Ljepota

7 najboljih Kevin Murphy proizvoda za kosu

7 najboljih Kevin Murphy proizvoda za kosu

Tako je prošle nedelje bio sam 30 minuta kasnije kako bi se zadovoljile Australian kosu bog Kevin Murphy, nakon što je s disleksijom trenutak u vezi naših lokacija sastanka. Kako sramotno. (Ivana, molim te oprosti?), Ali to nije jedini razlog zbog kojeg sam posvećujem bere današnje urednika pisati u svoju paletu proizvoda za kosu. Iskreno, ja bih sam to ionako-to je koliko ja vjerujem u njegovu liniju. Zapravo sam bio dugogodišnji obožavatelj gospodina Murphy, čije je potraživanje slavu je karijeru kao "sesija stilista" (to znači frizer koji radi na fotografiju pogodak za časopise, reklame i modne revije-a budimo iskreni, gdje ćete naći sve stvarno dobro ljudi kosu). Kad sam živio u Australiji, Prošao sam kroz par tegli njegova genijalnost beachy kosu Texturizer (original i dalje najbolja), sada se zove dlake Resort. Ali proizvodi nisu jedini razlog da ga srce. On je malo web guru kao: ako posjetite njegov sajt, naći ćete virtualnu biblioteku kako-podcasta. U svakom slučaju, MORATE se upoznaju sa svojim stvarima. Evo nekoliko od mojih omiljenih proizvoda-i doušnik zavirite u ono što izlazi ovog proljeća i ljeta!

load...

1. Svježe dlake hemijsko čišćenje u spreju (22 €) je kick-ass sprej koji čisti kosu (za te dane ne može biti smeta pranje) i dodaje teksturu (koji je, kao što sam rekao, je velika stvar trend ove godine). Pokušao sam puno tih proizvoda tokom godina i (zajedno sa Ojon-a) ovo je moja omiljena. Ne ostavlja praškaste bijele ostatke i miriše sjajno. Evo podcast.

2. Hidratantni operem i Hidratantni meni ispiranje (26 € svaka) su potpuno novi šampon i regenerator duo koji pružaju vlagu na suhu kosu. Ono što mi se sviđa kod njih je da oni izgrađen sa collagen- i elastina izgradnju sastojcima koji do sada smo vidjeli samo u njege kože.

3. Screen Siren Kit (48 €) je u aprilu i sadrži sve što je potrebno za moderan pogled na retro Old Hollywood kose: Anti-Gravity volumizer, osam kosa vikleri (tako dobro su sami vrijedan cijenu), šest pin klipova i češalj. Kada sam dobio šape na ovaj komplet sam oduševljena kvalitetu uvijača, snimke i češalj-one su-definitivno izvan svega ćete naći u apoteci. Ono što je još bolje je da možete odmah pozvati na ekranu Sirena kako da video skeniranjem barkoda na kutiji sa svojim Blackberry.

4. Surfer Girl Kit (36 €) neće stići do jula, niti se odgovara kako da video online još. Ali pazi za to: sadrži moje fave dlake Odmaralište Plaža Texturizer, osam curler isječke, teksture neto (čija je svrha sada sam zaboravio, ali to je vjerojatno nešto genije), i češalj.

5. Dlake Odmaralište Plaža Texturizer (22 €) biva scrunched u vlažnu ili suhu kosu dobiti taj fantastične plaže izgled. Ovo proljeće / ljeto, ja ću biti o ovom proizvodu.

load...

6. Smoothing Brush je ovaj mjesec kao dio drugog kompleta (79 €), što uključuje i obnavljajući Me proizvoda. Ja skoro ne mogu da verujem da punjenje samo 80 € za sve ovo-četkica je vrlo visoke kvalitete dlaka vepra verzija, a ako imate suhu kosu to zapravo može pomoći glatka ga. (Da stvarno!)

7. Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo dlake Curlers (36 € za set od 12), koji-ja klinac ne-promenila moj život. Sam odbacio moje čičak one, jer one ne zapinjanja na sve, i imaju najpametniji način pričvršćivanje (s kuglom na elastic.you vrste da ih koriste da znam šta pričam). Mislim da svako treba da imaju set od njih.

Možete pronaći proizvode Kevin Murphy u Razgraničenje u Torontu, zajedno sa gomilom drugih lokacija širom Kanade-vidjeti ovdje naći jednu u vašoj blizini.

Volite li ovo ili ono?

load...