Ljepota

Izgleda slavna šminka: sjaja koža, čisti crveni karmin i još mnogo toga

Izgleda slavna šminka: sjaja koža, čisti crveni karmin i još mnogo toga

Preplanuli kože za pobjedu! 

Ovaj tjedan, Poznati preskočili praha i dao prirodno rosni ljeta kože glavnu ulogu u njihovoj ljepoti izgled. Pogledaj: 

Phoebe Tonkin 

load...

Ono što volim: Fibi šminku može biti neutralan, ali to nije nimalo dosadno. Ovaj primjer stvarno pokazuje da ne uvijek morati koristiti boja-ona nosi samo najslabije naznaka gol rumenila i čiste balzam, sa chunky trepavice. To je ona blistava koža koja čini razliku (obratite pažnju na bešavne utakmici joj vrat i grudi). Je Undone kosa je prilično za ljeto. Ono što bih promijeniti: Voleo bih da je vidim obrva malo manje precizan i više pernate.

Camila Alves

Ono što volim: Camila rosni topla koža izgleda neverovatno sa bijeloj haljini, svom prirodnom tamne kovrče i pop čistog crveni ruž. Ona je prikovan cijeli "glamurozno, ali bez napora" stvar je sigurna. Efekat mašina vjetar pomaže! Ono što bih promijeniti: Mislim da je lažne trepavice vrstu povući oči dole na rubovima.

Aly Michalka

load...

Ono što volim: Aly Predivna pjege i rumenilo. Barem mislim da je rumenilo-prašnjavom preko nosa, ona oponaša efekat preplanuli i je tako lijepa. Volim je tekstura prirodne kože, meke obrve i živio u šminke oko očiju. Kosa joj je boje i valovi su apsolutno predivno. ŽELJETI! Ono što bih promijeniti: Oduzimanje lažne trepavice bi ovo još bolje.

Lupita Nyong'o

Ono što volim: Lupita je blistave kože i naranče usta. Iako ona je profesionalac u povlačenjem hrabar, cool-tonirane šminku, volim vidjeti toplije, suptilnije nijanse na nju. Obratite pažnju na pametan uglom sjenilo, i kako joj je pletenica pretvoriti u slatko vrhu čvor. Ono što bih promijeniti: Ništa.

Elsa Hosk

Ono što volim: Imam stvar za breskve, a Elsa nosi hlad lijepo čak kao sjenilo. Crnu tečnost liner i zatamnjenim donje trepavice stvarno izvući joj svjetlo plave oči, a njen je proboj je super-glam. Vidim divne pjege i ovdje! Ono što bih promijeniti: Pretpostavljam da je teška oblikovanje i preko obložene usana. Ali to je tužna životna činjenica da se modeli mogu da se izvuku sa stvarima koje bi izgledao ekstremne na nas ostale. Oh dobro!

Ko je imao svoj omiljeni ljepotu izgledati u posljednje vrijeme?

load...