Ljepota

Emilija Klarkov pomorandžni ruž za usne i siva kombinacija sjenila za oči učinit će vam život

Emilija Klarkov pomorandžni ruž za usne i siva kombinacija sjenila za oči učinit će vam život

Emilia Clarke u sezonu 2018. 5 premijeru "Game of Thrones".

Emilia Clarke je jedan od mojih novijih ljepote pale možda pojačan činjenicom da ćemo je vidjeti tako rijetko. (Zadnji put je bio na SAG Awards, a prije toga, isti događaj prošle godine.)

load...

Ali onda kada ona pojavi na crvenom tepihu, ona čini tako vrijedilo čekati.

Slučaj u točki: njen nedavni nastup na pete sezone premijera "Game of Thrones". Mislim, pogledajte samo tu sliku iznad gore. To će biti tamo u najboljem osoba ljepotu Slika od 2018. Godine sam već to zove.

Punom tijelo pucao, možda ne toliko.

(Nabori saten, zar ne? To nije najbolji.)

Ali iznad vrata, moj Bože. Emilija već ima sve sirovine: prekrasna debele obrve, pune usne, besprijekoran kože, sposobnost da izvede super elegantan, side-parted podignutom kosom.

Ali onda je otišla i dobila kreativni sa svojim šminka-bez previše kreativni, ako znate na šta mislim-i to je jedan od najboljih looks sam vidio u zadnje vrijeme:

Orange i sive! Naprave neverovatan par, zar ne? A tu je i suzdržanost u ovoj boji izjavi-ne liner, ne lud trepavice. 

Naravno, svaki put umrem preko makeup look, Whaddaya znati? To je Kate Lee iza njega, kraljica suzdržanost i seamlessness.

Usne su sve kremasto-mat, i ispunjen u sve tako precizno sa zaobljenim, usavršio oblik. Nisam siguran šta je hlad je, ali pošto Kate obično radi sa Chanel, to bi mogao biti Rouge Allure Velvet blistavi mat u 43 La Favorite. 

Vam Defo je potreban za usne četkicom za primjenu karmin ovo usavršio (u Stila koji je moj fave). Jedan šminkera trik da pokuša za oblik: koristite za usne nakon ruž je na, ne prije. Novi NSRS Velvet usne su amaaaazing i ne miče; Playa Dorado bi savršeno da odgovara naranče.

load...

U saopštenju se sjena je onaj neuhvatljivi topla siva to nije sasvim tupe, ali ne previše hladno na koži, bilo. U mojoj zbirci, najbliži moram ovo je iz stare Dr. Hauschka paleta sjenila za oči (što je zapravo sjajno!), Ali još jedan bliski susret bi mogao biti Bobbi Brown sjenilo u Cement, mat sivo-bež.

Obratite pažnju kako se to primjenjuje, uklopljena iznad pregiba, ali s ključnim koncentracije boje na vanjskim rubovima Emilija oči. Ja sam eksperimentiranje s ovu aplikaciju u posljednje vrijeme sebi, i mislim da je to odličan način da horizontalno proširi oči, posebno teških kapcima, bez oslanjanja na eyeliner. Jer, kao Emilia dokazuje ovdje, ne uvijek trebaju eyeliner. Trepavica ili veliki ol '. Kakav koncept!

Volim kako se ublažio vanjski ugao sjenilo se ponavlja od sweep neutralnih rumenilo na njenim obrazima. A tu je i suptilan vrhunac, dodajući dalje dimenziju.

Nije ni čudo što je nasmijan toliko-djevojka izgleda fantastično. Hoćete li se kopira ovo?

Kupujte Story

Neka vaše Say

Šta mislite o Emilia-a šminke? Da li nositi narančasti ruž za usne sa sivim sjenila? Ima li nešto što bi promijeniti tu?

load...