Ljepota

Jessica Biel ima teal na donjim linijama

Jessica Biel ima teal na donjim linijama

Da li ste skloni svoj teal eyeliner za zimu? (Jesam li ja jedini koji ima toliko šminke da sam zapravo imaju to učiniti, zajedno sa sezonskim skladištenje ormar?) Pa, da možda promisliti da je jer nakon što Jessica Biel šminka na nedavnoj MoMA događaj, pitam se zašto sam ikad stavio teal u "samo za leto" kategoriju.

load...

Svjedoci kako Smokin 'vruće ona izgleda:

Definitivno ide protiv zrna za zimsko svečan izgled, i volim to. (Počnem da se depresivni u pravu u ovo doba godine, kad god sam u moru ljudi swaddled u crnoj i sivoj boji odjeće. Fuj!) Svijetle teal u kombinaciji sa bijeloj haljini, zlatne kože, blijeda usne i ravno, centar -parted kosa je zastrašujuće Sunshiney kombinaciji. Obično bih doći za taman ruž ili da smoky sjenilo od sada do marta, ali ja volim ideju miješanje sa nešto malo više boja. Na šminkera, Kara Yoshimoto Bua, inspirisan je Jessica Chanel haljinu i željeli napraviti modernu verziju egipatske kraljice Nefertiti.

Evo šminke izbliza, a možete u potpunosti vidjeti egipatske-stva u aplikaciji ako ne i boja za eyeliner:

Šta je to nijansa? To je Chanel Stylo Yeux Waterproof u Jade:

Ja sam zapravo imaju ovu olovku i ona ima veliku izdržljivost-seta gotovo odmah. Ja bih rekao da je to mnogo više na suhu stranu u odnosu na Urban Decay olovke, pa čak i Stila i Make Up For Ever (moj drugi Faves). Pretpostavljam da nisu čineći većinu jade, jer nisu to primjeni u kao debele linije kao Jessica. Mislim da ide na dramatičan liniju isplati, kao i kako se krive u Malo je glupo oblik na suzne kanale i ima uži tačku na vanjskim rubovima. To je stvarno sve u aplikaciji.

Mislim da je važno spomenuti da postoji neka crna liner-istu olovku u Noir Intense Idete na kao dobro.

Crni je primijenjen na vrhu poklopca za "suptilan cat eye", kaže Kara. Ako dođete do ponovo pogleda na PIC-a, možete vidjeti kako to čini joj trepavice izgledaju deblje na vanjskim rubovima, koji balansira se boja teal i čini oči pop.

load...

Jessica je također nosi Chanel Les 4 Ombres u Dunes za super-suptilne kapka isticanjem i oblikovanje:

Na obrazima je Chanel joues Contraste u Frivole:

Ja zapravo imaju i koriste ovaj točne hlad i na koži to nije uopće kao narančasta kao što izgleda. To je dobra boja za kada se osjećate kao da više od peachy, zlatnim sjajem.

Konačno, usne-očigledno Jessica ne nosi ništa osim Rouge Coco Baume, Chanel jasno balzam za usne:

Ja sam učiniti sve vreme provedu oko 20 minuta radi oči i onda samo nose ništa na usnama na sve. Osjećam se kao da je to najmoderniji stvar, kada radite hrabro oka, da imam kontrast. Što se tiče Chanel balzam za usne, pa, to je prilično splurgey. Imam svoju verziju lonac, i da garantujem da je to dobra stvar ako imate novca da gori.

Evo kako sve dolazi zajedno:

Love oči-ali ja ne volim ovaj zadnji Slika njene kože koliko vrhu one. Neverovatno koliko osvjetljenje može učiniti vaš ten izgledati lud jednu minutu, a zatim u narednom snimak ste proširenih pora i fine linije. (Mogu zamisliti gledajući svoje lice uvećane za ovaj stepen sa bljesak 50 paparaca kamera. Drhtaj samo!) Ali, važan dio je šminka-a, ne znam za vas, ali ja sam definitivno inspirisana.

Evo još jedan za ceste, uključujući i njenog nemoguće bezobrazan zadnji kraj tako to sve izjednačava na kraju:

Nabavite proizvode

Neka vaše recimo

Šta mislite o Jessica teal ispod očiju liner izgled? Da li nositi to u zimi ili mislite da je to previše letnji? Pokušao bilo koji od ovih proizvoda je obukla? Koja je tvoja omiljena teal?

load...