Ljepota

Gwen Stefani su čvrsti curls i vruće ružičaste usne u Kanu

Gwen Stefani su čvrsti curls i vruće ružičaste usne u Kanu

Kada pogledate Gwen Stefani na crvenom tepihu, možete cijeniti zašto slavna kao što je, recimo, Jennifer Aniston na primjer, nikada neće biti urednik ljepote favorit.

Gwen je tako uzbudljivo! Dakle, u trendu! Dakle, spremni probati nove stvari poput jarak njen potpis crveni ruž i zalizana-nazad kosu u korist pink, vinil-finiš usne sa 70-disco-girl kosu!

load...

LJUBAV. Pogotovo jer je kosa ulice verzija trend piste smo prvi put vidjeli na Marc by Marc Jacobs za proljeće -i nakon što se spušta na poznate ličnosti, to znači da je vrijeme za nas civile da igraju imitator je sada. (Možete se sjećam da sam lupao na oko brušenog-out uvojke-nasuprot piecy stan željeza talasa-za neko vrijeme sada?) Vrijeme je, narode. Evo šta treba da znate.

Prvo, brza osvrnemo na originalni trend kosa na Marc by Marc:

A evo i malo manje kovrčava verzija s više sparan šminke:

Dakle, očigledno, osim ako vaša kosa je blizu tog prirodno, ne moramo ići toliko dramatičan sa kovrče i kovrdžanje. (Ko ima vremena?) Gwen tekstura je zapravo savršen.

I kako ti to? Pa, ne sa ovim:

Ono sa toplom valjci da je većina valjci su prilično velika, što znači da su super za meke skokovito valova i retro kosa izgleda poput onih koje smo u posljednje vrijeme vidimo na drugim crvenim tepisima. Ali ti bi trebao imati čitav set sastavljen od četiri najmanjih kako bi se došlo u neposrednoj blizini rotora nepropusnost trebate ovdje. A čak i tada, to bi bilo teško postići, jer vrućine neće biti ravnomjerno raspoređeni duž osovine kosu.

Ovo je bolje:

Ako si spretan sa ravnim željeza, figaro ili nešto kao što je spirala željeza sam govorio u ovom vid, možete definitivno bi se postigli ovi čvršće kovrče IF bure je dovoljno mala. (Kovrdže će trajati duže, FYI.) To će vas odvesti neko vrijeme da to cijelu glavu, pa budite strpljivi, i rad u malim sekcijama za najbolje rezultate. I ne započeti pregib do nekoliko centimetara od vlasišta-vidjeti kako Gwen kosa je ravna na vrhu? To je ključ za '70 -ih izgled.

load...

Daleko najlakši način, međutim, sa gomilom ovih:

I jedan od ovih:

Da, ja govorim o staromodan pin kovrče. Ja sam ih za jednu noć na vlažnu-ish kosu prije nego što sam otišao u krevet, valjanje i odbacujući male sekcije kosom preko glave prije nego omatanje sa šal, i kunem se efekat je bio daleko bolje (i lakše) nego rad sa toplote alata.

Evo vid naišao sam na koji vam mogu pomoći, ako ste ih nikad radila-kao što možete vidjeti, ona koristi velike sekcije i ne roll vrlo čvrsto, ali možete prilagoditi tehniku ​​sa manjim, jače, pa čak i twisted sekcije ako želite da se Gwen izgled.

Ja sam bio na press put prošle sedmice u Montrealu gdje su znali ljepote urednici bili prisutni, jer su bile tri žene sportski ove usne. U onome što drugi publici bi se to dogodilo? Mogu li predložiti vrlo razumno cijene Joe Fresh Matte ruž u Fuchsia (foto ljubaznošću Sjaj Geek).

. Revlon ColorBurst ruž za usne u Fuchsia.

.ili NSRS ruž za usne u Schiap?

Slick na većini visokog sjaja sjaja na vrhu, a ti set!

Volite li Gwen novi izgled? Ili misliš da treba da se drži sa svojim potpisom crvene usne i ravniji kosu? Da ste možda probati ovaj trend-kovrdže je lippie, ili obje ili je kanalisanje '70 -ih nije za vas?

load...