Ljepota

Dove Cameron, pre i posle

Dove Cameron, pre i posle

Ovih dana, to je tako teško pratiti sve gore-dolazi mlada poznate ličnosti. Mnogi od njih imaju sablasno sličan izgled, jer koriste isti tehnike šminke, nose istu frizure, koriste iste izraze lica. 

load...

A možda čak idu u istu dermatolog ili plastični kirurg ?!

To je ono što mi je palo na pamet kada sam pregledao najnovije snimke Dove Cameron. 21-godišnja zvijezda Liv i Maddie i Hairspray Live! prvo uhvatio moju pažnju natrag u 2016. Godini, samo na osnovu njenog sanjive, kremasti, potpuno besprijekoran kože.

Ona i dalje ima jednu od najneverovatnijih ten sam ikad vidio, ali je nedavno, ja sam se pitao o autentičnosti ostatak svog izgleda. I očigledno nisam jedini, jer vas je poslao u nekoliko zahtjeva za nju Prije i poslije!

Hajde da pogledamo njenu lepotu evolucije do sada:

Dove kao Child

Da shvati šta se desilo sa Dove, moramo da idemo skroz natrag na ovu fotografiju o njoj kao dijete. U to vrijeme, njeno ime je Chloe Hosterman-ona samo postala Dove Cameron nakon preseljenja u LA u dobi od 14-i, kao što vidite, ona je imala vrlo različite i prepoznatljiv nos. Usne su joj bile i na manjim strani, a kosa joj je boje bila prirodna svijetlo smeđe.

Dove u 1998. Godini

Sada smo brzo očekujemo Dove u glavu iz 1998. Godine, u pravu kada je prvi ulazak u glumu. Ona je bila 15 ovdje, a već munja kosa joj do žućkast plavuša. Ali ja ne mislim da je to jedina promjena do mene, to izgleda kao posao rano nos da se dogodilo u to vrijeme, kao dobro. Imajte na umu da Dove mama je napisao knjigu pod nazivom The Hollywood vodič za roditelje: Vaša Mapu puta krećemo u Vaš Child san. Hmm.

load...

Dove u 2004. Godini

Pogledajte što mislim o Dove kožu? Tako ljubomoran. Lice joj izgleda malo puniji ovdje (vjerovatno samo tinejdžerske beba masti), i njena boja kose je sada više laskavo jagoda plavuša. Međutim, donju usnu ukazuje na neke intervencije već se tamo događa, čak i na tenderu 16 godina Izgleda natečene i neravan, kao što su punila krenulo naopako.

Dove u 2009. Godini

Ono što je zanimljivo u vezi ove 2009 fotografija je da je most Dove nos izgleda potpuno spljošten. Moram da pitam da li je to zato što su rinoplastike premlad. Također, da li ste primetili joj rupice? Postoje neke spekulacije da čak i da su postigli kroz operaciju (da, tako nešto postoji sada). Boja kose i usklađivanje obrve doprinose umjetni vibe, zajedno sa onim što izgledaju proširenja. 

Evo, bilo ekstenzije za kosu su izvedeni ili Dove otišla nekoliko centimetara kraći, u više crvenkaste nijanse. Sviđa mi se! Iako to naglašavaju roze tonovima njene kože, mislim da ona izgleda super-prilično ovdje. I njen most ne izgleda baš kao stan.

Dove u 2009. Godini

Dove zadržao crvene kose kroz dijelu 2009. Godine, ali kao što možete vidjeti na ovom snimku, to još uvijek nije idealan hlad za nju ten. Donju usnu ponovo izgleda jako puna, a ona je počela da se igraju sa dramatičnim lažne trepavice.

Dove izgleda tako svježe suočavaju ovdje. Ovaj snimak jasno pokazuje kako rafiniran vrh nosa je postao, sa ne mnogo mosta. Donju usnu je još puniji nego što je nekad bilo, a njena obrve su prilično mršav.

Dove u 2016. Godini

Ova fotografija, od kada je Dove bio 19, je moja omiljena u grupi. To je ludo kako joj je koža samo svijetli! Osim toga, ona je konačno postignut savršen Buttery plavuša. Bez mnogo otkriti šminke-samo trepavice, čista rumenilo i ruž za usne-ne razmišlja o eventualne kozmetičke intervencije.

Nadogradnje Hollywood Dove nastavili ovdje, sa ne samo bolje za kosu, ali više sofisticirane šminke. Njene obrve su počele da rastu, ali donju usnu izgleda sumnjivo. Pogledajte kako se umače u centru grada, ali je silovit na obje strane? To ne može biti prirodno!

Dove u 2018. Godini

Nisam siguran da bih si prepoznao Dove na ovoj fotografiji. Sa kosom i iznenada čupave obrve, ona izgleda sasvim drugačije, iako je još uvek ima da izuzetno isklesan nos. Opet, uzeti u obzir usne. Donja je ponovno ubrizgava, tako da je veći nego ikada. Ali je napustila vrhu jedan sam, što je zapravo prilično pametan način bacaju nas se!

Stvari su nagli zaokret sredinom 2018. Godine, kada je Dove postala svjetlo platine plavuša. Sa svojim ultra-bleda koža, ona može izvući ove boje, ali to je više agresivniji tip ljepote look-posebno sa usana injekcije i Strobing. Ne razumijem ovaj trend nanoseči sjaj na vrh nosa!

Evo gdje Dove izgleda najviše plastičnih svih! Njene usne su sada veliki kao Kylie Jenner's-sa punilo u oba vrha i dna usne-i obrva drastično su bili previše izvući. Opet, to stvarno ne izgleda kao da ima više od mosta na nos sada, u odnosu na 2009-2014. Uprkos jakoj nespretnost i njen potrebne lažne trepavice, ona je i dalje ljepote.

Dove u 2019. Godini

I to nas dovodi do 2019. Godine! Dove tek napunio 21, a ja sam zbuni sa ovu sliku, misleći da je Maddie Hasson. (Pogledajte ovdje ne bi mogli da budu u vezi.?) Njena koža je lepa kao i uvek, a ja volim šminku općenito; ove obrve su mnogo bolji nego prošli oni. Njene usne su i skrasio se tad. Ali njen nos izgleda uklještenja, nozdrve su tako uske. Također uporedimo da prvih 2018 fotografija. Je li to samo meni ili se njeno lice izgledati sada šire?

Update: Dove u 2018. Godini

Dove smanjiti svoju kosu! I stvarno, stvarno volim ovaj pokušaj na nju. Ona je 22 sada, i to je došlo vrijeme za još odrastao stilu, budući da je bio povezan sa super-dugu kosu za toliko godina u Disney. Za mene je to isto čini da izgleda manje "plastike".

Zaključak

Promjene Dove možda ne iskoči na prvi pogled, ali ako malo bolje pogledate, oni su tu. Nos, usne, možda čak i obrazima. 

Sa majkom koji je bio spreman da se presele cijelu obitelj u LA kako bi se nastaviti slavu, nije teško povjerovati da kozmetičke intervencije bile na stolu. Rinoplastika je praktično obavezno da napreduju u Hollywoodu ovih dana, i to je više nije neobično za mlade Dove dobi da se usne injekcije. Samo pogledajte Kylie i Kendall Jenner, Bella Hadid, Nicola Peltza i Bella Thorne.

U to vrijeme sam se opušteno posmatrali crvenom tepihu fotografije Dove, uvek je nešto umjetnih o njoj da ne mogu staviti prst na. Sada mislim da je to zbog toga što je njen nos preoblikovao kada joj je lice još uvijek nije u potpunosti sazreo. Možda čak i više nego jednom. To bi objasnilo za potpuno ravan most, koji izgleda kao da je kasnije ispravio. 

Isto tako, mislim da joj je doktor (e) bili su previše agresivni sa struganjem, niz njene nozdrve i prevarantski dole vrh. Čak i prirodno maleni nos nisu tako uski!

Kako mislite o Dove ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...