Ljepota

Jennifer Love Hewitt je obojicu plavuškala kosu plavuša

Jennifer Love Hewitt je obojicu plavuškala kosu plavuša

Ponekad se osjećate loše da ne izgleda kao savršen kao takav-i-takav-celeb [ubacite svoj omiljeni jedan ovdje]. Zatim, tu su puta kao sada, kada vidite fotografiju Jennifer Love Hewitt je novu boju kose i shvatiti celebs nisu tako savršeno, na kraju krajeva.

load...

Loše boje se događa, čak i poznatih ljudi! A ovo je stvarno loše:

Verovatno znate JLH kao prostitutka sa srcem od zlata na Client List [ili iz Stranke pet, ako si stari - Ed]. A ti vjerovatno i nju znaju kao brineta. Zadnji put kad se pojavila na Beauty Urednik smo razmišljali joj zlatne sjenilo.

Jadna Jen ne izgleda može uhvatiti pauzu. Ona je nedavno odstupio u centar pažnje nakon rođenja svoje kćeri, jesen, u novembru, debitovala novo plavu kosu za nastup na Ellen DeGeneres Show.

Dok sam se žele napraviti promjenu, to jednostavno nije bio način da se to uradi. Prije svega, tu je Brassy, ​​žućkast-narančasta nijansa događa ovdje, što ne odgovara njenom tonu kože. Kada pogledate ove strane, Jennifer lice postaje crveno, a kosa joj postaje žuta / narančasta. Je laskave brassiness izvlači sve crvenilo u njene kože. Toner je potrebno ASAP! Nažalost, mesing tonovima imaju tendenciju da se napravi posao boje izgledaju umjetni i jeftino, što se dešava više upaljač idete.

Također ćete primijetiti neke tamne komada. Gdje su ovi dolaze iz? Da li je kolorističke jednostavno zaboraviti ovim krajevima? Nažalost, efekt je manje multi-tonova (a siguran sam da je to namjera) i više kao clip-u ekstenzije koje ne odgovara.

Što se tiče vrhunaca, pitam se da li Jennifer traži da liči na srednjoj školi navijačica oko 2006. Godine? Čini se da su završili na taj način. Folije ističe su krivca; ton-na-ton balayage pramenovi prema krajevima preko bogat, tamno plava bi bila mnogo bolja opcija.

load...

Takođe ćete primijetiti kako je, u ovom trećem sliku, počevši oko očiju nivou, kosa joj počinje da biste naranče. Kada obradi kose (sa boje ili izbjeljivač), morate imati na umu istoriji kose. Ako je u boji prije (kao što je Jennifer sigurno ima), a zatim tim područjima će trajati duže da ukine nego djevica kosu, i svaki dobar kolorističke će imati svoje vlastite rješenje za koje se bave ovim.

Dobra vijest je da je ovo potpuno spasiti. Kao što možete vidjeti, Jennifer je prekrasna; ona je jednostavno žrtva loše boje posao. Da ga ispravi, ja bih da vidim bogat, tamno, bež plava umjesto žute ona trenutno ljuljanje. Takođe želim da vidim te kovrdže brušenog napolje i krajevima osvijetljen s nekim baby plava balayage komada. Mi ne treba da radim obrnuti ombre; to je 2018. Mislim stvarno.

Neka vaše recimo

Šta mislite o JLH nove boje? Ukoliko se prošli plavuša na sve? Koje boje bi ti radije da vidite na njoj?

load...