Ljepota

Izabrani urednici: novi kremasti ružnici za kljunu kašike

Izabrani urednici: novi kremasti ružnici za kljunu kašike

Imamo još mjesec dana ili tako ostalo od ljeta, ali kolekcija jesen su već curi u, a jedan od najslađih je Bite Lepote oda javora kanadski.

I ne znači da doslovno.

Novi, ograničene serije Maple mat creme ruževi nisu samo inspirisani mijenja boje javora lišća. Oni također prožet pravi kanadski javorov sirup!

load...

Ako volite palačinke, onda ćeš mi se kako ovih miris. U javorov sirup komentar nije suptilan, ili-to je prilično jak, super-slatka i vrlo, vrlo ukusno. Oni su, izrekao, najukusnije mirisom ruža za usne koje sam ikada naišao. 

Bite Lepote cijela stvar je sastojaka za prehrambenu industriju, pa tako, osim javorov sirup, te lippies sadrže organsko voće Baterse, pčelinji vosak, ulje jojobe, mješavina pigmenata i prah, i japanske silika. No petrohemikalije uključeni. I svi su ručno izrađene ovde u Torontu na Artisinal Lipstick Factory Bite Lepote!

Postoji pet nijansi u ovom mini-kolekcija:

Kao što ćete uskoro vidjeti, oni idu na bogat i pigmentirana izgledaju u cijevi. Ahh. Nisi raspoložen za jesen sada ?!

Hajde Swatch to:

Ne može se reći na ruci, ali to su mat kreme-naglasak na creme. Iskreno, nisam našao da budu vrlo mat. U stvari, kada sam ih pokušao, moje usne je imala blagi sjaj. 

Što je u redu sa mnom, jer je kremaste zapravo štedi na usnama, posebno zato što ulazimo u hladnijem vremenu. Oni su nevjerojatno hidratacija i nositi lijepo bez isušivanja tvoje usne (i sakrije peruta usne, kao i!). 

Evo na svakom hladu. Napomena: ova ruževi za usne su dostupni isključivo u Kanadi ograničeno vrijeme!

Kandirane Maple

Kandirane Maple je pravi candy-jabuka crvena. Ja stvarno volim svoj sjaj na koži, i smatra da je veoma laskavo na mom bojanje, iako mislim da će raditi na većini tonovima kože. To je definitivno više pigmentirana od tvog run-of-the-mlin crveni ruž!

load...

Dinstana Maple

Braised Maple je dublje crvene boje sa blagim tonovima cigle, i mislim da je moj broj jedan favorit u grupi (iako je teško odabrati!). Kao boje u ovoj kolekciji ima dublje, našao sam da moram koristiti četkicu da usavrši moju rubove, tako da to imate na umu-ovi nisu "prevlačenja bez ogledala i otići" tip karmin. Volim naznaka smeđe u ovom crveno; dovoljno je samo da ga čine jedinstvenim, bez odlaska blatnjave.

Ušećereni Maple

Ušećereni Maple je duboko malina-šljive i još jedan omiljeni moje. Ima lijepu ljubičastu tonovima koje ga čine malo drugačije od uobičajenog bobica nijanse. Iako sam imaju tendenciju da se drže podalje od pravi kul tonova na mojoj neutralan koži, ovaj je radio dobro, možda zbog dubine? 

Zagrejala Maple

Zagrejao Maple je jaka narančasta sa žutim tonovima. Jer je pigment u ovim ruževa je tako vrlo neprozirna, to je neka vrsta vrlo in-your-face naranče, samo da vas upozorim! Nisam siguran da li radi 100 posto sa ton kože (čini se kako bi se žuti u njoj), ali efekat je mekši ako ja izbrisati ga. Također, u odnosu na druge, tamnije boje, ovaj narančasti je malo lakše nositi danju.

Kuhano Maple

Kuhano Maple je OXBLOOD crveno-vrste tamnije, večernji verzija smeđe-crvene Braised Maple. (Čuo sam da je iste boje kao Black Cherry u Frozen voće Matte kolekcije kremasti ruž za usne iz SAD-a.) Imao sam nekih problema sa ovim prikupljanje u usnu linije, ali inače, to je zapanjujuće visoke utjecaj hlad za večernje. To bi izgledalo neverovatno sa kosom i sa lica i neku vrstu dramatičnih crna večernja. Ne mogu si to zamisliti ?!

Zaključak

Ako volite dobar, bogat, kremasti ruž, onda morate da provjerite ove out! Formula je savršen, i javorov sirup aroma ih čini radost za korištenje, a izbor nijansa je toliko sofisticirana i dobro promišljena. 

Osim toga, možete ih izbrisati dole za mekši izgled-rade kao mrlje lijepo. Moja favorita bi Braised Maple i Sugared Maple!

Bite Beauty Maple mat kolekcije kremasti ruž za usne je ekskluzivno u Kanadu, i dostupan na određeno vrijeme u Sephora.

Jeste li još odjavila ove ruževe? Koji hlad ti se najviše sviđa?

load...