Ljepota

5 najboljih novih ruževa za usne i usne 2018

5 najboljih novih ruževa za usne i usne 2018

Vi momci! Idem da vaskrsne urednika. Ako ste dugogodišnji čitač, onda ćete se da sam to radila sedmični video sadrži pet novih proizvoda sam htio sve vas da zna. Onda sam zauzet sa stranice redizajn, razdražen od 24+ sati može biti potrebno za upload stvari na YouTube. I blago uznemiren Rude drive-by komentatori (da znam da imam nakrivljen na oku video, hvala ti za ukazali na to, slučajni osoba).

load...

Ali mi nedostaje dajući vam moj tip proizvoda! I puno ste mi rekli da ih nedostajati. Dakle, ono što ću da umjesto toga je samo reći o njima. (Bolji sam u pisanju nego u svakom slučaju govorimo.) Za razliku od prošlog puta, Takođe ću da se miješaju u oba nove proizvode i ne tako nove da sam u posljednje vrijeme koristi. Jer oldies su često još uvijek poslastice.

Pa evo ide! Prva rata je sve o ruž za usne.

Maybelline New York Color Sensational Vivids ruž za usne

Maybelline New York je stvarno promijenila brand identitet u posljednje vrijeme. Godinama su bili prilično poznati za Great Lash i to je bilo sve. Ali sada su uključeni u New Yorku i Torontu Fashion Week i stvarno guraju granice kada je u pitanju boje. Ja ne znam ko je zadužen tamo, ali oni dolaze sa stvarima koja izgleda zabavno i mladalački, a novi Vivids opseg nije izuzetak.

Ovo je kolekcija osam hladu nenormalno svijetle ruževe. Kao, mislim da najsjajnija sam ikad vidio. Oni su u mogućnosti to učiniti, zahvaljujući posebno patentiranim pigmentima koji pomažu u boji vjerne i sjesti na usnama za visoku pokrivenost kao dobro. Za razliku od mnogih ruževi, oni također ne sušenje na sve što je super-važna kada nosiš svijetle nijanse koje naglašavaju bilo pukotine ili pahuljica.

Osim klasične crvene (On Fire Red), mislim da je većina nosivi, svakodnevni brights u rasponu su Shocking Coral (svijetle koral) i Vivid Rose (klasični fuksije). Ostali su još "vani" Mogla bih potpuno vidjeti Nicki Minaj u Pink Pop.

load...

Od sada za 9 € svaki na tržištu maloprodaje mase i apotekama; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

CoverGirl Lip Perfection Jumbo usne balzam

Sećam se kad sam prvi put počeo vrišti o sjaj-balzam? To je bila nova kategorija tada, 2018. Godine, ali sada sam oduševljen da vidi da je potpuno zasićene mainstream. Kao, nema Lancôme čak i zaraditi novac sa svoje Juicy Tubes ovih dana? Došli smo tako dugo način na koji ja ne mogu zamisliti da bi iko više zadovoljiti sa Goopy, ljepljive sjaja. Ne kada možete dobiti isti iznos od sjaja PLUS navlažiti prednosti melem PLUS širi spektar dublje pigmentiranih nijansi. To je ne-brainer.

Najnovija pridošlica je iz CoverGirl, i to lansiranje kombinira sjaj-balzam s još jedan od mojih omiljenih ljepote mikro trendova: u Chubby Stick. To je zapravo twist-up formatu, tako da nema potrebe da se brinete o oštrenje ni. Pokušao sam samo jednu nijansu (Scarlet Twist) od nevjerovatnih 16 u ovoj postavi. Ali da sam upravo rekao? To je nebeski. Stvarno hidrira i nelepljiva sa pukom, prekrasna pop boja. Možete dobiti neku vrstu efekta mrlje i ne mogu da zamislim vas ovo ne laska. Ovo je sjajna proizvod ako vaš uobičajeni ruževi su previše sušenja u zimskim mjesecima-iako je to tako dobro, možda ne želim da se vratite! Velikoj ljubavi.

Od sada za 9 € svaki na masovno tržište trgovaca; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Burt je Pčele sjajilo za usne

Kao što možda znate, ja sam totalni zelene ljepote osoba ali kad se zavedeni jarke nijanse i blještavi pakovanje mainstream brendova, to je malo teško ostati dosadan i prirodno s običnom starom cijev klasičnih balzam za usne. To je razlog zašto je to tako uzbudljivo mi je da Burt je Pčele postaje u usne boje igra na velika vrata u ovoj godini. Jej! Imaju nekoliko napomenuti usana pokreće: više nijansi u njihove prekrasne rasponu zatamnjena balzam za usne; novi usne Shines; a ti, sjajila.

To je sjajila da su moje fave, jer su oni, kao i svi-Rounders: ti sjaj, dobijate hidrataciju i dobijete boju. I stvarno je puno boja to nisu kao većina sjajila gdje oni izgledaju sve prilično u epruveti, ali jedva se vidi nikakvu razliku na usnama. Oni zapravo imaju puno pigmenta. Postoji 12 nijansi u rasponu od aktova do crvene i bobice; moj tip je ljeto Sumrak, peti sa desne strane na fotografiji iznad.

Još bolje, oni su 100 posto prirodni i napravio sa usana prijateljski sastojke kao što su jojobe, suncokreta polyglycerides i botanički ulja.

Dostupan u veljači za 12 € svaki u odabranim prirodnim, trgovina, droga i mase trgovaca; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Rimmel London Lasting Finish Mat ruž za usne by Kate Moss

Pronalaženje laskava mat ruž je jedan od velikih Svetog Grails ljepotu a. To je težak posao. Jednostavno nema puno njih tamo, a od onih koje smo imali na raspolaganju, često odabir nijansa nije tako velika. Ništa nije baš laskavi na usnama od osuši mat ruž za usne koji belci iz tvoje usne kao da si udario na korektor. Ew.

Srećom, sada imamo Kate Moss se zahvaliti za ovu novu kolekciju od Rimmel London. Svih 10 nijanse su mat. Boje su podijeljeni u šest hlad porodica; većina njih spadaju u kategoriju Pink-Rose, ali postoje i breskve Korali, Mauve-Roses i po jedan Red, Burgundija-Vino i bež-Brown. Mojih top pick je # 102, jedan od Pink-Roses. Gdje je to bilo sve moj život? To je onaj polu-svijetle, srednje mat roza to je vrlo piste. (Podsjeća me na ovom Nina Ricci šou.)

Osjećaj od njih je također vrlo baršunasta, ali kako će bilo mat učiniti, oni mogu naglašavaju suhoću. Tako da možda želite da sačuvate ovaj lansiranje 'dok ne uđu u proljeće i tvoje usne su manje opustošio elementima.

Dostupan u veljači za 7 € svaki na misi trgovaca; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Pješčani sat neprozirne Rouge Liquid ruž za usne

Ne, ovo nisu nove. Ali oni su novi u mom životu u zadnje vrijeme, jer ih nisam pokušao 'til Sastao sam se sa Peščanik PR rep u novembru. Onda u trenutku ljepote sinhroniciteta, primijetio sam na Zlatnih globusa da Pješčani sat-i ovaj proizvod konkretno je bio iza tih naranče usne na Jessica Alba brend. (Nisam ih volim s njom haljinu, ali onda s njom više casual nakon lica izgledaju, oni su bili neverovatno).

To čini ukupno smislu da bi celebs izabrati iz ovog devet nijansa postavi tečnosti usne boje za crveni tepih, jer ne samo da je isplata boja ogroman, ali su poslednjih 14 sati. Nisam ih s obzirom da dugo testa-pogon, ali u dvije nijanse sam probao (Ikona, plavo-crvene, i Muse, koral-crvena), bilo je LJUBAV

Mislim da je razlog što su bolje na usnama od većine dugotrajne usne boje (i manje sušenja) je da su napravljeni s naprednim polimera i gomilu dobrih-for-your-koži sastojaka uključujući voće ekstrakti i vitamina A, C i E. Također se možete slojem balzama za usne ili sjaj na vrhu za manje mat izgled.

Od sada za 33 € svaki na Sephora; kliknite ovdje da biste saznali više i kupovinu.

Reci mi:

Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda? Koji proizvoda za usne u boji su trenutno u vašoj rotacije? Šta mislite o svim ovim svijetle boje? I mat boje? (Uzbuđen?)

load...