Ljepota

Imate slabi, slabi, cepajući, piling nokte? Proizvod koji mi je promenio život

Imate slabi, slabi, cepajući, piling nokte? Proizvod koji mi je promenio život

Kao osoba koja je genetski proklet sa najmekša, najslabiji, glupo chip- i ukrasti sklone noktiju (zajedno sa finim, ravne kose i blijedo, kratki-ish trepavice -Ja sam siguran da svi moraju biti na neki način u vezi), I ' sam uvijek bio ljubomoran ljudi čiji nokti su tvrd kao stijena. To je ekonomija stvar, stvarno. Jer su im nokti nikada čip, to znači manikure posljednji i posljednji. A ja sam ih rijetko dobiti jer ja jednostavno ne mogu opravdati plaćaju 30 € + za nešto što čipove za jedan dan. To je dosadno.

load...

Oh, znam sve o Shellac. Kao što sam spomenuo u svom komentaru, nemaju čipove za dvije sedmice bio san, ali znaš šta? Ostavila nokte u još vilje ćao stanje nakon toga. (Više o tome kasnije-ja će se testiranje rival dugotrajno nokte tretman OPI Axxium vrlo brzo. Koji je navodno trebalo da bude mnogo bolje za wimpy nokte.)

Ali ponekad od nedaća dolazi veličine-ha! -i to je upravo ono što se dogodilo kad sam doji moje jadne nokte vratiti u život i otkrio ovaj proizvod.

Nailtiques Nail Protein Formula 2 Plus

Onoliko dugo koliko se sjećam, bio sam jedan OPI Nail Envy korisniku. Mislio sam da je to bio najbolji od najboljih, ali bez uvrede, OPI-Nailtiques te je tukao.

Jer sam spadaju u kategoriju "Preveliki, Problem Nails" (njihov opis, ne moja), ja sam kandidat za većinu hard-core protein formula Nailtiques ', što je Formula 2 Plus. Izgleda da bi trebalo da koriste nešto manje intenzivan Formula 2 za šest tjedana, bez bilo koje druge nokte, a ako ne dobijete rezultate ONDA potez do 2 Plus. Ali moj nokti moraju biti jako loše, jer je jedan od lijepim ženama koje radim svoj mjesečni pedis u Concepts u Torontu (gdje možete kupiti ovaj) preporučuje se samo idem odmah u 2 Plus.

Možda ćete primetiti temu ovdje jer sam i nisam slijedite upute koje ste trebali da ga primjenjuju dnevno. Koristio sam ga samo možda dva ili tri puta tjedno za oko mjesec dana, ali ja sam još uvijek oduševljen-oduševljena! -Uz rezultate.

load...

Nemam pojma što čini Nailtiques razlikuje od Nail Envy u smislu formule. To je u osnovi mješavina keratina, proteina, kalcija i želatin da obveznica slojeve nokta zajedno da ti dam jak ali fleksibilan nokte otporni piling, ubacujući i cijepanje.

Sve što znam je da se čini da ostanem na noktima duže nego Nail Envy radi, a ona ih promijenio od nečega nalik ove (ok, možda ne baš ovako loše).

Na nešto više ovako.

NIJE Bendy, nije blaga, NE ljuštenja i je maznuo, itd A oni su u porastu! Vi treba da ga koriste sve manje i manje kao nokti odgovaraju na liječenje, a onda odem u Formuli 2 za održavanje.

Nekoliko drugih stvari koje pomažu slab nokti:

  • File nokte samo u jednom pravcu.
  • Investirati u izlivanje noktiju datoteku kao što je ovaj jedan od Tweezerman. Imao sam ga za nekoliko godina i zapravo zatvara noktima kad ih podnijeti. Ja nikada neće vratiti na redovne Emory ploče!
  • A blago zaobljeni kvadrat je najbolji oblik za sprečavanje lomljenja. (Okrugli nokti su najgori., Iako znaš da te volim taj oblik sada.)
  • Ne podnose gore-dole sa strane vaših noktiju jer će ih oslabiti.
  • Kada dobijete manikira, ne-ponavljam NE-neka potopiti noktima. Dry manikura su gde je to. Beautygeeks ima Deets zašto, ovdje.
  • Pokušajte da ne koristite odstranjivač laka za nokte prečesto jer je vrlo sušenja.
  • Ne primjenjuju Nailtiques (ili bilo koji drugi noktiju učvršćivač) sa svojim zanoktice jer će ih učiniti jačim i čvršći too.which ne želite.
  • Pobrinite se da se prijavljuje neku vrstu kutikule ulje / balzam ili ruke i nokte krema kako bi one nokte i zanoktice hranila!

Reci mi:

Da li su vaši nokti slično slab i Wimpy? Slažete li se da manikure, za što su nas, su Big Fat gubljenje vremena / novca? Jeste li pokušali Nailtiques?

load...