Ljepota

Kako dobiti Viktorijinu tajnu kosu

Kako dobiti Viktorijinu tajnu kosu

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Kao prvo, hvala ti puno za ovu fantastičnu uslugu. Saveti stručnjaka iz čovjeka iza Michelle prekrasna kosa? Da molim!

load...

Ja sam u potrazi za savjet o tome kako da razbudi moja blag frizuru i boju. Ova fotografija prikazuje običan dan za kosu za mene: uglavnom glatka i obiman sa slučajnim kovrče i valove u cijeloj. Totalno za rukovanje, ali i potpuno dosadno.

Moje srednje teksture kose uglavnom radi ono što ja hoću-četkanje je zaglađuje kovrdže u valovima, a uz topline, to će održati pregib i ostati ravno (iako je to ne * ne * slatki). Imam dobre kose i loše frizure. Moja sadašnja rez ne radi ništa za mene, a ja sam umorna izbledelim prirodna boja kose, ali ne može odlučiti da li da ide tamnije ili dobiti balayage / ombre.

Ono što zaista želim je super-seksi Victoria Secret kosu koja odgovara mom tri prsta čelo. Prije nekoliko godina sam imao asimetričan pokušaj da sam volio, ali ja nisam spreman da se vrati na kratku kosu. Šta ti misliš, Bill? Mogu li kosu anđela? - Katrina

A: U redu, Katrina, vaše prirodne ljepote već Angelic... 

Takođe sam shvatio problem koji imaju najljepše kose u svijetu, a ne da to izgleda na van način na koji se osjećate ga unutra.

Distribucija, rastanak i stil su uvijek izazov da dobije novi izgled.

Ovdje možete vidjeti kako rastanak kosu na najvišem dijelu čela izdužuje lice:

Onda bih dodati nekoliko centimetara dužine vaše kose i neke davno slojeva.

Onda dolazi stil. Koristiti neke valjci za preusmjeravanje val i stvaranje swishy pokret koji Angels imaju.

load...
  • Hot valjci ili čičak valjci rade najbolji na suhu kosu, zamagljen lagano postavljanje losion ili lak za kosu. 
  • Nanesite topline iz vašeg blowdryer da pomogne postaviti kovrče. 
  • Poprskajte uvijača još jednom lakom za kosu u ovom trenutku. 
  • Ostaviti da se osuši prije uklanjanja. 

Način na koji to radi je toplote omekšava kosu, a to je hlađenje akcija koja drži pregib. Strpljenje je potrebno s ovom tehnikom.

Ja sam ne zanima u razmatranju vas kao plavuša. 

Problem koji se tamna brineta Angels imamo je da postoji vrlo malo dubina u boji. To ga čini gusta i ne pokaže slojeva, kao i kosa koja je blago istaknuta. 

Sa strateški postavljena lakši komada, vi će poboljšati izgled pokreta.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...