Ljepota

Glamova ideja za skidanje kose sa lica, od Selene Gomez

Glamova ideja za skidanje kose sa lica, od Selene Gomez

Selena Gomez je bio na Ischia filmski i muzički festival u Italiji ove sedmice, radi nisam siguran šta ali čovjek oh čovjek, volim frizuru.

Sada, priznaju da to neće biti za svačiji ukus. Ali mislim da je ovo off-the-lice pogled bi mogao biti na putu natrag. Odakle, nisam baš siguran. Neko mi pomoći da postavite doba ovdje? Osjećam se kao da je to vjerojatno krajem 60-ih / početkom 70-ih, u glam-meets-hipi vrstu način. Vrlo je filmska zvijezda-ish, zar ne?

load...

A mi smo ga vidjeli prilično nedavno, na Zlatni globus, na Jessica Chastain. Zar to nije toliko volimo tamo, mislim da zbog toga što je pokušao da bude više glam od hipi. Dok je Selena Gomez, sa pravim dužinama, gole šminke i dugoj haljini, dobiva balans potpuno u pravu.

Može li biti više savršen način da se nosite kosu s lica za ljeto ?! Ne, vjerojatno ne. I na taj način, možete dobiti zadržati svoj dužina na leđima.

Evo glave do pete:

Selena nosi Drawcord haljina iz L'Agence, usput. Ja sam u to. Iako ne znam o odlasku bez grudnjaka.

U svakom slučaju, ideja je da uparite kosu odgovarajuće dramatičnim outfit, tako da cijeli izgled ima smisla. Ja ne mislim da bi to raditi sa dugmićima i khakis, ako znaš o čemu govorim.

Evo pogled sa strane:

Uzimajući ovaj izgled je sve o backcombing. Nakon puše suho ravno i vođenje Flat Iron kroz dužine, želite da koristite četku za razmršivanje sve oko krune. Moj tip je uvijek Mason Pearson:

I malo Oribe suhi vosak u spreju nikada povrijediti nikoga ni (sprej je upravo prije nego što učiniti backcombing):

Pobrinite se da ostavite kosu koja će biti vidljiva glatko. Jednom kada imate dovoljno zvuka, koristite četku za oblikovanje prednjem području, četkanje sve vratiti i dalje od lica. Magla lakom za kosu za postavljanje. L'Oréal Elnett je frizer omiljena:

load...

Za šminku, mislim da je bolje radi sve meke i prirodne bilo bi previše učiniti hrabar usana ili očiju. Volim Selena je Głowy kože, koji bi mogao imitirati sa mojim novim bronzer opsesija, Giorgio Armani Maestro Liquid Ljeto bronzer SPF 15. (brzo djelovati, jer je limited edition!)

A slick od sjajilo, prirodno pune obrve i neka zavodljiva trepavice dovršili izgled. Da li to volim koliko i ja?

Kupujte Story

Neka vaše Say

Šta mislite o Selena je pogledati ovdje? Da li ste ikada nositi ovu frizuru? Da li ikada razmršivanje kosu?

load...