Ljepota

Joe Fresh sjajna nijansa je moja nova omiljena šminka za kožu

Joe Fresh sjajna nijansa je moja nova omiljena šminka za kožu

Joe Fresh Sheer Tint

Kunem se da je pronalaženje pravu nijansu temelja / BB krema / ovlaživač u / etc. Je teže nego u vezi. (Iako ne da me počeo, ja mogao napisati cijeli drugi blog na tu temu sigurno.) Pomislili biste da sam razmažena osoba koja prima desetine šminke isporuka svake nedelje, imao bi smiješno niz tih proizvoda na mojih prstiju, na gotovs za moju ličnu upotrebu.

load...

Ne.

Ja imam ih na tone ali postoje možda tri koje zapravo mogu nositi. Ostatak jednostavno ne odgovaraju mom tonus kože, tako da završe u ljepoti groblju, odnosno stražnjem dijelu ladice gdje neiskorišteni proizvodi prolaze da umre. A onda mislim, ako imam toliko problema s kožom-podudaranje stvari koje sam dobiti besplatne, kako onda loše mora biti prosječne urednik ne-ljepote?

So. Postoji tačka na ovaj blog, a ja dobijam to odmah. Nakon posebno loš niz od foundation- i CC krema-testiranje (što ću dijeliti detalje o čim članak časopisa da je to za ne izađe), nedavno sam ponovno potvrdio awesomeness da je ovaj proizvod. (Tako strašan da dobije svoju fotografiju dva puta u jednom postu.)

Moja nova šminka omiljeni kože:

Da. To je Joe Fresh i zove se Sheer Tint i košta 12 € na Loblaws. I mi se sviđa bolje od kajillion odgajivač stvari koje sam pokušao u zadnje vrijeme od Bobbi Brown, Clinique, Dior i Chanel. Nisam ni šalio.

Razloga je strava:

To je savršen hlad za fer, neutralne kože.

Tu će biti Rant na ovom blogu u bliskoj budućnosti o BS koja je temelj-uparivanje. Za sada, dozvolite mi da kažem da ja ne vjerujem u "stručnjaka". Rečeno mi je da sam cool-zategnut neki šminkeri, toplo-tonirana drugi. Tako da sada u suštini ono što ja želim. Ne želim gledati žute niti želim gledati Pink, tako da ja idem za šminku kožu tako je na sredini terena, u neutralnom kategoriji-što je, nažalost, vrlo teško pronaći.

Ne mogu komentirati koliko je dobar Sheer Tint je za ostale tonove kože, ali ja ću izaći na ud i predviđaju uspjeh na osnovu samo moje iskustvo. Postoji osam nijansi ukupno, što možete pogledati ovdje gore. Onaj ja koristim je porculan, koji je najlakši.

load...

To je iznenađujuće dobra pokrivenost bez teške.

Da li to smisla? Vjerojatno ne, ali 'tis istinito. Ko je još frustriran ovaj ludi niz od BB- / CC-sve, gdje je pokrivenost od većine njih je ukupno šala? Mislim, s nekim to je kao da zašto još smeta? Mogao bi samo koristiti redovne ovlaživač, jer je takozvani "nijansa" radi sranja.

(Žao mi je za psovke, ali hajde.)

Zato mi je drago Joe Fresh nije skočio na bandwagon (još) i ostavio štene sam kao običan starinski ovlaživač u boji. Nije ništa loše u tome. Ako oni to preformulisati kao BB ili CC, ja ću umrijeti.

Evo kako izgleda ravno iz cijevi.

Ne znam kako dobro možete reći ovo sa fotografije, ali ima mnogo pigmenta za ne-temelj. I usput, upravo sam ove fotografije na otvorenom svetlo ne boji ispraviti na sve.

Evo kako lijepo ne potone u kožu sa malo pola-ass miješanje:

Radi neverovatno dobro za pokrivanje crvenilo i lagano prikrivanje mjesta, da ne izgledam kao da nosite šminku (što je najgore). Ja bih vam pokazati razliku na mom licu, ali nisam o tome da stavim zamrljane unaprijed šminke šolja na internetu za sve svet vidi. Tako da samo morati da mi veruješ na tome.

Usput, bez obzira na to savjet iz 2018. Godine, odlučio sam, jer sam prestao dobiti bilo kakvu tan na mojoj koži (stvarni ili lažni), da volim moje lice najbolje kad je moj temelj odgovara vrat. Dozvoljeno mi je da se predomislim, zar ne? Čitao sam članak Amy Nadine potvrdivši da je ova metoda nikada nije sve joj je u redu. (Uh, da li sam spomenuo Upoznao sam je u januaru i dalje treba da postavite o tome ?! Ja sam na najgore.) Ali, vratimo se gospodinu Sheer Tint.

To nije masna.

Još jedan ljubimac ozlovoljiti-mnogi od tih novih fangled BB / CC stvarčice su tako teška na sastojke kože poboljšanje da se osjećaju i izgledaju užasno masnu. Iskreno, radije bih radim na pitanja koži noću, a ne šetaju danju kao ljigavom. Srećom, moj Joe Fresh prijatelj bez ulja i ne izgleda kao da nosim ništa.

Sabrina Rinaldi koristi ga na mene.

I ona je super, tako da. (Zapravo, znao sam da je golman dugo prije nego što je uradila šminku tokom ove Crest makeover dan, jer je Sheer Tint nije novi proizvod. Međutim, znajući da Sabrina dopao je to bio šlag na torti. Sabrina DOBILA fer skin- Mislim, žena odvezao do Barrie samo da bi dobili svoje ruke na određenom sajmu kože odgovarajuće bronzer, za boga miloga.)

To je 12 €! U prodavnici!

Da li život može biti bolje od toga? I Love kupovinu u prodavnici. To je tako opuštajuće. U stvari, bio sam samo na Loblaws jutros i skoro kupila trećinu Sheer Tint samo za pakao, ali onda sam odlučio sačekati i umjesto toga su se vratili i napisao ovaj blog post.

Jedina loša dijela.

To, moram da vas upozorim da je pakovanje duva. Cijenim ideja airless pumpe-stvarno je bolje nego da umoči prste u pot-ali jednostavno ne mogu dobiti bilo koji proizvod od toga. Čak i potpuno nove. Sam posezala za potrebe da uzme kapu i premazati ga odatle na stražnjoj strani ruku, gdje sam zatim nanesite koristeći temelj četkom. Pa dobro, ne može imati sve.

Reci mi:

Da li imaju slične probleme pronalaženju pravo utakmici? Da li ste pokušali Joe Fresh Sheer Tint? Imate bilo koji drugi šminke kožu i / ili Joe Fresh Recos? Molim te podijeli!

load...