Ljepota

2 oštećena tretmana kose koja su spasila moju prekomerno obrađenu kosu

2 oštećena tretmana kose koja su spasila moju prekomerno obrađenu kosu

Zdravo, ja sam Lori i ja sam opsjednut sa svojom kosom. 

Znam šta misliš. "Da, ko nije?" Ali otkad sam odlučio da se plavuša prije 10 godina, ja sam stavio tonu razmišljanja i truda u mojoj kosi-a sam i stavio ga kroz mnogo toga doći.

load...

Moja kosa je prirodno tamno smeđe boje, tako da frizeri su to beljeno, naglasio je on, lowlighted je i zategnut je, do trenutka kada je postalo jako oštećen. Vidi ovo:

To je ekstra traumatiziranoj na ovim fotografijama, jer je prije nekoliko mjeseci, ja greškom imao već beljena dio moje kose ponovno u boji. Idealno samo djevica kosu, odnosno korijena, treba da se dotakao kada imate dobro i oštećenu kosu, kao i ja. Kad god retuširati plavuša naglašava, morate biti super-računa o preklapaju izbjeljivač. Ili, dobro, na kraju te sa nešto ovako:

Iskreno, ponekad osećam kao moja kosa je više naglasio nego ja.

Ali ovo je priča o nadi. Pošto nisam o tome da odustanu od plavuša i vrati se crnka, ja sam prošla kroz tonu pokušaja i pogrešaka sa šamponi, uređaja, maske za kosu, proteina tretmane i serume. A sada sam konačno pronašao sistem koji mi je kosa potpuno voli. 

Frizerka mi je nedavno predstavio Kevin Murphy je Born Again linija, koja je posebno dizajniran za popravke kosu koja je izuzetno oštećene ili dehidriran. I tako, unesite dva proizvoda koji su postali bitan dio mog rutinu: je Born Again Masque i Born Again Essential tretman.

Kevin Murphy Born Again Masque

Ovo je gusta, bogata, bijela krema koja gradi snagu u kosu koja je oduzeta od strane bijeljenje i isticanje (sorry, kose!). Koristim ga jednom tjedno nakon pranja kose, primjenjujući maska ​​tokom mog ručnikom osušenu kosu. Počnem masažom malo na skalp, a zatim koristite liberalni iznos od sredine dužine do kraja, gdje je većina štete je. Onda sam završiti glavu u ručnik i ostavite masku za dobar 30 do 60 minuta. Kada sam isprati ga, volim da ode malo u da držim kosu glatkom do moje sljedeće pranje.

load...

Znao sam da sam naišao na prilično veliki proizvod kad sam osjetio razliku u mojoj kosi nakon prve primjene. Ozbiljno! Došlo je do promjene u teksturi moje kose, od amajlija, slame poput osjećaj da nešto mekom, glatkom i, dobro, više kose nalik. Bio sam prilično uzbuđen, i kao što sam nastavio pomoću maske, kosa mi je postalo lakše upravljati.

Mislim da je razlog je jer je prepun vitamina (E i B5), shea i mango Baterse, i duboko prodiranje Babasu ulje (iz Babasu dlana). Baš kao što je naše tijelo treba hranjive tvari, tako se naš kosu! 

Kevin Murphy Born Again Essential tretman

Ovaj tretman je preporučeno da mi je kao zamjena za moju redovnu uređaj. To je puno lakši od masku, tako da sam ga koristiti svaki put kad perem kosu. Nakon šamponiranja, da se prijavim veliku količinu od sredine dužine do kraja, i ostavili ga u pet minuta prije isprala. 

Ključni sastojci u ovom jednom uključuju biotin, hidrolizovani svile proteina i shea maslac. Takođe je posebno formulirana sa molekulima tako mali da mogu da prođu u korteks kose. Dok masku ostaje osnovni proizvod u moj plan oporavka kose, tretman pomaže u zaštiti od bilo kakve daljnje štete, i kosa mi se manje skloni lom.

Moji rezultati

Kombinacija masku i tretman ozbiljno dojila moju kosu na zdravlje. Nakon dva mjeseca redovnog korišćenja (i dobar rez!), Mogu sretno reći da mi je kosa ponovo oseća mekano, pa se može oprati, bez potrebe da se bore sa previše zapetljavanje. 

Pogledajte razliku:

Znam da će biti potrebno neko vrijeme i strpljenja za moju kosu da se na mjesto gdje je ponovo osjeća potpuno zdrav (najmanje šest mjeseci po mom frizera), ali bez ovih proizvoda, znam da će biti potrebno mnogo više vremena da stignemo tamo. Dakle, ja se ne bojim moje krhke kose više. Jesam li dramatičan? Vjerovatno. Ali ja se kao konačno, nešto samo RADOVI. 

Kupujte Story

Pronađite Kevin Murphy Born Again maska ​​i Essential tretman u salonima; vidimo da pronađe lokaciju u vašoj blizini.

Neka vaše Say

Da li ste pokušali Born Again sistema? Ono što je pomogao VAŠA oštećenu kosu?

load...