Ljepota

5 grešaka u šminkanju koje uvek pravim

5 grešaka u šminkanju koje uvek pravim

Suprotno popularnom mišljenju, ljepota urednici ljepota urednici uglavnom zbog toga što oni mogu pisati, a ne zato što su zapravo "stručnjaci" na tako različite zadatke kao da se odnosi samo-Tanner, oslanjajući se na tečnom liner i postizanje savršene kovrče ravnim željeza.

load...

U redu, da, vi pokupiti tonu savjeta usput, samo iz intervjua najboljih stručnjaka i testiranju na stotine proizvoda-zbog čega je, šest godina, ja sam u stanju napraviti neke nježan sugestije ovdje u BEAUTY UREDNIK HQ Ali iskreno? Ja zabrljamo baš kao i svi ostali. Možda i više tako, jer iz sezone u sezonu, skočim na brodu sa svakim novim trendom, svaki novi proizvod i svako novo lice da me inspiriše. To je nešto poput ljepote ADD.

Ali čekajte! Nemojte odjaviti sada na mene. Razlika između prosjeka ljepotu ed i djevojka na ulici je da moja malenkost se redovno izloženi ljudi koji mogu da pomognu u pravu, naravno. To je ono što se dogodilo neki dan sa Carmindy, čiji je 10 makeup savjete što sam već dijele, i koji clued me na nekoliko stvari sam malo nekako ide naopako. Sramotno Znam, ali ja ću dijeliti ove šminke greške jer možda, samo možda, to će vam pomoći previše. Svijest je prvi korak, zar ne?

1. "Stvaranje savršena podloga" je nešto što UVIJEK pišu. A onda sam ne radite to.

Ne baš. Nema opravdanja za ovo, posebno zbog toga što je veliki članak rudnika u FLARE aprilu bila sve o besprijekoran trend kože. (Kao u vrsti postiže šminke, a ne moja omiljena "za njegu kože proizvod.")

U svakom slučaju, shvatio sam da umjesto da moje vrijeme s mojim 5.825 kapisle, fondacije, zatamnjena kreme, prikrivače, prah, četke, spužve itd i primjeni ih samo tako (ispred dobar izvor svjetlosti ili prozor), imam hrle kroz ovaj deo u, kao što su, dva minuta. Pa, to je nekako dosadno u odnosu na boje. Ali, ako ne dobijete vaše pravo kožu, ništa drugo će izgledati dobro.

Prilično ponižavajuće, Carmindy odlučio da obriše moje postojeći temelj (ona smatra primjenu četkom sam koristiti "predebele") i nastavio da je mix Vaše kože Šminka Fondacija Creamy Beige.

load...

.sa Kiehl Ultra ovlaživač za lice.

.i primjenom oba zajedno sa spužvom, a zatim samo dodir korektor. U slučaju da ste propustili u dan vid moje majke, ovo je rezultat:

Nije da vam može reći na sve iz ovog rasvjete, ali povjerenje: Ja ne znam da li je moja koža nikada nije izgledala da besprijekoran. Još uvek pokušavam da shvatim kako upravo se to dogodilo jer je moja nastojanja da se to ponovi sutradan nisu bili toliko efikasan. Ja ću držati te.

2. Ja sam se fokusirajući se na GRUNDIRANJE I zanemarujući SNAGA praha.

Tako da znate kako pričam o prajmera cijelo vrijeme, kao ludak? Možda oni nisu BE-sve i kraj svega u šminke, jer Carmindy učinio moje lice bez osnova i kunem se podigao, prilično prosijavanja i mrlje bez, odmah do spavanja. To je punih osam sati.

Umjesto toga, ono što je uradila je set sve s njom Zaista prozračni puder u prahu.

.što je još jedan korak koji često preskočiti. (Ja krivim cijeli HD urnebes.) Dakle, sada sam obnovila vjeru u prahu kao ključni korak u pomaganju šminku prošle.

3. BLUSH JE MOJ BEAUTY štaku.

Da. Znam da je ovo. Svjestan sam. Jedan čitalac čak ga pokazao u vezi ovaj video:

.i zbog mog kapuljačama oblik ociju, zar bleda pranje medija boja širom poklopac, koji nikad ne radim. Još jedna stvar koju ja ne radim (ili barem nisu u dugo vremena): koristiti najtamnije hlad kao podloga, nanosi se kosi kist. Tako da sada dajem moj voljeni vodena linija tajm-aut i pokušavaju ovo za neko vrijeme. Moram priznati, to se da oči izgledaju gomile veći.

5. JA SAM svraka.

I uživam u svijetle boje i sjajne stvari. Ko ne? Nikad nisam sreo fuksije ruž ili tirkizno senka mi se nije svidjelo.

A opet, može se lako izgubiti iz vida osnove. Čak i ako * kašalj * jedan je ranije pisao o njima. Ono što volim Carmindy je da se fokusira na neutralnih koji vam odgovaraju-a "vi samo bolje" vrstu izgled koji ne vrišti od već suptilno pojačava i radi za svaku prigodu. Vjerovatno je trebalo da uradi Kate Middleton venčanje i onda ne bismo bili ovdje žale na tešku ispod očiju liner.

U svakom slučaju! Od sada, bez obzira na to predivna i šarene ljepote tretira stići na mom stolu da me njiše, ja ću pokušati moje najteže vući Carmindy kad sam primijeniti šminku. Većinu vremena.

Reci mi:

Da li bi neki od ovih grešaka previše? Koji proizvod je vaš najveći ljepotu štaku? Volite li Carmindy pristup šminke, ili je život prekratak da se ne igra sa tona boje?

load...