlatnu kosu. Izgleda kao zlatna tonera s nekim mekim naglašava. Vidio sam video i ona radi odličan posao. 

Vaša kosa je već previše svetla, tako da bi to prići na ovaj način: 

Korak 1: Koristite pepeljasto osnovna boja za neutralizaciju crveni pigment imate ispod vašu prirodnu tamno smeđe boje. 

Korak 2: Koristite zlatno tonera. Ovo može biti kojih je jedna četvrtina cijevi Schwarzkopf 9-55 pomiješana s pet inča Schwarzkopf 0-55 boje.

Korak 3: Koristite 10 Volumen developer sa korijenima, samo na plavuša komada, za oko 15 minuta. Vidjet ćete promjena boje u pred vašim očima. Budi strpljiv; Nemojte ga prati odmah. 

Rezultat bi trebao biti karamela bazu sa zlatnim ističe, a to je ono što želite.

load...

Sljedeći put kada to uradi, možete pratiti korake u video šta je uradila, sa pepeljasto osnove i preporučuje za vas. Na samom kraju, možete koristiti 9-55 i 0-55 pomiješani kao toner za pet minuta, i to bi trebalo biti bez mane. 

Molimo vas da i dalje vlaže kosu-to je jako važno. Takođe bi trebalo da to napravimo korak dalje i koristite tečni proteina.

Bilo koja druga pitanja, molimo pošaljite mi na [email protected]

Tony Chaar je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Tony Chaar Salon na 140 Avenue Road u Torontu. Pozovite 416-920-9965 rezervirati termin.

load...