Ljepota

Emma Watson, pre i posle

Emma Watson, pre i posle

Emma Watson može biti samo 23, ali ona je profesionalac na hodanje na crvenom tepihu. 

Zahvaljujući 'Harry Potter' filmskog serijala koji je trajao od 2001. Godine do 2004. Godine, ona je u javnosti od dobi od devet, što znači onih glupih teen godina su svi bili zarobljeni na kameru!

load...

U redu, u slučaju Emma, ​​možda oni nisu bili toliko čudno. Ali ona ne izgledaju sada sasvim drugačija. Hajde da pogledamo njenu lepotu evolucija tijekom godina i da vidimo šta se promenilo.

Emma u 2001. Godini

U našem prvom fotografija, Emma je stara šta 11 godina cute dijete! Imamo pjege; imamo pravo, tamne obrve. Čak joj je boja kose meč u hlad nosi danas.

Emma u 2002. Godini

Ema je bila 12 ovdje; da li je u redu da se obrve zavist? Čak i prije nego što sam preko-tweezed ih u '00s, ne mislim da moj ikada bili ovako. Obratite pažnju na zube (koji je kasnije je fiksna), a njen nos (što je moguće širi u odnosu na sada).

Emma u 2004. Godini

Bog je blagoslovio srca sa kovrdžave vitice i cvijet u kosi, Emma izgleda kao da ide na maturu umjesto premijeru filma velikog vremena. Do tog vremena, ona je bila 14, a možda je izrasla u nos malo. Obrve su agresivno tweezed (kao što je bila moda tada), kakva sramota!

Emma u 2005. Godini

Sada je 2005. Godine, a Emma je 15. Sa svojim suptilnim ombre, bila je ispred trend godina! Tu je nagradu ništa o tome look-to je kao svježe i prilično danas kao što je bila prije deset godina. Mislim da je njen nos izgleda isto kao što je bilo u ranijim fotografijama, zar ne?

Emma u 2007. Godini

Je velika promjena ovdje je lakši za kosu i obrve! Ona ih vuče off, ali oni nekako oprati je. Ona je bila 17 ovdje. Ako je promenila nos u ovom trenutku (to je najčešća operacija celeb), rad je izuzetno dobro urađeno.

load...

Emma u 2009. Godini

Do 2009. Godine, Emma je odrasla. Ponovo zatamnjenje joj boja prikazuje off joj lijep kože, a volim i postavljanje rumenilo.

Emma u 1998. Godini

Odsekavši vaša kosa je obred prolaz za toliko zvijezde, i Ema učinio samo da je u 1998. Dobi 20. Ona nosi ovaj pixie zapanjujuće dobro! Šminku također dobio moderan nadogradnju, sa crnim liner i lagani, mat ruž. Ali glavni promjenu obavijesti je njen osmeh. Zube su sve prave, pa čak i sada, što ukazuje na neki kozmetički zubara je učinjeno, vjerojatno uključujući i faseta.

Emma u 2004. Godini

Kratku kosu ostao oko kroz 2004, sa stilom koji je bio još hrabriji. Ove zadimljenim zlata i ugalj oči bita glitter su umjetničko djelo! A koža joj je besprijekoran. Lice joj je san šminker je!

Emma u 2009. Godini

Emma zaista ima dobar ukus u makeup-ćete da je vidim u lažne trepavice ili teške oblikovanje! Ovaj izgled je tako lijepa i delikatna, i na kraju obrve su se vratili u svoje bivše slavu.

Update: Emma u 2009. Godini

Do 2009. Godine, Emma je kosa narasla dugo, izrezati na mršav sužava krajevima. Ona rijetko nosi ga na crvenom tepihu, tako da je lijepo vidjeti! Sastav je još uvijek vrlo niska-ključ, sa suptilnim mače liner naglasiti oči.

Update: Emma u 2016. Godini

U proteklih nekoliko godina, Emma je nosio dosta crveni ruž, sa svježim kože, chunky trepavice i Tawny smeđe senke. To je više klasičan nego u trendu, ali nikada ne izgleda preterano.

Update: Emma u 2018. Godini

2016. Godine, Emma smanjiti svoju kosu u ovaj bob, i to je super sladak pola-up stilu, sa zvukom u prednjem. Volim napora vibracije to dovodi do crvene usne i isto mače brod kao u 2009. Godini.

Update: Emma u 2019. Godini

To nas dovodi do 2019. Godine, kao i Emma koji izgleda sofisticiranije nego ikad. Aplikacija 360 stepeni smeđe sjena je avanturistički izbor, ali joj pjege i prozračan Updo zadržati svjež. I to je to savršen osmijeh opet!

Zaključak

Dakle, možemo pripisati promjenama u Emmin izgled normalan proces sazrijevanja od Između mladim odrasle? Ili je ona podvrgne trajnije procedura?

Iako je bilo glasina da Ema je imala operaciju nosa, nisam uvjeren da se dogodilo, gledajući ove slike. Da je bilo preoblikovanje učinio, bilo je vrlo konzervativan, kao i da su se dogodile dok je još bila u tinejdžerka!

Što se tiče plastične kirurgije, rekao je Emma Elle: "Mislim da LA prilično zastrašujuće zbog toga-sve te mlade ljude koji imaju plastične kirurgije, ali stvar je u tome, ne želim da izgleda kao i svi drugi nemam.. Savršeni zubi, ja ne držati tanka. Želim biti osoba koja odlično leži u njenom tijelu i može se reći da ona voli i ne želi ništa mijenjati. To je besmisleno da čini takav nerealan cilj. Mislim da je glumice koje su zaista uspješne su oni koji su ugodno u njihovu vlastitu kožu i još uvijek izgledaju kao ljudi. "

Da li joj vjerovati?

Kako mislite o Emma ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...