Ljepota

8 najboljih crvenih ruževa traži proleće 2019

8 najboljih crvenih ruževa traži proleće 2019

Ne zaboravite, kada mode imali pravila? Kao ni bijelo nakon Dana rada, a ne miješanje vaše metala, i da u skladu sa svojim cipelama sa svojim torbu? Onda sve to je kroz prozor-VRLO kroz prozor-a sada se osećam kao ista stvar se dešava u Beauty Land.

load...

To je crvene usne od kojih ja govorim, i oni su nekada strogo jesen / zimu teritorija. Znam to jer svaki put kad sam napisao časopis ljepote Trend okrugli-up, crvene usne su neminovno tu. (Da li oni računaju kao trend, ako se dogode svake godine?) U svakom slučaju, onda bismo svi prekidač prilično pastela od maja do avgusta. Naravno, stvari počele da se menjaju sa cijelim fuksije i naranče karmin pomama za 2016. I 2018. I sada, čini se, ljepota je konačno sustigla mode. Crvene usne su službeno stigao kao valjan toplo vremenskim opciju. Što znači da zaista nije bilo pravila boju ili sezone više.

Znam šta drugo to znači? Tu je crvena usne za svakoga. SVAKOGA! Hajde da pogledamo neke pistu i stvarnog života primjera (i zašto rade) da se inspiraciju.

Narančasta crvena na Jason Wu

Jeste li čuli? Pantone kaže Orange-i, posebno, za nijansu po imenu Tangerine Tango-je boja godine za 2019. Kako armatura onda, da se to ovdje ponovio u ovom svijetle pop art nijanse. (Usne modela čine ga još bolje. Oh, i Vijeće za implementaciju mira na vrhu je iz ove predstave previše. Swoon.) Ja objavljeno kako samo da se pokaže da baš kao što možete nositi crveno u bilo koje doba godine, možete nositi na bilo tonus kože. Čak i narančasta crvena. Vidiš?

Sjajni crveni na Jean Paul Gaultier

Volim besmisleno sjajni 70-ih stilu vinil crveno. Ali dobro, možda bez ovog frizuru. Za mene, to je više kao večernji izgled jer mislim da treba neki drama oka (poput ove duge trepavice) da izbalansira kroz visokog sjaja dole.

load...

Maka crvena u Christian Dior

I ovu emisiju bi bio moj favorit. Vole mak crveni usne, volim mak crveni nokat (s okruglog oblika, Natch) i vole se još više kada se oba igrati zajedno. To je ipak tako damski moderne! Obratite pažnju kako tekstura ovdje je kremast, ali ne sasvim mat.

Koraljno crvena u Anna Sui

Ova verzija je vrsta na pola puta između Jason Wu i Christian Dior. A mekana, suptilan korala koji izgleda kao da je izbrisana malo smiri. To bi bio put kojim treba ići, ako ne želite da se suviše taman ili svijetao. Vrlo je Mad Men, zar ne?

Metalik crvena u YSL

Znaš šta? Mrzio sam ovo na prvi pogled, ali sada raste na mene. Hajde da se svi ton niz oči (a ne izbeli Shiz iz naše obrva). Sada, ne mogu da te zamislim usne za ljetne večeri sa kosu, bronzey kože i gola ramena? Ja sigurno mogu. A ja mislim da ćemo vidjeti više od ovog metalik vrste tekstura u budućnosti.

A sada, jer u stvarnom životu primjeri su uvijek dobro previše, hajde da vidimo neke novije osoba crvene usne.

Sjajni crveni na Emma Stone

Ems je gledao za nijansu isprano sa upaljač boju kose. Ali sada, sa ovim ruž, ja zapravo dobiti na brodu s njim.

Mat crveni na Lucy Hale

Ovo je savršena u stvarnom životu primjer Anna Sui usne. Meke boje, i tiho izbrisana tako da ne postoje čvrsti ivica i boja je zaista suptilan.

U redu, sada duboko udahnite i pripremite se za sljedeći jedan.

Coral crveno. Lindsay Lohan?

DA. Vjeruj. Stvarno sam koristeći Lindsay kao ljepotu primjer. Me neko stiskati. Znate, ja i dalje imam problema (mnoga pitanja) sa kožom, a kosa, a ono što je stavljeno u kožu ali moram dati kredit gdje je zbog. I ona vrsta uhvatili ove usne.

Reci mi:

Da li ste koristili da sačuvate crveni ruž za jesen / zimu ili već ste bili pravilo prekidača i nosi ga tijekom cijele godine? Što piste izgled je vaš fave? Će vam dati LiLo neke ljepote rekvizite ovdje-ili ona i dalje imaju dug put?

load...