Ljepota

Kako dobiti izgled trepavica u kući

Kako dobiti izgled trepavica u kući

Znam da neki ljudi kunu u Nadogradnja trepavica. I hej, ako sam bio zvijezda, ja bih verovatno ih radi na reg. Efekat #wokeuplikethis, i nikada ne da se prijave maskaru, zaista neverovatno koristi. Osim toga, znaš kako mrzim lažne trepavice i ekstenzije su obično mnogo više prirodnije od toga.

load...

Problem je u tome, oni su skupi (očekivati ​​da će platiti 150 € +). I moraš da leže dva sata dok su violina ih golu. Moram raditi stvari! Mjesta to go! Blogovi pisati!

To su razlozi zbog kojih je koncept koji stoji iza Kit Lash Extension Liječnici Formula je vrlo, vrlo privlačan za mene. 

U suštini, to je ovo: izgled trepavica ekstenzije, dva minuta iz udobnosti vlastitog doma, a za manje od 20 €. Privlačan, zar ne? 

To je ono što ćete dobiti u kompletu:

Dakle, postoje dva proizvoda u kompletu, maskaru i mali cijev četke na vlaknima. 

  • Maskara: maskara je zapravo prožet trepavica za jačanje peptid tehnologija Liječnici Formula je (isti stvari koje im je u Lash Jačanje Eyeliner). To znači da više koristite ovaj komplet, veće su šanse da ćete imati prirodno duže trepavice, budući da je peptid pomaže usloviti im da rastu duga i jaka. (Ja sam već na Latisse, ali mogu potvrditi da je ova tehnologija nema posla-I've vidjeti nevjerojatne rezultate na ljude koji su koristili eyeliner.)
  • Vlakna: Bio sam iznenađen da saznam da su vlakna su potpuno prirodne. Oni su prije svega iz celuloze, s pantenol i vitamin E. I njihova pastama su izvedeni iz artičoke i bosiljak! Imajte na umu da su vlakna su crni, a ne bijeli, što je ključna prednost u odnosu na mnoge druge sisteme trepavica za izgradnju dva koraka.
  • load...

Uzgred: Možda ćete biti upoznati sa cijelim vlakana već stvar, kao Tarte ima najbolji u Faux Lash Proširivanje Vlakna i Too Faced čini Better Than False Lashes Extreme! komplet. Ali. Kit Liječnici Formula Lash Extension je puno jeftinije, i široko dostupne. Dakle, postoji.

Evo kako ga koristiti. Za najbolje rezultate, preporučujem da rade na jedno oko istovremeno!

Korak 1: Nanesite Mascara

Curl trepavice prvo ali ja bih izbjeći sve sjenilo, jer postoji dobra šansa da se malo maskare na poklopcima u ovom procesu. (Obično radim, bez obzira, jer volim da ga pritisnete pravu na korijene.) 

Maskara je prilično vlažna, što vam je potrebno za vlakna da se drže, a to vam daje pristojan razdvajanja. Nema ništa super-posebna o tome, ali to definitivno postaje obavio posao. 

Kaput samo gornje trepavice i na prednje i stražnje strane. Zatim proći kroz ostatak koraka na istom oku umjesto skakanja i nazad. Na taj način, Mascara ostaje mokar dok se krećete što je brže moguće na sljedeći korak.

Korak 2: Coat Mokro trepavice u vlakna

Dok je Mascara je još vlažna, želite da se ova vlakna premaz trepavicama, tako da će se držati i pomoći izgraditi volumen i dužinu. 

Pobrinite se da dodirnete višak od štapić za sprečavanje lutalica bitova padali preko obraza, ili još gore, u tvojim očima. Ovo je dio gdje zaista želite da se ekstra njegu, pogotovo ako nosite kontakte ili imaju osjetljive oči. Ako radite samo jedno oko i ne žure, to je mnogo lakše.

Mislim da je najbolje radi držati štap vertikalno umjesto horizontalno, i mrdaj ga nazad širom trepavice, umjesto četkanja kroz. Da, i dalje ćete dobiti neke padavine, ali možete lako pomesti ga sa fluffy kistom kada završite. Nisam imao problema na sve s vlaknima držati na moje šminke.

Korak 3: Ponovno Nanesite Maskara

Dalje, pečat i postavite vlakna sa još jednim slojem Mascara i na prednje i stražnje gornje trepavice. Ako si zadovoljan sa efektom, možete zaustaviti ovdje, ili.

Korak 4: Ponovite korake 2 i 3

Našao sam samo jednu rundu mi nije dao dovoljno o "wow" faktor u odnosu na normalnu za volumen maskara, pa predlažem da se vratimo za barem još jedan sloj vlakana i maskara. Tada je magija dogodi, ljudi! 

Kada završite, dokrajčiti tvoje donje trepavice sa redovnim maskaru. 

Onda počistiti bilo lutalice Vlakna s četkica. Ako ste razmazana bilo maskara, možete koristiti Q-tip umočen u ne-masnu šminke, kao što su Bioderminu H2O.

Sada si dobar to ići!

Evo kako izgledaju na meni:

Iskreno, ja sam stvarno zadovoljan s ovim rezultatima ovo je dva sloja Mascara i vlakana, i NO eyeliner. 

Zaključak

Ja ne znam da li Kit Liječnici Formula Lash Extension treba tehnički nazvati "ekstenzije", jer to nije toliko odluka trepavice duže, ali deblji. 

Što je upravo ono što ja tražim. To nije dužinu koja čini vaše oči pop-to ima gustu, tamnu resa, posebno u neposrednoj blizini korijena, a to je ono što ovaj proizvod može vam dati. Takođe, to čini bez grudica da je moja glavna zamerka sa normalnim za volumen maskara formule!

Mana ovog Kit su da je to malo u neredu, a to je više vremena da se prijave u odnosu na redovne maskaru. Ali, to je način brže nego profesionalne ekstenzije, i po cijeni i dramatične rezultate, ja sam više nego spremni da rade s njim!

Gdje kupiti

  • Amazon.ca
  • Amazon.com
  • Ulta
  • Well.ca

Jeste li isprobali ove trepavica proširenje kit? Šta si mislio? 

load...