Ljepota

Benefitov Ultra pliš sjaj za usne je (sjajni) balzam

Benefitov Ultra pliš sjaj za usne je (sjajni) balzam

U potrazi za novim sjajilo za usne?

Ako niste pokušali još Benefit Ultra Plush sjajila, onda stvarno, stvarno trebao. Ove ljepotice su krajnji sjaj-balzama, novi-ish kategoriji teksturu koja vam daje najbolje od oba svijeta za sjaj i vlage u jednim udarcem.

load...

Ja sam totalni sucker za svilenkasto meke stvari-mislim mačići, Costco je bacanje deke i skupe pidžame-tako da su bili ljubav na prvi uzorak. Zapravo sam bio Obuzet tim već dvije godine (zašto sam čekati tako dugo da napišem ovo ?!), i držim cijevi u svim mojim džepovima. To možda zvuči kao NBD, ali sa prikupljanjem proizvod 200+ usne, to je ozbiljna obaveza.

Dakle, ono što čini ovaj sjaj super? 

Formula je samo u pravu konzistenciju. To se odnosi predivno glatka, sa slatkim, voćni okus. I ostavlja usnama osećaju odmah hidratizirana, bez da osnovni sasušene osjećaj da se često dešava sa redovnim sjaja. 

Genijalci na korist i uspeli da ih daju nelepljiva finiš, pa čak i na najvjetrovitija dana (čitaj: svaki dan u Halifax), moja kosa nikada uhvate u mom sjajilo za usne. To je legitimno sjaja mojih snova.

Dakle, ja sam mat ruž ljubavnik, tako da je njihova megavat sjaj je malo navikavanja. Handily, oni su toliko čista da možete lako primijeniti bez ogledala. 

Moj jedini problem, kao i uvijek, je u pronalaženju bojama koje odgovara mom tamnije kože. Kao što ćete vidjeti u nastavku, uglavnom svi izgledaju kao jasan sjaj na usnama, neki samo malo sparklier od drugih.

Coralista

Coralista je čista koral, i definitivno moja omiljena od svih. Ima neprozirne teksture bez shimmer, tako da izgleda najprirodniji i laskave na mojim pigmentirane usne.

load...

Hoola

Hoola je svjetlucavi zlatni gol.

Rockateur

Rockateur je mekana Rose Gold.

Maslačak

Maslačak je mekana biserno roza.

Sugarbomb

Sugarbomb je svjetlucavi Pinky gol.

The Bottom Line

Ako si u čistom sjaj i volite da hidratiziranog usne, nikada nećete želite ponovo kupiti drugi sjaj. (Pa, dobro. Vjerojatno hoće, ali ovi Ultra plišane pantalone će postaviti potpuno novi standard.)

Gdje kupiti

Nađi Benefit Ultra Plush sjajilo za usne na:

  • Sephora
  • Ulta Beauty
  • Macy
  • Benefit Cosmetics
  • Birchbox
  • Amazon.com

Neka vaše Say

Jeste li isprobali ove usne još sjaj? Koje druge usne proizvode se kao mačiće?

load...