Ljepota

Joe Fresh šminka: laku 5-minutnu zabavu

Joe Fresh šminka: laku 5-minutnu zabavu

Moje klasičan odmor makeup look, sve Joe Fresh!

Kada je u pitanju odmor stranaka, šminku mantra je "veliki uticaj, mali napor."

Tako je-želim da izgledam svečane, ali ne mogu provoditi tona vremena na mom licu. (Moram mjesta za izlaske, da ljudi vide, u kupovinu, itd!)

load...

Tu današnjem tutorial dolazi u. Napravio sam svjež, klasičan izgled koji je dovoljno glamurozan za neke posebne prilike, ali će vas odvesti samo pet minuta da radim. Ona će raditi na svim tonovima kože i sa bilo koje odijelo, a ti apsolutno ne treba nikakve posebne vještine šminke da se to ostvari.

Još bolje: svi proizvodi sam koristio su iz Joe Fresh, tako da ne treba da se puno potrošiti da se glam!

Joe Fresh "5 minuta Face" - Ono što sam polovna

Evo šta sam ja od Joe Fresh stvoriti moje "5 minuta Face" za praznične sezone:

  • Joe Fresh Sheer Tint u Porculan 
  • Joe Fresh sjenilo za oči u Twinkle
  • Joe Fresh 8 Hr Waterproof Kohl Eyeliner u crnom
  • Joe Fresh Lash Plump Volumizing Mascara
  • Joe Fresh rumenilo u Rose
  • Joe Fresh bronzer duo u Golden Tan
  • Joe Fresh Matte ruž za usne u Malina
  • Joe Fresh Long Wear sjajilo za usne u Deep Red

Brzo notu reći: kvalitetu ovog šminke je ozbiljno super. Ako niste pokušali još Joe Fresh, mislim da će biti mega-impresioniran teksture, pigmentacije i završne obrade, posebno u odnosu na druge marke po ovoj cijeni. Iskreno, ja volim svaku stvar na ovoj listi!

U redu, na tutorijal.

Korak 1: Čak ten

load...

Za početak, Pokrila sam manjih nepravilnosti kože i dovesti moju zvona sa Joe Fresh Sheer Tint u porculana. Ja sam zapravo dugogodišnji korisnik ove ovlaživač u boji, koji je šminker Preporučuje se da mi je prije nekoliko godina. To vam daje lagan pokrivenost i prekrasan (nemasnu) sjaj, a tonovima su lijepo i neutralno nije previše ružičasta, kao i većina drogerija temelja. Možete ga primijeniti četkom, ili samo prstima, kao što sam ja ovdje.

Korak 2: Definirajte oči

Mislim da je to izgleda jako moderan odmah učiniti jednom, svjetlucave boje na poklopcima-ide sve iz vašeg liniju trepavica pa sve do obrva. To se događa da se super-lako i nešto što možete učiniti u samo sekundi! Koristio sam Joe Fresh sjenilo za oči u Twinkle da ovo čista pranje srebra. Efekat je svjež, a ne kao težak kao tradicionalni zadimljene oči u smeđe, sive i crne boje.

Zatim, želite da "terenu" srebro sa nekim liner blizu liniju trepavica; to će učiniti vaše oči pop. Koristio sam Joe Fresh 8 Hr Waterproof Kohl Eyeliner u crnom, koja je nevjerojatno dugo nosi. Isproban i testiran od strane mene, a to definitivno ne masti ili transfer u osam sati! Da bi naš pogled čist, prijavio sam ga duž gornje trepavice samo linije, s mekim beba lagane udarce na vanjskim rubovima. Takođe sam iskoristio da potamni gornji vodena linija, što stvara iluziju puniji trepavica.

Korak 3: popunjava trepavicama

Govoreći o trepavice, volumena izgradnje maskara je imperativ za bilo koju stranu look. Ovaj je Joe Fresh Lash Plump voluminizirajući maskara u crnom, a prijavila sam nekoliko slojeva na moje gornje i donje trepavice. Stvarno mi se sviđa njegovo kraći štapić i masti četka, i to mi daje nikakvu grudica.

Korak 4: Sculpt obraze

Volim da radim svoj rumenilo nakon što sam sve od šminke oko očiju, tako da dobijem bolji osjećaj kako intenzivne moram da idem na obrazima. Koristio sam Joe Fresh rumenilo u Rose, i oh my-to je samo PERFECT napet-roze rumenila. Ima baš pravi ton i količinu pigmenta da ti dam da je prirodna, crvenilo-od-unutar izgled svi Covet. Zašto to nije bilo u mom životu ranije, ne znam! 

Ovaj sljedeći malo je opcionalan, ali ako želite, možete to učiniti neke suptilne oblikovanje i naglašavanje. Joe Fresh bronzer duo u Golden Tan je odličan za to, jer s jedne strane je topla mat nijansu, a drugi zlatni shimmer nijansu. Nisam jedan za teške kontura, ali može izgledati dobro samo stavi vrlo malo mat nijansa u udubljenjima obraza. Onda, prašina upaljač, svjetlucave hlad duž vrhova vaših obraza. To može dodati neke dodatne dimenzije, bez gledanja preterano.

Korak 5: Make Your Lips Pop

Ništa ne kaže "praznični" kao divnu crvenu usnu, a Joe Fresh Matte ruž za usne u maline potpuno uklapa! to Prijavio sam ravno iz tube, a ne mogu reći dovoljno dobre stvari o svojim kremastim, ne-sušenje teksture. 

Posljednji korak je za usne, i da, ja ga primeni nakon karmin. Naravno, možete staviti na ranije, ali smatram da radim liner zadnji je najbolji način da se potpuno usavrši usnu oblik. Radim nešto više-postava rada, kao i popuniti u uglovima, što daje moje usne mnogo puniji, više čak i izgled. Koristio sam Joe Fresh Long Wear sjajilo za usne u Deep Red-a kao što ste možda čuli, ja sam veliki ljubitelj ove usne! Ne samo da je dugotrajnost neverovatno, ali to dolazi sa četkom na drugom kraju, tako da možete lako uklopiti svoj brod i ruž zajedno za bešavne finiš.

Konačni izgled

Pet minuta kasnije, a evo i konačni, svečane rezultat! Ja samo volim ovu kombinaciju od hrabar, kremasti crvena usta sa cool-tonirana metalik oči. 

Nadam se da ti, previše!

Da li ste pokušali Joe Fresh šminke?

load...