Ljepota

7 celebi koji prave oranžne karmin

7 celebi koji prave oranžne karmin

Orange usne su postali veliki trend za proljeće i ljeto, a ove godine, oni se pojavljuju na obje pistama i crvenim tepisima. Dizajneri poput Prabal Gurung, DKNY i DSQUARED² prikazao ovog vitalnog pop boje u svojim emisijama, a sada, nakon nekoliko eksperimenata-i vide izraz na moju omiljenu celebs-ja definitivno na brodu sa ovim trendom!

load...

Od svijetle korala do crveno-prožet naranče, postoji mnogo načina da dodate udarac citrusa. Ako ste bili malo nerado probati ovaj izgled, evo sedam celebs će vas inspirisati, zajedno sa tačnim nijansama oni nose (na čemu).

1. Lauren Conrad u Lime Crime i Beautycounter

Uvek lepa Lauren Conrad je za matchy-matchy izgled kada je nosila narandžastu majicu zajedno sa svijetlim koralnim usne na ovom Malibu događaju. Ne kao hrabar kao piste, ali veliki, nosivi hlad za dnevnu. Za kreiranje LC Coral hlad, njen vizažist, Amy Nadine, koriste Lime Crime Velvetine ruž za usne u Suedeberry i prelivena ga sa Beautycounter Lip Shine.

2. Kate Bosworth u MAC

Ima nešto o Kate Bosworth je tako lako, a ona čini nosi trend narandžaste usne upravo to. Izabrala je svijetao, crveno-based narančasta u ovaj izgled, opredjeljuju za MAC klasika, Lady Opasnost. Ostatak šminku je zadržao prilično minimalne zadržati fokus na ovu izjavu usne. Ja sam ozbiljno zaljubljena u taj pogled!

3. Shailene Woodley u Tarte

Uz jedan blockbuster dole i još jedan set izaći u junu, Shailene Woodley je na vrhu glumačke igre, a ovaj narančasti usne dokazuje da ima ono što je potrebno. Igrajući se oči s težim obložena vrhu trepavica, Shailene su otišli besplatan narandžasto-tonirana crvene usne, koristeći Tarte Glamazon Pure Performance 12-satno ruž za usne u Fierce. Ovo je odlična nijansa ako si udoban sa crvenim ali žele da umoči prste (hm, usta) u naranče spektra.

load...

4. Camilla Belle u Illamasqua

Bold obrve i Bold usne? Ja nekako volim ovo! Ključ za što ih zajedno i rad balansiranje se lice s dovoljno boje na obrazima i definicija na oči. To se moglo lako otišao na jug, ako je otišla luda na šminku za oči, ali velike trepavice i suptilno definirane donje linije trepavica posao savršeno uz nju kajsije obraze. Camilla izgleda predivno nosi Illamasqua ruž za usne u Flare.

5. Hannah Simone u Urban Decay

Hannah Simone je urnebesno-a može izvući narandžastu usne, nema problema! Njena koža je besprijekoran, njen trepavice lepršavi i usne savršeno svijetle. Ona je sportski Urban Decay 24/7 Glide-On olovka za usne u Bang sa odgovarajućim Urban Decay revolucije ruž za usne u Bang kao dobro.

6. Lupita Nyong'o u Tom Ford

I festival ljubavi za Lupita se nastavlja. Ona je neustrašiva i stijena bez obzira look ona svidi. Mislim da je to uvjerenje da čini narančasti usne izgled posebno dobro na njoj. Evo, ona nosi Tom Ford za usne u Wild Ginger.

7. Hilary Duff u Chanel i MAC

Ovo me vraća u detinjstvo ljubavi za Lizzie McGuire, ali uz naranče usne, Lizzie je odrastao. Hilary čini cool i opušten s ogromnim, definirane trepavice i blagi kontura koja oblikuje lice besprijekorno. Odjevena je suštinski naranče, MAC Morange, preko Chanel Precision Lip definirac u Orange Intense.

The Bottom Line

Moralne priče? Ne zaziru od naranče, jer postoji jedan za svako raspoloženje i tonus kože. Ja ću biti prvi koji će priznati da sam bio malo prestrašen o ide sve sa ovim trendom, ali zaista povećava mom raspoloženju i samopouzdanje na način druge nijanse nisu učinili u prošlosti. Sada kada imate nekih osoba inspiraciju, volio bih da podelim vrhu naranče usne tip za ovu sezonu sa sobom! Pazi za moje omiljene u mom sljedećem članku!

Kupujte Story

Neka vaše Say

Da li ste ljubitelj naranče usana? Koji od ovih izgledu je ljulja svoj svijet? Da li imate omiljeni narančasti ruž nijansa u svojoj kolekciji?

load...