Ljepota

Anna Suis LA nuit de bohème je voćna cvjetna stvar koju ćete zapravo voleti

Anna Suis LA nuit de bohème je voćna cvjetna stvar koju ćete zapravo voleti

Anna Sui La Nuit de Bohème

Obično sa mainstream mirisima, volim ih, ali ih ne volim. Znate na šta mislim? Osim ako je to nešto zaista ofanziva na mene, kao izraženu pačulija komentar, mislim da većina generičkih robnoj mirisa dovoljno prijatno. Samo ne osjećati kao da su dovoljno nezaboravan da postane stalni deo moju kolekciju. (Ja sam još u moj i uvrnuta niša stvari kao što je ovo, ovo i ovo.)

load...

Anna Sui mirisi su izuzetak. 

Ona se može prodati u tržnom centru, ali je njena stvar je drugačija. Nije čudno drugačiji, ali bolje drugačije. Možemo čak nazvati nju mainstream? Dobio sam da je prošlog mjeseca sastati u lice, a ona je toliko bolje od toga. Ja sam prikuplja nju mirise otkad sam otkrio (svježe, šumeće) Secret Želja prije skoro 10 godina. 

A sada imam još jedan golman u La Nuit de Bohème, njen najnovije (i flanker na prethodnu La Vie de Bohème). La Nuit me zanima više od La Vie, jer mi se čini kao odlazak Anna, čiji miris imaju tendenciju da se više "dnevnih" u prirodi. Spomenuo sam La Nuit u našoj miris poklon vodič, ali vjerojatno nisu komunicirali koliko je lepo.

Tako da sada hoću! Mislim da je potpis Anna Sui mirisa je njihova prozračan, svjetlucave, mladalački kvaliteta. La Nuit de Bohème zadržava, ali uz izraženiji voćnost i iznenađenje malo tople woodsiness (oud komentar je prilično neobično). Evo kompletan spisak:

  • Top: šampanjac citrusi, ponoć kupina, Zlatni delišes jabuka
  • Srednji: pozlaćena lotos, cvijet, Rose Petale ™, zalazak sunca oud drva, topaz, Hinoki tamjan
  • Baza: Cedarwood srce, haićanski vanilije orhideja, indonežanski pačuli, zlatni amber smola

Ok, ima puno marketinga BS u tim opisima, ali to nije bitno. Šta se sve svodi na je lijepo-uklopljena, pun, kremast miris koji je savršen za večernje. Na mene, ja se pola bobica, pola sapunici bilješke s trunkom koji oud prolazi da dovede seksi. To je predivno, pa čak i ako ne obično kao voćno-cvjetnih, mislim da bi trebalo dati ovaj pomiriši!

load...

Gdje kupiti

Nađi Anna Sui La Nuit de Bohème na sljedećim trgovaca:

  • Hudson Bay
  • Nordstrom
  • Beautylish

Neka vaše Say

Da li ste odjavili La Nuit de Bohème? Ili je pokušao bilo koji drugi Anna Sui mirise?

load...