Ljepota

Angelina Jolie je najnoviji celeb koji ima incident belog praha

Angelina Jolie je najnoviji celeb koji ima incident belog praha

Najviše jučerašnjeg boravka u epskom medijski događaj (za pokretanje ove), ali čim sam stigao, bio sam upozoren od strane moj prijatelj Jill na vijestima Angeline Jolie lice na Normal Heart premijere. (Šta je to rekao o mom rep za diskusiju osoba ljepotu katastrofa? Mislim da je postala moja "stvar". Žao mi je roditelja, verovatno nadali bolje stvari od mene.)

load...

U svakom slučaju, to je zaista velika stvar kada je normalno super-put-zajedno gospođa Jolie izlazi u javnost izgledaju kao dijelovi lica su umočen u brašno. Nazovi me ludim, ali ja ne mislim da je ona provodi toliko vremena u kuhinji.

Ne, ono što imamo je još incident u prahu još osoba bijele na našim rukama, baš kao i nezgoda od Nicole Kidman, Uma Thurman, Drew Barrymore, Eva Longoria i Ashley Judd pred njom. I siguran sam da toliko više. Dešava se i najboljima!

Ako se pitate, "Kako TF se to dogodilo?" onda prva stvar koju trebate shvatiti je da je vidljiv samo pod sjajni bljesak kamere, a ne golim okom. Pogledajte Brad; On nema pojma da ima ruku oko prah lice.

Također biste trebali znati da ovo nije normalno u prahu. Blame to stoje stvari na slobodi prozirne HD (hi-def) prah koji je postao toliko popularan u posljednjih nekoliko godina. Make Up For Ever HD Microfinish Powder je možda najpoznatiji, i ne, to ne znači da ja želim da ostavim ga koristite (ali više o tome u sekundi).

Sabrina Rinaldi kune Too Faced osnovnoj boji i Poreless u prahu, koji je na isti način:

Ove vrste u prahu imaju visok sadržaj silicijuma, to je ono što odražava svjetlost blica i pojavi bijele.

Hajde da izbliza:

Ne samo da je sve preko donje lijeve strane lice, ali je i na desnoj strani čela, u desnu obrvu, a zatim otprašiti preko grudi:

Nisam ni znao da je bio potreban u prahu!

load...

Ja definitivno mislim da je šminker u ovo doba, radi na celeb kao A-liste kao Jolie, ne bi trebalo da dozvoli da se desi-Kako nisi biti svjesni opasnosti od koristi bijeli prah pod flash? Sjetite se kada sam pitao osoba šminker Melanie Inglessis o sličnim incidenta sa Nicole Kidman, a ona je rekla: "Ja sam tako blizu mojih klijenata" nos da ja ne razumijem kako se to u prahu nije pojavio fizički. Kako se nisam ' vidim promjene u teksturi, čak i ako boja nije bila vidljiva. Vidim svaku poru na licu [mog klijenta]. Možda je to bio potpuno novi proizvod. Morate biti oprezni. Ako odem u Saks i kupiti brend novi puder, verovatno ne bi koristio da iz prve ruke na mog klijenta. Ja bih ga koristiti na sebi, slikati sa blicom i vidjeti. "

To je, moji prijatelji, je razlog zašto smo čuli Melanie Inglessis. Ali nemamo pojma ko radi Angelina je šminku. (I nakon toga, oni će verovatno nikada neće čuti.)

Druga mogućnost je, međutim, da to nije bila kriva za šminku na svim, ali Angelina je. Još jedna šminkera mi je jednom rekao da celebs često dodirujte vodstvo minuta prije nego što hoda crvenim tepihom, iu tom procesu mogu uništiti dobar rad stručnjaka. Možda je Angelina bila znojav i mislila malo prašnjavih može pomoći-i, naravno, nije mogla da ga vidim na sebi u leđa nekog automobila, zar ne?

Mi ćemo vjerojatno nikad se ne zna, ali je to rekao, shvatio sam zašto šminkeri vole da koriste prozirni prah. To je sve o teksturi-er, nedostatak iste-to je super. U odnosu na stare škole u prahu, koje grade se na licu i imaju tendenciju da kolač i nasele u linije i pore, pogotovo što držite ponovno primjene, HD prah mnogo građevinsko, bez dodavanja teške teksture kože.

Osim ako se primjenjuju previše i stoje pred kamerom, to jest. Što me dovodi do rješenja.

Kako bi se osiguralo da ne morate incidenta bijeli prah svog

Ne mislim da neko ima da se odrekne bijeli prah, čak Ange. Za mene je to samo izgleda kao ona šminkera koji način koristiti previše o tome, i verovatno sa pogrešnom vrstom četke.

Ja sam to već rekao, a ja ću reći da opet koristiti kupolom sjenilo četkom primijeniti u prahu, izuzetno štedljivo, samo na mestima gde je to potrebno. Ova je iz Sephora:

Tako zaboraviti kabuki, ili tradicionalni veliki, fluffy kist za puder. Misle mali, mali iznosi dodirnite off skoro sve od četkice-i samo lagano prašinu to možda u između obrva, u središtu čela, preko nozdrve i preko brade. To je to!

Na ovaj način, nikada nećete morati brinuti o pretjerano, a ja sam uvjeren ništa će se pojaviti, čak i ako ste kao Angelina, s kamerama treperi na vas svuda. Plus, mislim generalno da je bolje da se pogriješilo na strani malo rosne nego mat-teksturu prirodnog koža izgleda malo mlađe. Bolje biti malo masnu / sjajna nego suha i dehidrirana. Ili još gore, praškaste bijele.

Tvoje misli?

Kupujte Story

Neka vaše Say

Kako mislite o Angelina je vidljiva u prahu? Jeste li HD puder korisnik sebe? Imate bilo koje druge trikove za izbjegavanje ovakve situacije?

load...