Ljepota

5 novih kultnih proizvoda za negu kože koje trebate znati

5 novih kultnih proizvoda za negu kože koje trebate znati

Ja ne pišem o njege kože sve to puno ovdje, jer za razliku od šminke, ili čak i kosu, to je stvarno, stvarno pojedinca. Ono što radi za mene možda neće raditi za tebe-i samo da se vratimo na temu o meni: Ja testirati i okrenite toliko proizvoda da je gotovo nemoguće da se konačno reći šta je šta radi, baš. (Kao što znate, sa svakom novom za njegu kože stavke, trebate čekati barem dvije, četiri, možda šest tjedana da to zaista dati šansu.)

load...

Što me dovodi do Eternal Beauty urednika Conundrum: koji proizvod čini razlika?

Iskreno, to je tužno da ja ne mogu da vam kažem, ali u ovom trenutku-nakon godina prikupljanja toliko prodz moram probati-Imam za njegu kože ADD. Možda jedan od razloga je da većina stvari ne "wow" mene. (Da, znam, ne im dati priliku, ali rekao sam ti da sam ADD).

Ali! Ja sam super uzbuđen da vam kažem da sam upravo otkrio nekoliko stvari koje su me imali na zdravo. Stvarno!

Prije nego što sam se u njih, samo da back up malo ako mogu. Moja osnovna filozofija na proizvode za njegu kože-da je većina je promijenjena unutrašnja-hasn't. (U slučaju da nam se sada pridružiti, mislim da je stanje vašeg tena je direktan odraz onoga što jedeš / ne jede i, naravno, koliko spavate. Ako niste vidjeli epic jetre bakalara ulje post / thread, da sebe tamo sada. Na slici ispod odražava moju ljubav za stvari.)

Da, upravo sam postavio jetre bakalara ulje srce.

U svakom slučaju! Ono što je novo u mom njege kože rutinu u zadnje vrijeme-kad ja ne koristim moja Lumixyl ciljati pitanja pigmentacije Jesi neke vrlo odličan stvari iz Beautyphica, novi kanadski online Beauty Boutique koja se bavi "izuzetne marke sa izuzetnim sastojcima."

Prijevod: oni specijalizirati u kult proizvoda. I mislim da svi volimo dobru kult ljepote proizvod, zar ne?

Većina brendova su evropske, a ono što je uzbudljivo je da smo napokon možete ih kupiti u Kanadi. Prodavnicu nosi ne samo njega kože, ali i miris, Bath & Body prodz, zaštita od sunca i šminka ali očito za njegu kože je, gdje želim da se fokusiram, jer da sam budala za ove stvari. To je luksuzan, na biljnoj bazi, visoke kvalitete. Mnogo uzbudljivije od odjela ili drogerija prodz, zar ne?

Beautyphica mi je velikodušno poslao nekoliko svojih favorita pokušati. Samo ne traži od mene da odredimo šta je šta radi, jer nisam mogao da odolim petljanje u njima sve u isto vrijeme-ups!

load...

Apot.Care Irido-Radiant Micellar losion sredstvo za čišćenje

Apot.Care se zasniva na principima oftalmologiju-u osnovi žele uzeti ono što održava naše oči zdrave i prenijeti ti mehanizmi na kožu. Mislim da mnogi od nas tretiraju naše kože SO grubo za razliku od naše oči tako mislim da je ovo filozofija je nekako uredan.

Nisam baš siguran da li je ovo toner, šminke ili dobri stari sredstvo za čišćenje (ga stavite na vlažnu blazinicu i obrišite, ne ispirati). Ali to je nevjerojatna. To je super nježan i da bi bilo jako dobro za hormonalne, osjetljive ili naglasio kože. Bonus je u tome što ostavlja za sobom ludo od umirujuće kamilice, različak vode i zaštitne antioksidanata.

Apot.Care Irido-Radiant intenzivni tretman serum

Oh Em Gee. I srce to tako puno. Izlazi naranče i daje vašoj koži neverovatan rosne sjaj. Što je loše, jer ti treba da ga koriste samo jednom nedeljno kao tretman za stresom, rumeni, pigmenta i nositi preko noći. Ako ti kažem cijenu, vjerojatno ćete pasti sa stolice (to je 260 €). Ali ima nešto o tome mi se sviđa Zillions puta više nego druge skupe robne kuće kreme sam naišao. To me čini žele da preuzmu na svijetu.

AINY njegujući Radiance serum

Ja sam tako sretna da je otkrio AINY, jer je to jedan od onih (možda najbolje?) Eko-luxe linija koja je i certifikatom organskog i prepuna predivnih biljaka koje mirišu sooooo dobro. (A, po mom mišljenju, bolje za vašu kožu od kemikalija.)

Ovaj serum stvarno nije serum, ali lice ulje, i to je značilo da štiti, umiruje i popravak kože koja je bila napadnuta izlaganjem suncu ili oštre zime vremenu. Ja bih to koristiti samo noću kad se probudite, vaša koža osjeća sve splasnuti i mekana i hidratizirana. Samo se nadam da moja traje do februara!

AINY bujna regenerirajuća krema

Ti bi trebao da biste koristili ovu hidratantnu kremu na vrhu seruma iako ne uvijek-dana ili noći. Kao i nafte, miris je Out Of This World.

Finalni proizvod koji sam zapravo još nisu probali.

Ella Kare Glow serum

. A razlog je zato što je tretman dva dijela: za prvih 15 dana, to oslobađa "prva faza" (koji uklanja mrtve stanice i nečistoće), a zatim se automatski "faze" (koji daje sjaj) će izaći. Jednog dana ću to uraditi, ali sa mojim ADD ne mogu počiniti samo još! To zvuči divno, ipak. Nije ni čudo što te Francuskinje imaju takav predivan kože.

So.

Jeste li isprobali neki od ovih brendova? Jeste li u kult ljepote / za njegu kože prodz? Sve što vi koristite na vašem licu u posljednje vrijeme da radi dobar posao? Reci mi reci mi reći!

load...