Ljepota

Holistički stručnjak za lepotu Kristen ma na svojim omiljenim proizvodima prirodne kozmetike i još mnogo toga

Holistički stručnjak za lepotu Kristen ma na svojim omiljenim proizvodima prirodne kozmetike i još mnogo toga

Ako ste nešto poput mene, ti voliš čuje ono što drugi ljudi koriste, rade i preporučuje kada je u pitanju ljepota. Dakle, ja uvodi novu intervju serije, sadrži neke od mojih omiljenih ljepote stručnjaka-a ne mogu biti više oduševljeni da Kristen Ma je ​​prvi da počne stvari se!

load...

Kristen je certificirani estetičar, certificirani ajurvedske medicine i suosnivač Pure + Jednostavan, kanadski holistički spa lanac i proizvođač prirodnog za njegu kože i mineralna šminka. (Joj lice su jednostavno AMAZING, usput.)

Ona je ujedno i autor Beauty: čista i jednostavna: Holistički Vodič za Prirodne ljepote -a mora da se pročita za svakoga u potrazi za više informacija o Ayurveda i prirodne proizvode za njegu kože-i radi holistički Vanity, a prirodne ljepote blog.

Evo istinu o Kristen omiljene proizvode i još mnogo toga.

Šta bi vi smatrate svojim svih vremena najbolje ljepote tajna? 

Koristite ulja lica. Zaboravite ono što mogu misliti o uljima što te slome ili izgledati masna. Ako dobijete kvalitetan biljno ulje, vaša koža će vam zahvaliti. Čak sam otkrio da naš Pure + Jednostavno Pure Skin Face ulje briše svoj ten i reguliše preaktivan lojnih žlijezda.

Koji su kozmetički proizvodi ne možete živjeti bez?

Ne idem nigdje bez mog Pure + Simple Organska Šipak Face ulja. To je neverovatno restorativne i odličan za oštećenja od sunca. 

Jane Iredale krema za Powder Eyeliner u crnom Plus je odličan za zadimljen oči bez da gledate praškastih. Takođe sam koristiti malu količinu na četkicu za popunjavanje obrve, jer ništa nije važnije od velike obrve. 

load...

Moj jedini neprirodan popustljivost je Blinc Kiss Me Mascara. Tako sam bez frke da je lako uklanjanje ove maskare je must-have. 

Pure + Simple besprijekoran ten je čista tekuće mineralno temelj. To ujednačuje ton kože i daje vam veliku rosne finiš. 

Koja je vaša omiljena ljepotu pogodba?

Pribor stvari kao što su piling, koji nisu na vašoj koži za dugo. Ili jednostavno koristite nešto u kuhinji kao soda bikarbona.

Koji je bio vaš prvi parfem?

Moja majka je uvijek bila u prirodne ljepote, pa čak i prvi parfem sam nosila je morao biti čist. To je bio organski, na bazi ulja roll-on koji je bio spoj ruže i citrusa eterična ulja.

Koji parfem nosiš sada?

Ja koristiti organski parfema iz francuskog linije zove Maedy a. Za razliku od drugih prirodnih parfema, čak i baza je napravljena od organskih biljaka potiče alkohol. Imam nekoliko, ali moj favorit je vetiver. Volim citrusa mirisa.

Koja je vaša ljepota ljubimac ozlovoljiti?

Ja se uhvatio za glavu kada vidim neuredno obrve.

Imate li čudno navike ljepote?

Ja sam stvarno Shatavari ghi na grudima noću za bistu učvršćivanje. To je pojasnio maslac koji je prožet pomlađivanje Ayurvedski bilja. To stvarno radi-i, a to je sramota da priznam, Kunem se stvari. Na vama je samo da se preko mirisao kao snack bar u bioskopu.

Ko su ikone ljepote?

Natalie Portman.

I Rachel McAdams.

Koji je vaš najbolji savjet za one koji traže karijeru u ljepoti?

Pobrinite se da treba vremena da se masu, opustite se i vratite tijelo bez obzira koliko želite postići. Ne možete promovirati koncept ljepote i dok trčite sebe isprekidano. Plus, rizikujete pregorevanja. Vjeruj mi, naučio sam na teži način.

Pronaći više od Kristen Pure + Jednostavan i holistički Vanity.

load...