Ljepota

Kako dodati naglasak srednjoj smeđoj kosi kod kuće

Kako dodati naglasak srednjoj smeđoj kosi kod kuće

Nedavni porast crnka zahtjeva kose je prilično fenomenalno, i možemo kreditirati većina ga na vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton. Otkako one čuvene angažman slike su pušteni, svet je navukao na nju kestena brave.

load...

Njena srednje smeđa kosa izgleda nevjerojatno zdrava, sjajna i dimenzionalne-da ne spominjemo potpuno prirodno, zar ne? Da nije bilo zbog činjenice da svi znamo ona dobiva joj kosa obojena-by najskuplji na svijetu stilista u to-nikada ne bi znala da nije rođena s tim.

Bojanje srednje crnka kosa može biti nezgodno. S jedne strane, to je vrlo vjerojatno možete izvući neke hladu plavuša (misli Jennifer Lawrence ili Angelina Jolie). Iako frizeri vole da se ljudi lakše, postaje ne može biti skupo, dugotrajno i često štetno. I kao što smo razgovarali o tome u mom mraku crnka kose tutorial, tradicionalna plava pramenovi u smeđoj kosi često može izgledati previše svjetla i Stripey.

S druge strane, ako se držite 100 posto sa onim što priroda namijenjen, da srednje smeđe boje može biti pomalo dosadno. Imam prirodno srednje smeđa nijansa sebe, pa sam ga.

Imam tehniku ​​boja za dodavanje dimenziju i toplinu vašoj kosi bez ugrožavanja kvalitete ili što ga čini radikalno lakšim ili tamnije. Miješanjem dvije nijanse, možete postići toplo, srednje čokoladno smeđa bez efekta Brassy koje često dobiti iz zlatne boje kose.

Dakle, ako Kate Middleton je svoj krajnji kosu inspiracija, nastavite sa čitanjem da biste saznali kako da joj se covetably boji brave.

Što ćete trebati

Garnier Nutrisse trajna farba za kosu u 63 Light Golden Brown (ili Brown Sugar):

Garnier Nutrisse trajna farba za kosu u 50 srednjih Prirodne Brown (ili tartufa):

load...

Ćete također žele da imaju:

  • Plastična posuda za miješanje
  • A nijansa četka
  • Plastične rukavice
  • A timer

Kako se prijaviti u boji

1. Počnite s suhu kosu.

2. Pomiješajte svaki od krema u boji, 63 Light Golden Brown i 50 srednjih Natural Brown, sa svojim developer boce.

3. U vašem plastična posuda za miješanje, miješati otprilike ¾ 50 Srednji Prirodne Brown sa ¼ 63 Light Golden Brown. Nanesite ovu mješavinu iz korijena do sredine dužine kose.

5. Pomiješajte preostale ¾ 63 Light Golden Brown i ¼ 50 Medium Natural Brown. Nanesite ovu od sredine dužine do kraja kose. Pobrinite se da perje linije sa četkom da se uklope i postignu vrlo suptilan diplomiranja topline. Cilj nam je da na donjoj polovini toplija od vrha.

6. Ostavite da se boja razvije za 25 minuta.

7. Isprati hladnom vodom dok se ne radi jasno, a zatim šampon i stanje. (To je dobra ideja da ostavite uređaj u oko dva minuta.)

8. Ispiranje ponovo, a zatim suho i stil kao i obično.

Je Kate Middleton kosu inspiracija? Jeste li ikad ističe pošlo naopako u srednje smeđa kosa? Jeste li isprobali ovu tehniku ​​za dodavanje dimenziju?

load...