Ljepota

Crvene usne Cara Delevingne i dimljene oči će vam zahvatiti

Crvene usne Cara Delevingne i dimljene oči će vam zahvatiti

Ne, nisam preko Cara još. Ne izdaleka. Ne kada slike ovako dolaze u-britanskog modela postao negdje glumica promociji svog novog filma, "The Face anđela ', u Torontu nedavno.

Dobri Bože, ona je divna stvorenja. 

load...

Takođe sam primijetio nešto kada u potrazi za informaciju o tome ko je dala sve frizuru i šminku. Ona ne putuje s ljepotom pratnjom, kao i druge zvijezde. Bio sam iznenađen da saznam da je ona samo koristi lokalno stanovništvo, odavde u Torontu: Wendy Rorong na kosi i Brandi Boulet na šminku. Nije da nisu super-talentirani, ali A-liste celebs obično ne ostavljaju takve stvari slučaju.

Ali mislim da sa Cara, to jednostavno nije bitno. Možete prilično mnogo učiniti sve što želite sa ovim licem, a ona bi i dalje izgledati out-of-this-svijet predivno:

Čak i tako, napravili su zli posao. Za ovaj look, Vendi je Cara duboko bočnog dijela i mekana, teče talasa koji nisu bili previše savršen-samo popustio i fluffed prstima.

Brandi šminka me ide gaga čak i više. Cara nosi blago Orangey-crvene usne sa jednako hrabre očima; ugalj difuzno širom liniju trepavica pa sve do pregiba, a shimmer šampanjca do obrva. Bez lažne trepavice, naravno, kao što je njeno puno obrve su savršeni završni dodatak za bilo koju ljepotu izgled.

UPDATE: Samo saznao šta Cara nosi. Na usnama, L'Oréal Paris Color Riche Intense krema ruž za usne u 297 Red Passion, a na oči, L'Oréal Paris Color Riche sjenilo za oči Quad u 817 Tako Over It i L'Oréal Paris Color Riche Le Kajal u crnom.

Mogu li samo reći? Mislim da je ovaj stil "supermodela" šminka postaje stvar. Kao iu naglašavajući kako u oči i usta, i stvarno za glamur. (Oh, i obrve previše tamnije punu obrve je ključ za ovaj izgled.) Vidjeli smo slične šminke na Kate Upton mnogo, a to je također podsjeća na 1970. Jerry Hall. 

load...

Prije nekoliko godina, sve ovo se ne bi osjetio prejaka, ali sada se osećam kao da je to samo u pravu. (Pa, ne za ured, smeta ti.)

I iako nismo supermodeli ovdje, mislim da je to nešto vrijedi pokušati! Sledeći put imate odgovarajuću priliku, kako bi test-vožnje hrabar oko sa hrabar usne, a neki glamurozni valovi? Uostalom, smatram da je uzimajući spremni za deo je često zabavnije nego samom događaju!

Neka vaše Say

Šta mislite o Cara frizuru i šminku ovdje? Da li ikada probali takav hrabar ljepotu izgled?

load...