Ljepota

Da li se ikada pitate koje proizvode urednik lepote zaista koristi?

Da li se ikada pitate koje proizvode urednik lepote zaista koristi?

Anne-Marie Guarnieri je glavni urednik xoVain.

Kada Michelle i ja smo odlučili zamijeniti "šta ti je u šminku bag" priče, bio sam oduševljen, jer ja ne mogu dobiti dovoljno od takve stvari-uglavnom zato što sam veoma radoznala. Ali i zato što sam uvijek zanima šta kozmetičkih urednici zaista koristiti na svakodnevnoj osnovi. (Možete pročitati Michelle bere na mom sajtu, xoVain!)

load...

U ovom trenutku u životu, imam rutinu dolje, i držite se onoga što znam najbolje izgleda na mom licu. To ne znači da ne ipak pokušati tonu proizvoda i eksperimenta sa različitim izgledom; Nisam tako postavljen u mojoj način da ne mogu dalje uče nove (šminke) trikove. 

Ali to znači da jednom proizvod je dokazao svoju izuzetnost, postaje stalni mjesto u sminku. Evo, oronulom mojih pokušala-i-pravi Go-tos:

Oči

Ako imam potpis izgled, verovatno bi mačka oka. I Tom Ford očiju definiranje Pen u dubljim, pravi crni, je moja omiljena liner cat-eye. Dual Nibs, jedan dugi (kao kaligrafija olovku) i jedan kratak (kao... Kaligrafije olovku za minijaturne ljudi) je sjajan, jer možete kontrolirati koliko dugo ili koliko debeo želite krila da bude. To je također nikada nije u neredu i da ne može biti jednostavnije za upotrebu.

Za poklopci, ja povucite na malo RMS Beauty Cream sjenilo u Solar, bogata zlata. To je čista, tako da ne ometa od mačka oka; to samo čini da izgledam više budan.

Trepavice su obložene nadomak svog života s Diorshow Black Out maskara. Ljudi me stalno pitaju da li je moj trepavice su stvarni, i da, oni su. Oni su joint venture između biotin i to maskara. 

I za obrve, morat ćete zagledati Surratt Expressioniste olovka za obrve od prehlade mrtvih ruku. To je super precizan i ekstremno prirodan izgled. Ako živite u SAD-u, bit ćete vidjeti ovaj brend u vratu u šumi u odabranim Sephora vrata dolazi proljeće! 

Lice

Ja nikada nisam bio temelj djevojka, ali sam nikada bez puder neke vrste. U posljednje vrijeme, moja vožnja-ili-die je Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Press Završni puder u Naked srednje svjetlo. Njegova izdržljivost je sve dok njegovo ime.

load...

Sljedeći je korektor. Nećete biti ni najmanje iznenađen da čuje kažem Cle De Peau Beauté korektor je moja omiljena. Stvarno je to dobro. To je kremasta, to je blendable, i to ostaje staviti. Jedina mana, a to je jedan veliki, je da je njegova nijansa raspon žalosno ograničen, što je drag. To je također vrlo skupo, ali cijev ne traje vječno. Moj trenutni jedan je više od godinu dana, a kvalitet je ostao nepromijenjen.

Rumenilo, mogu obično uzmi ili ostavi. Ali ja sam poslao kolekcije Peščanik ambijentalno osvjetljenje rumenilo za testiranje, i navukao. Tekstura je čista, ali i dalje vrlo izgradivost. Jedan zamah ovoga je obično sve što je potrebno da se probudi moju kožu. Dva je odličan za više večernji ili niskim rasvjeta izgled.

Usne

Jer ja obično radim na izgled oka, držim usne boje na jednostavan strani. Ja naizmenično jednostavan Pinky-gol, kao što su Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Sjajni mrlja u... Misterija hlad (etiketi je nestao), ili čista ljubičasta, kao što su Chanel Rouge Coco Shine Aura. 

I naravno, uvijek, uvijek, imati melem. Fresh Sugar Advanced terapija tretman za usne ima mjesto u mom šminka torbu, u mom stolu, i po mom krevetu.

The Extras

Nema boljeg upijajući papir koji ja znam (ako to učinite, molimo mail me) nego ovima iz Tatcha. Oni su samo radni konji. 

I zato što je metro je pravi dio mog života, stalno Renouve protiv starenja Svaki dan obrane za dezinfekciju ruku sa mnom u svakom trenutku. Ne mogu da garantujem za dio protiv starenja, ali je saniranje dijela čini legalno.

Shop Anne-Marie šminka torba

Neka vaše Say

Jeste li isprobali neki od Anne-Marie omiljenih proizvoda? Što je u šminku torbi?

load...