Ljepota

Blake živahno, pre i posle

Blake živahno, pre i posle

U slučaju da niste znali, poznate ličnosti nisu svi rođeni sa savršenom kože, kose i tijela-oni samo imaju mogućnost da zaposli pomoć.

To uključuje i njihove crte lica. Oni obično ne pričam o tome, ali mnogi (ako ne i većina!) Će celebs proljeće za plastičnu operaciju u nekom trenutku u njihovom usponu do slave. 

load...

Sve je to dio puta da postane holivudska mega-zvijezda. Mi smo ometen promjenama u kosi, šminka, težine i ormar. Ali obično nešto što ne mogu baš staviti prst na, i kažem ti, to je često hirurški.

Znajući to može učiniti odličan stvari za vaše samopoštovanje. Radije nego Idolopoklonstvom ovi ljudi su "rođeni savršeni", shvatiš da da su oni normalni, pogrešna ljudska bića baš kao ti i ja 

(A ne da ja suditi ono što neko odluči da sa sobom, ali ja ne znam da je operacija poboljšava stvari u puno slučajeva!)

Dakle, dozvolite mi da uvedu novih redovnih funkcija, Prije i Afters, gdje ćemo istražiti te dostignuća u osoba ljepote.

Mi ćemo početi stvari sa s Blake Lively, koji ćete biti iznenađeni da otkrijete izgledala vrlo različite u svojim ranim danima.

Blake u 2004. Godini

Blake je 17 ovdje. Moraš voljeti ranim 00s stil! Pastel odjeće, piecey sirena valova i preko-tweezed obrve. U svakom slučaju, želim vam da dobro, dobro pogleda na Blake nos i kapke.

Blake u 2005. Godini

Evo još jedan snimak jednog au naturel Blake (dobro, osim za beljenog kose). Kao što možete vidjeti, njen poklopci bili teži i nos joj je bio veći natrag u dan. 

Blake u 2006. Godini

U ovoj, zaista možete vidjeti razliku sa Blake nos. Isto tako, nikada ne bismo uočili nju tražim ništa manje od 100 posto polirana danas.

load...

Blake u 2007. Godini

Blake izgleda stvarno sladak ovdje; možete vidjeti malo poboljšanja stil kako vrijeme prolazi. Ne mislim ništa promenilo na njenom licu. Još. Ona počne da raste iz obrve malo!

Blake u 2008. Godini

Oh vidi, Blake legendarni plava griva je sada u nastajanju! situacija joj je boja kose je također poboljšana; to je standard celeb prelazak iz ističe dvostrukog boje proces. I dalje mislim da je ovo njen stari nos; ona je kompenzacija za nju kapuljačom kapaka sa puno sjena. 

Ovo je također iz 2008. Godine, kada je Blake bio je 21. Bože, ja bih da bi to ovdje zaustavljen! S njom sjajne kože, sladak osmijeh, meka obrve i savršena plavuša, mislim da je to najbolje što je ikad pogledao!

Blake u 2009. Godini

Sada smo počeli da vidite glam izaći! Blake je 22 ovdje, sa dugom kosom i više poliranog šminke. Teško je reći da li nos joj je bio promijenjen u ovom trenutku, ali ja bih rekao joj kapci su i dalje isti.

Blake u 1991. Godini

Dakle, ponavljanje operacija nosa su prilično uobičajene, i pitam se da li Blake imala prvi postupak u ovom trenutku. Nos definitivno izgleda još isklesan! Oči su joj i dalje izgledaju isto, iako. To je kada je počela generisanje naslove za svoju dugu, plaža teksture plavu kosu.

Blake u 1998. Godini

Pogledajte kako joj je nos malo više oblikovani? Natrag u 1998, Boho pletenice su bili u trendu, uz uzglavlja kose. Blake nosi i dobro! Njene obrve rastu u lijepo.

Blake u 2004. Godini

Sada, Blake je odrastao. Ali to nije samo stil mada retro valovi, lažne trepavice, mat ruž i bez bretela haljina učiniti promijeniti svoj izgled. Mislim da je jasno da joj je vrh nosa je uklesan da izgleda više pravokutni, a most je sužena.

Blake u 2009. Godini

Sada, ovo je Vijeće za implementaciju mira da stvarno me naterao zbuni. Osećam se kao da gledam druga osoba! Pretpostavljam da je to više dolazi do izražaja, jer ona ne nosi toliko šminke ovdje. To nije samo nos da sam primetio, ali kapci kao dobro. Pogledajte kako izgledaju manje teška i oči su otvorene? 

Iznenađenje, Blake kratko je crveni u 2009! Mislim da smo i treba imati na umu da senf žuta sjenilo laska nikome. Sad opet pogledati u lice. Nos je više pravokutni, ali ja volim da ne bi pokušali da ga mali-to se ne bi joj odgovaralo. 

Update: Blake u 2009. Godini

Ova fotografija je od kada je Blake bila trudna sa svoje prvo dijete u 2009. Dakle, ako joj je lice čini popunjene, to je zašto. Gleda korijenima, ja zapravo nisam shvatila da joj je prirodna boja kose je to mrak! Što se tiče nosa, izgleda da su pokušali da se stvori "skakaonice" tip.

Update: Blake u 2016. Godini

To je povratak na starog Hollywooda glam u 2016. Osjećam se kao Blake ponovo izgleda drugačije. Licu i nos izgleda uži. Možda je to samo post-baby gubitak težine u kombinaciji sa gubitkom bebe masti da svaka žena iskustva kao ona vodi u svojim kasnim 20-im.

Update: Blake u 2018. Godini

Blake ima nevjerojatan kosu, ali sam je i volim u podignute frizure. To pokazuje off joj ovalni oblik lica i stavlja naglasak na oči (uokviren teškim rubu trepavica). U odnosu na nos, ne bih znao da je kirurški rafiniranih da nisam vidio prethodne slike, tako da je dobra stvar!

Update: Blake u 2019. Godini

Sada 30, Blake je očigledno pronašla stil potpis. Meka šminke i opuštena kosa su tako savršeno za nju. Do sada, ja ne mislim da je okušao u injekcije uopšte, i njena funkcija-li mijenjati ili ne-do izgleda da se uklopi lice.

Zaključak

Dakle, mislim da je vrlo očigledno iz poređenja fotografije koje, u najmanju ruku, Blake nije promijenila svoj nos.

"Ranije je imala širi i ravniji nos, ali sada je tanji, istakao i elegantan nos koji su se mogli postići samo kroz operaciju nosa (rinoplastika)", kaže dr Hugh McLean. "Zato što je posao nos je asistirao učinjeno, savršeno se uklapa njen stan lice i upotpunjuje njen već upečatljiv izgled."

Dr. Jeffrey Rawnsley slaže: "U svojoj rinoplastike, ona je imala neki tip hrskavice uklonjena, vrh definiranje točke sužena, a njen vrh rotira se Osim toga, njen most je blago spuštena i znatno sužen.."

Ona je predivna žena, bez obzira na sve, ali ja ne mogu pomoći, ali osećam kao Blake je postao generički izgleda, i izgubio nešto od toga jedinstvenosti što ju je tako relatable na prvom mjestu.

Pripisati pritiscima Hollywooda. "Ona je bila uspješna glumica pred njom rinoplastika, i lepa žena", dodaje Rawnsley. "U stvari, sa svojim glumac / pacijenti modela su pravi dobar život sa licem koje imaju. Oni samo žele popraviti nekoliko nedostataka ili poboljšati ono što imaju, kako bi se na sljedeću razinu u svojoj karijeri. Ona je ipak Blake Lively, samo bolje Blake. " Slažeš li se? 

Kako mislite o Blake ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...