Ljepota

Evo kako Jessica Alba ponese njen bronzer

Evo kako Jessica Alba ponese njen bronzer

Jessica Alba na Global Citizen festivalu 2018. Godine.

Obično, bronzer je jedna od onih stvari koje dobiva pakuje dalje dolaze oktobar-zajedno sa sandalama, šorcevi i (jeca!) Ljetna haljina.

load...

Ali, Jessica Alba je tu da nam pokaže da se ne mora biti tako. Na nedavnom Global Citizen festivalu u New Yorku, ona je možda bio nosio prilično osnovni crno, pasti-ish outfit. Ali je uparen sa super-sija, bronzey kože. I umjesto da gleda kroz mjesto, da je izvanredan:

Šta povukao zajedno, uzdižući letnje kože u nešto vrlo šik, bili su mačka oči, naravno. Šminkera Quinn Murphy ih nacrtao prilično gusto u crno, a oni prate oblik njenih očiju, proširujući spolja tako u savršenom curvy naglih pokreta. 

Ovako se držiš bronzer ulaska u jesen, moji prijatelji. A smoky eye će izgledati malo teška protiv ove kože, mislim, a vi ne želite da uparite bronzer sa letnje boje poput tirkizne ili korala. Grafički crni liner je idealno rješenje-to je mig da pada, ali ne morate da žrtvujete svoj sjaj.

Želim znati kako da ponovo ovo? Imam točno korak-po-korak onoga što Jess nosi:

Kako da biste dobili Jessica Alba Mačka Oči i Bronzed kože

1. Pripremite kožu hidratantnom kremom, a zatim nanesite Chanel Le Blanc de Chanel iluminirajuća baza za stvaranje glatke površine i pomoći šminke trajati. 

2. Prikrila nedostatke sa RMS Beauty "Un" Cover-Up u 44. 

3. Koristite navlaženom Beautyblender spužva da se prijave Giorgio Armani Luminous Silk Foundation u 9 broj.

load...

4. Nanesite NSRS Matte više u Vientiane na rubovima lica stvoriti dimenziju: ispod jagodica, hramove i pod vilica. Primjenjuju se u centar kapaka, miješanje prema gore i van.

5. Sweep NSRS rumenilo u Duboko grlo na jabuke obraza.

6. Suptilno se oblikuju prema jagodica koristeći NSRS brončani puder u Casino, koji je mekši od tradicionalnog tupe kontura hlad. Primijeniti isti bronzer u centar kapaka, miješanje prema gore i van. 

7. Nanesite Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Gel Eyeliner u Onyx duž gornje linije trepavica, što liniju deblji na vanjskim rubovima i dajući mu pokretom za efekt mačka oka. 

8. Nanesite Giorgio Armani Eyes To Kill maskara u Steel Black na vrhu i na dnu trepavica.

9. Završite izgled sa pukom peachy bronzanu karmina (Jessica nosi svoje karmin ovdje, ali pokušajte MAC Cremesheen + Pearl ruž za usne u Peach Blossom).

Evo kako je došlo do zajedno:

Super-slatka, jesam li u pravu? Ovo je jedan od najboljih pogleda sam video na Jessica za neko vrijeme sada je ona zaista sjajne ovdje!

Kupujte Story

Neka vaše Say

Da li se nositi bronzer pravo u jesen? Šta mislite o Jessica šminke na ovom događaju?

load...