Ljepota

Celebi ili odvajaju kosu na stranu ili pravo na sredini

Celebi ili odvajaju kosu na stranu ili pravo na sredini

Koliko često mijenjate kako se rastavi kosu? Mislim, stvarno ga promijeniti? Za mene je to bilo gotovo nikada zasnovane isključivo na savjet jednog Kevin Murphy (Da, Kevin Murphy), koji mi je savjetovao tokom mog poslednjem pokušaju da izraste šiške da treba da ih umjesto toga držati, ali pod uglom i rastali u sredini. (To je bio samo učvrstiti moju Sienna Miller kosu opsesija, BTW.)

load...

U svakom slučaju, nosila sam kosu ovako, verno, za jako dugo sve dok previše tjedna prošlo između prasak ukrasi i bio sam prisiljen promijeniti taktiku. Tako sam ljuljao se u mom frizera Bill Angst mesto sa dubokim bočnog dijela. I on se svidja toliko da je on to izrekao moju New Look.

Tako da sada neću dobiti prasak ukrasi više-ja ih-i raste, dok se to dogodi sam službeno na tima Deep Side Dio. Mislim da sam u dobrom društvu, jer Emma Stone i Kirsten Dunst su tamo sa mene. Ali, kao što znate, na pistama, centralni deo i dalje vladao za proljeće. I Gwyneth Paltrow i Cameron Diaz se dobro nosi. Hajde pogledaj sve slike i onda mi recite što, hm, ste strani. (Get it?)

Emma Stone je 1930. Glam

Ja ću uzeti bilo koji izgovor da šaljete Emma Stone fotografija, ali to su posebno zadovoljavajući-Znam da smo danas stvarno ne govorimo o šminke, ali ne mogu zamisliti bilo drugih mladih celeb koji radi svijetle usne stvar tako dobro. (To je Revlon, usput-Emma je njihov novi ambasador-a globalni brend ja bulaznio o ovoj veoma ruž ovdje. U hladu je Coral i možete ga kupiti od Well.ca za 9 € sa besplatnom dostavom u Kanadi i bez minimalnog poredak. Svežina!)

U svakom slučaju, ja na žalost nemam nikakve posebne intel ili kako-tos na kosu. Ali, ja mislim da je to savršen primjer nove, moderan način da nose valovi. Mislim da ne moram spomenuti za 527. Put kako dosadno ja sam sa tim piecey, pao-out uvojke Flat Iron da svako nosi. Ali ja ću, jer oni obično dolaze sa centralni deo, vidim. Ovdje možete da uradite istu vrstu kovrče, ali samo prebacivanje se dio-i gura sve preko jednog ramena-daje potpuno svjež izgled.

load...

Druga stvar koja je sjajno u vezi ovog stila je da ako ste na tom dosadne između fazi sa šiške (kao što sam ja), to je odličan način da ih prikrije.

Osim: molim vas primijetiti nokti:

Nisam li rekao da matchy-matchy usne i nokti su pravi povratak? Pa oni su.

Kirsten Dunst je elegantan valova

Ne mislim da smo vidjeli Kirsten izgledati ovako dobro u jako dugo vremena. (Ona je naša Girl Hot plakat dijete, na kraju krajeva, i da nikada nije prevodi za crveni tepih.) Jesam zbuni kad sam vidio nju, jer je kosa samo čini da izgleda tako odraslo i polirani. To je jednostavan prekidač, ali vidi kako laskavo je to? Ti da pokaže svoj vrat i jagodice na jednoj strani, ali tu je i pad misteriozni na drugu stranu kako bi se seksi. Radi! Brz tong sa figaro i možete dobiti taj savršeni val na frontu.

ŽELJETI.

Ali sada idemo provjeriti srednjeg dijela posade.

Oh HAI! Ne smeta nam-we're samo biti sve Głowy i sjajna i poznati.

Gwyneth Paltrow je super ravno brave

U principu, centar delovi su malo teže nositi nego strani onih-jer ima manje dlaka na licu da se sakrije iza ali mislim da je Gwyneth vuče ovo off dobro. To je jednostavan izgled, vrlo svježe, i na neki način čini da izgleda mlađe, jer je to samo tako jednostavno i ne-stilu. Kada bih imao jedan prigovor, iako (i znali ste to dolazi), to je kraj njene kose. Ona uvijek dobiva ih točno u vrlo slomljene vrstu način. Razumijem to, jer joj je kosa prirodno prilično gusta i talasasta i verovatno uklanja dosta veliko. Ali onda nastavlja da ga nosi ravno u svakom slučaju. Volio bih da je vidim sa nešto malo više tupe i oštre.

Ona je također potrebno malo olovka za obrve. Idemo dalje.

Cameron Diaz je Bendy slojeva

Cammy izgleda prilično dobro ovdje, iako smo već razgovarali o tome kako ona možda i nije starenja, kao i neke od svojih vršnjaka. Ja sam malo kopanje suptilne Ombre (jedina vrsta mislim da je u stilu sada) sa srednjeg dijela i Flicky slojeva počevši od brade. Opet, mislim da bi mi da izgleda mlađe, jer je to tako casual, neuglađen izgled.

I to me dovodi do konačnog misli. (Cue: "Nisam mogao da se ne zapitam.") Ja mislim da je duboko strani dio je put kad trebate pogledati odrastao i sofisticiran. A srednji dio je put da se kada želite pogledati više mladih i casual. Ili je to pogrešan zaključak?

Reci mi u komentarima.

Da li uvek rastavi kosu u istom mjestu, ili ti to miješati se? Koja od ovih celeb stilova je svoj omiljeni? Mislite li da je bočni dio više odrastao / sofisticirani dok je srednji dio je mlađi / više casual?

load...