Ljepota

Dozvolite mi da proglasim moju ljubav za Mac patentpolish kose za usne

Dozvolite mi da proglasim moju ljubav za Mac patentpolish kose za usne

Ako ste na vrhu vaše ljepote lansiranja, onda možda ste već otkrili ono što mislim da je najbolje lansiranje MAC u dugo-olovke Patentpolish Lip. Nekako sam propustio PR-mail o njima prije nekoliko mjeseci ( 'jer sam uvijek biti blogging), a to nije bilo sve dok nisam vidio punom sjaju na mog prijatelja Janine usne da sam počeo ludim. U to vrijeme, bili smo na press putovanje u New Yorku i nisam mogao da čekam da dođem kući i da ih pozovem u.

load...

* "Nazivajući ih u" je termin urednik industriji ljepote kada tražite uzoraka iz PR osobe. Imam krivice proizvod i gotovo nikada ne to, osim ako poput tokom slučajevima kao što je ovaj-Znam samo da će to biti nešto super posebno.

U svakom slučaju, sve to će reći: nakon što pročitate ovaj blog post, verovatno želite da nađem te brzo! Zato što su limitirano izdanje i neće biti tu još dugo. Žao mi je što nisam vas upozoriti ranije, ali bolje ikad nego nikad, zar ne?

Sada idemo u bitne stvari zašto bi stalo kada verovatno imate 1.000 bucmast usne bojice već kod kuće. Za mene, te ističu u pogledu izbora boja, koji su samo malo povišen i neobično u odnosu na svoj prosjek drogeriju usne krejon. Oni također daju tvoje usne prekrasan sjaj koji nije previše sjajan, ali samo u pravu. I naravno, ne treba posebno naglašavati da je formula je lijepo blage i hidratantna.

Postoji 12 nijansi, a ja sam poslao tri pokušati:

Da li je ikome stalo do sastojke u MAC proizvode? Pretpostavljam da svi znate šta se upuštaš ovdje-niko ne kupuje MAC očekivao nešto prirodno.

Naturirana Up, Berry Bold i Teen Dream su imena hlad sam testirao tako kao što možete vidjeti, jedan ružičasti, crveni i narančasti.

load...

Evo kako izgledaju iz ambalaže. Moram reći, ima nešto u potpis MAC crne da vas čini nekako super o vama kad ste slick jedan od ovih na.

Sada bih da vam skrenem pažnju na vrhove, koji su zaobljeni umjesto špicaste. Nije li to predivno dodir? Oni također savijaju-up, tako da nikada ne morate brinuti o oštrenje.

A sada kako izgledaju na moja malenkost, koji je očigledno treba češće oprati kosu.

Naturirana Up

Naturirana Up je svjetlo peachy pink da sam mislio da je zanimljiv jer zapravo ostaje na taj način na usnama, umjesto da vaše prirodne boje usana poništiti to. (Usporedi to sa, recimo, Rodial Glamsticks u mokru i Bang koje sam vam jučer pokazali, što vam moja ruža za usne pokazuju kroz.) Dakle znam da ti nećeš dobiti uobičajene Sheerness ovdje, iako to ne znači da to je bilo teško. Volim i naturirana Up meki sjaj, što mislim da je moderan način da se nositi sija ovih dana.

Teen

Teen je moj omiljeni od tri; to je mandarina s primjesom ružičaste u njemu, i daje vam kremasti (orange sladoledom?) efekt. Nadam se da ima smisla! Volim ovu boju za suptilno hit-narančaste, ali onaj koji nije jak kao, recimo, Lipstick kraljica Jungle Queen da sam pohvalio, ne tako davno. Ovo bi izgledati odlično s bronzan kože, pa čak i neke tirkizno liner!

Berry Bold

Berry Bold je ono što možete očekivati ​​od imena, pravi bobica crveno. Ovo je odličan izbor ako ste na tržištu za univerzalni crvene prozračnu, lagana formula-ovo bi laskati nikome i oseća lakši za korištenje od tradicionalnih crveni ruž.

The Bottom Line

Jer sam više od korala ili pink girl u toplom vremenu, ja idem sa Teen Dream kao i moj prvi izbor ovdje. To kremasta narančasta je samo užitak! Ali i provjeriti sjeni sam vidio na Janine, koja je bila Go za Girlie, žuti ružičasto. Da, žuta pink! (Glava do nje blog da vidim kako to izgleda.) Ja se svidjeti Neustrašivi, Barbie bazirani pink.

Ponavljam: hoćeš brzo djelovati na ovom, jer oni su samo oko 'til zaliha ponestane!

Gdje kupiti

Nađi MAC Patentpolish olovke za usne na sljedećim trgovaca (ne sve nijanse dostupne online):

  • Kanada: Hudson Bay
  • SAD: Nordstrom, Bloomingdale, Macy, Dillards

Neka vaše Say

Jeste li proverio Patentpolish olovke za usne još? Koja nijansa je tvoj favorit? Da li postoje neke druge usne bojice koju voliš?

load...