Ljepota

Brows postaje sve jači i puniji i tamniji

Brows postaje sve jači i puniji i tamniji

Pop kviz! Koja je najvažnija funkcija na licu?

Ako si rekao obrve, onda možemo biti BFF. Jer, kao što znate, sve vremena, kao što ja idem na njih kao na moj zadnji post da padnem threading i depilacije za tweezing samo. (Vjeruj mi, treba da učine isto!)

load...

I sada osećam još više potvrditi o mojoj potrazi iskorijeniti zločin mršav punoglavci, jer New York dizajneri prave ozbiljnu primjedbu o snažnom, gusta, puna čelo. Kao što je Marc Jacobs. Sada, prije nego što stvarno ispitati ove slike samo zapamtite da je to pista, a samim tim i još mnogo toga pretjerana nego ono što treba da uradi u stvarnom životu:

Opa tamo. To je mnogo obrva, zar ne? Modeli imaju tendenciju da imaju dobre, debele obrve za početak, ali je šminker ispunjena ovih sa NSRS sjenila na Baliju i bengalski da ih čak i tamniji.

I možemo kriviti cijelu stvar na ovom modelu, Ruby Jean Wilson:

Ona je Marc muza ove sezone, a to je ona kvaliteta Edie Sedgwick (još jedan muza sa debelim, tamnim obrvama) da mu je inspirativna. Dakle, sve djevojke dobio je s njom "look".

Iskreno, nisam mogao učiniti bez bleda, puderaste teksture na koži, i ja neću biti oblikovanje moju kosu u ovim češalj-over rep. Ali kao što sam rekao, obrve su zapovjedni moju pažnju. Čak i ako ne bih išla tako tamna ili oštre u stvarnom životu.

Ali, prije nego što dođemo do više nosive piste obrve, moram da ti pokažem šta se dešava u Thakoon. Obrve su tu preterao, ali ne na način koji sam ikada mogao preporučiti:

Ona izgleda kao slika (što mislim da, ako sam dobro sjećam šminku re-cap, bio cilj).

Ali, molim vas, ne pokušavajte ovo kod kuće. (I ljepota bogovi, molim te, ne dozvoli da postane stvarni trend.)

load...

U redu. Sada kada ste vidjeli one koji pomera granice, hajde da pogledamo neke primjere da ste zapravo mogao nositi bez privlačenja pogrešnu vrstu pažnje.

Prvo, Jason Wu počast Helmut Newton:

Tako, tako dobro.

Volim da kosa nije voskom ili sa navojem sa vrha svog luka, tako da izgleda waaay prirodnije (to je razlog zašto sam zagovornik tweezing sada). Popunjen, tu je snagu Marc Jacobs vidi, već zato što odgovara boju kose modela, to ne gledaj lažni. Ili lud.

Evo isti pogled u plavuša:

Drago mi je da je tamnija, ali ne previše tamna. To potpuno balansira crveni usne za jaku još ženstven izgled. (Iako mi se sjajne usne prvi model i dewier koža bolje.)

Još jedna stvar koju želim da naglasim je da osim cijeli pokret prema punoću i tame u čelo području, postoji trend prema lukovima postaje ravniji. Nije tako pod uglom. Dobio sam slutio to samo od obrva stručnjak sam razgovarala neki dan, a sada sam potpuno smatrajući ga u ovim snimaka.

Osim toga Jason Wu, više dokaza ovdje u Timo Weiland:

Da li vam se sviđa? Potpuno podržati, jer previše lučni obrve su nekako starenja i Witchy izgleda.

I oni također imaju tendenciju da budu zajednički na žene koje su imale previše botoksa od nakrivljen doktori koji misle da mogu "lift" područje oko očiju koje se tamo ubrizgavanjem. Ne ne ne. Pogledajte što se dogodilo loše Kylie Minogue?

To je ljepota tragedija.

Tako da, podalje od botoksa tamo (ga između obrva, "Kay?) I kada posjetite svoj obrve dama, da joj do znanja da ste nakon potpune, prirodno i pravo.

Ako ste u Torontu, potpuno Preporučujem Mary Dang na Eye Love (eyelovebeautybar.com). Ona je šminker, a ona ga dobije! Upravo sam otkrio njen talenat za ovaj članak časopis sam pisao, a ja definitivno idem nazad.

Sada za posljednje pic, što mislim da je najviše nosiva od svih. To je u Alexander Wang:

Obrva su šminka, vidiš? Ovo je stvarno je dokaz da ako je vaša obrve su dobri, oni uokviruju celo lice i da ti zapravo ne treba mnogo više (osim ako ne želite da-Nikad nisam bio ljubitelj ovih super-blijedo usne).

Što se tiče njih popunjavanje, možda biti skloni da idu tamnije, ali kad sam pitala je Meri o tome, Ona je savetovala ih popunjavanje olovkom ili prah Jedan do dvije nijanse lakši od boje kose. Zatim, češalj ih u smjeru rasta dlake tako da izgledaju dotjerani i još na mjestu.

I to me dovodi do novog Make Up For Ever proizvod koji izlazi krajem ovog mjeseca:

Izgleda da to radi i od tih stvari-dati svoje obrve boje dok ih i postavljanje tako da ostanu na snazi ​​u vodootpornom formulom koja se primjenjuju četkom. Moje uzorak Enroute, pa ostanite s nama! To će biti dostupan u sedam nijansi, što je super jer obrve prodz obično samo dolaze u dva ili tri.

Da li osjećaj jake obrve trend? Koji od ovih piste izgleda si mogao u stvarnom životu? Da li popuniti obrve? Šta koristite?

load...