Ljepota

Dženifer Garnerova ružičasta boja usana dolazi iz drogerija

Dženifer Garnerova ružičasta boja usana dolazi iz drogerija

Volim Jennifer Garner i sve mislim da sam gledao magazin film 13 Going On 30 oko 10 puta do sada ali ne mislim da sam ikad dobio inspiraciju da zapravo posveti cijeli članak šminku. Ona obično izgleda lijepo dovoljno, ali kako bi to Lainey reći, tako "bež". Sigurno kosu i neutralni šminka ne uzbudljiv blogu make.

load...

Ali možda Jen je polazna da se neki rizici-ili beba ljepota barem njen izgled ovdje, u Los Angelesu premijerno Dallas Buyers Club, je znak obećava. Mislim da je kosa je stvarno odgovara; šiške su instant anti-ager i tako je malo lakši i toplije boje u odnosu na svoje uobičajene tamno smeđe.

Najviše od svega, ipak, volim da je to učinio lubenica roze usne s njom inače neutralna šminka paletu:

Lepa, zar ne? I ne mislim da sam ikad vidio da nosi usne koji nije bio gol ili neka vrsta bobica crveno-tako da je nekako nekako pun vijesti u sebe. Volim kontrast cool roza sa mekim smeđe oči i nešto više peachy ravnini na obrazima.

Ali ja sam zainteresovan i usne, jer sam se kao da sam uvijek u potrazi za proizvodima koji pružaju baš ovu pop pastelne boje, a ja sam obično razočaran. Toliko stvari izgledaju u cijev kao da ćeš obaviti posao, ali onda oni nestaju u ništavilo kada se primjenjuju-inače su neke laskave kredasti '60s horor. (U to ime, moram da vas upozorim o newbie pastel kamenac iz Joe Fresh. Prekid, prekid, prekid.)

Naravno, morao sam da znam šta Jen je nosio, tako da sam na tviteru na nju šminkera, Fiona Stiles (kao i ti), a ona mi je rekla da je ovo:

Reci šta? Nedovoljno 10 € usne bojicu od Neutrogena ?! Da, i ove olovke za usne su sve odlične kritike u ljepoti blogosferi. Imam planove da uzme jedan (ili nekoliko-ima sedam super izgleda nijanse), kao dio mog sljedećih online ljepote reda ili Stateside drogerija posjete. Oni nažalost ne prodaje u kanadskim maloprodajnih objekata. Boo. Ali uvijek možemo naručiti online.

load...

Oh, a govoreći o super drogerija olovke za usne, malo breaking news-Revlon upravo njihov ponovo pokrenuo pod ColorBurst linije. Oni sada nudi dvije završne obrade. Lak Balzami imaju sjajan sjaja:

I Mattes su, dobro, mat:

Još ne znam da li je nijansa koja je potpuno podudaranje na lubenicu ružičastim Jen nosi, kao što sam tek dobio moje ruke na nekoliko uzoraka prošle nedelje na Gucci Westman urednik ljepote večeru. Ali morate da ih provjeriti u svakom slučaju, kao što su boje sam vidio do sada nadmašiti sva očekivanja. Mislim bogati pigmenti, hidratantna tekstura i kamenac koji nisu nimalo suho ili cakey.

Volim kada tako velike mogućnosti u apoteci možete pronaći, i volim ovaj citat iz Fiona blog o Jen je low-ključ, svježe-suočeni šminka: "Ponekad ima mesta na crvenom tepihu za puno na izgled, a drugi put da je to samo bi bilo da prirodne ljepote sjaj osobe putem. Ja sam sklon pustiti ženu da izjavu, a ne šminku. Kada radite s takvim prekrasnim ženama, zašto preteruj? "

Potpuno se slažem. Da li ti?

Neka vaše recimo

Da li ste ljubitelj Jennifer šminke izgledati ovdje? Jeste li proverio Neutrogena ili Revlon usne bojice još? Znam bilo koji drugi lippies koji daju ovaj veliki lubenice roze?

load...