Briga za kosu

Top 11 prirodnih šampona dostupnih

Top 11 prirodnih šampona dostupnih

Ako ste poput mene, ne vole kemijskim tretmanima na svoju kosu i da su uvijek u potrazi za najboljih prirodnih šampona. Međutim, nedostatak informacija često dovodi do pogrešne selekcije ili loš izbor jeftinih i duplikata proizvoda.

To je razlog zašto smo danas sastavili listu Top 11 Prirodne Šamponi. Dakle, ako mi se podalje od jakih kemikalija, a zatim pokušajte ovih brendova koje nudi prirodne šampone za kosu. Šta više, oni su džep-friendly previše.

Ne samo to, ovi proizvodi su lako dostupni na lokalnom centrima, prodavnicama i online. S obzirom na to su prirodni, možete redovito koristiti ove. Tima te se sa svojim specifičnim tipovima niz uređaja za maksimalnu korist.

load...

1. Khadi Herbal Amla i Bhringraj šampon

Kupiti Khadi Herbal Amla i Bhringraj šampon za ₹ 172.00 @ www.amazon.in/khadi-herbal-amla-&-bhringraj-shampoo

Ovaj prirodni šampon za kosu sadrži ekstrakte Amla, susamovo ulje, Brahmi, i Bhringraj. Također sadrži aktivne sastojke poput reetha, kana, nima ekstrakti, glicerin, i kali. Tvrdi da uklone nečistoće vlasišta sa nima ekstraktima, poboljšati rast kose sa Amla i Bhringraj ekstrakata. To mi je pomogao da održim duge i gustu kosu.

load...
Moje iskustvo:

To mi je dalo meke kose i sjajnu kosu, ali ne i za skakanje.

2. Khadi Biljni Shikakai šampon

Kupiti Khadi Biljni Shikakai šampon za ₹ 190.00 @ www.amazon.in/khadi-herbal-shikakai-shampoo

Ovaj šampon sadrži prirodne sastojke kao što su Shikakai, Amla, Tulsi, Mehndi, limun, Trifala i rijetke bilja. Shikakai je prirodni uređaj. Ovaj proizvod vam daje super mekom i svilenkastom kosom svojom Shikakai ekstrakti i Trifala ekstrakti (koji je mješavina Amla, Haritaki i Bivitaki) koji detoksikaciju vlasišta i Tulsi bori peruti sa svojim antiseptičkim svojstvima. Ja bih ocijeniti za 5 - 5. Detalji

Moje iskustvo:

To mi je dalo meke i skakanje kosu. Dobro je da se riješi viška sekrecije vlasišta nafte, ali ne i za osobe s suhu kosu.

3. Khadi Herbal Saffron, Tulsi, i Reetha šampon

Kupiti Khadi Biljni Saffron šampon za ₹ 209.00 @ www.amazon.in/khadi-herbal-saffron-shampoo

Ovaj šampon sadrži prirodne sastojke kao što su Shikakai, Amla, Tulsi, Mehndi, limun, Trifala i rijetke bilja. Shikakai je prirodni uređaj. Ovaj proizvod vam daje super mekom i svilenkastom kosom svojom shikakai ekstrakti i trifala ekstrakti (koji je mješavina amla, haritaki i bivitaki) koji detoksikaciju vlasišta i Tulsi bori peruti sa svojim antiseptičkim svojstvima. Ja bih ocijeniti za 5 - 5. Detalji

Moje iskustvo:

Daje mekana i glatka kosa. Rezultati mogu varirati od osobe do osobe, iako.

4. Vaadi Herbals Amla šampon sa Shikakai I Reetha

Ovaj šampon je obogaćen dobrotu Amla, Shikakai i Reetha. Također sadrži soja protein koji daje hranu na kosu i promovira rast kose. Amla promovira rast kose. Shikakai je odličan uređaj. Reetha je pjeni prirodno sredstvo za čišćenje.

Moje iskustvo:

Osjećaj nakon korištenja ovaj šampon je dobar, ali ne i odličan. Čisti vlasište duboko, ali ne stanje u kojem je. Stoga, ostavlja kosu zamršena. Dobar uređaj je imperativ nakon ovoga. Rezultati mogu varirati za osobe sa suhom i neposlušnu kosu.

5. Vaadi Herbals šampon protiv peruti limunom i Tea Tree Oil Ekstrakti

Kupiti Vaadi Herbals šampon protiv peruti za ₹ 177.00 @ www.amazon.in/vaadi-herbals-anti-dandruff-shampoo

Ovaj šampon je obogaćen sa limunom ekstrakti i ulja čajevca. Limun ima limunske kiseline u tome što je odličan sastojak za borbu protiv peruti. Čajevca ulje se koristi za borbu protiv akni na koži glave i za borbu protiv bakterija koja uzrokuje perut. Također sadrži spoj aromatičnih ulja, Shikakai za prirodni uređaj i neem ekstrakta za antiseptik akciju na koži glave. Neem će Vam pomoći izliječiti bilo koji svodi ili bubuljica na vlasište. Ovo je odličan šampon ako pate od peruti i svrbi uvjetima vlasište.

Moje iskustvo:

Obećava da će vas osloboditi od svrbi uslova vlasišta, iako patim nijedna od tih takvim uslovima sebe, to čini držim skalp čist. To, međutim, ne znači da kosa zaplet besplatno. Potreban vam je uređaj nakon toga kao imperativ.

6. Aloe Veda Biljni šampon

Kupiti Aloe Veda biljni šampon za ₹ 145.00 @ www.amazon.in/aloe-veda-herbal-conditioning-shampoo

Ovaj biljni šampon sadrži ekstrakte nima, list cimeta, list hibiskus, Tulsi, Amla, Shikakai i još mnogo toga. Ovaj šampon će trajati dugo vremena što manje količine ide dug put. To daje mekan i sjajnu kosu i sprečava pojavu peruti.

7. Soul Flower Neka kosu sapun

Soul Flower ima neke fenomenalne sapuna koji su popularni s razlogom. Neka kosu sapun je vegan proizvod koji sadrži kokosovo mlijeko, limun ulje osnove, kakao maslac, svježi đumbir, itd održava vlasište potpuno čista i ekstrakti sve prljavštine daleko. Treba držati dalje od vode kada se ne koristi baru. Ovaj sapun daje ishranu za kosu i sprečava pad kose i peruti.

8. Aloe Veda čišćenje šampon protiv peruti Sa Tea Tree Oil

Kupiti Aloe Veda čišćenje šampon protiv peruti Sa ulje čajevca Za ₹ 216.00 @ www.amazon.in/aloe-veda-cleansing-anti-dandruff-shampoo-with-tea-tree-oil

Perut biti primarna briga za mnoge ljude, ovaj šampon protiv peruti od Aloe Veda je svakako pobjednik. Ulja čajevca prisutan u njemu je antiseptik i čuva infekcije na distanci. Zbog prisustva ulja čajevca, također drži svrab na distanci. I posredno, kosa pada previše je smanjena.

9. Aura vedskoj Usklađivanje dlake sredstvo za čišćenje

Aura vedskoj je oduvijek bio poznat po tome da biljne proizvode sa minimalnim hemikalijama samo u svrhu očuvanja. Harmonizacija dlake za čišćenje tvrdi da uravnotežiti lučenje sebuma i pomoć u masnu / kemijska pitanja vlasište. To ne ostavlja kosu mlitavo ili suho, ali dodaje odskočiti i sjaj umjesto toga. To je vrlo blaga na kosu kao što je ulje balansiranje. Odsustvo jake hemikalije čini dobru kosu pada preventivne šampon.

10. Aloe Veda Blagi njegujući šampon

Kupiti Aloe Veda blagi njegujući šampon za ₹ 142.00 @ www.amazon.in/aloe-veda-mild-nourishing-shampoo

Ovaj šampon je za svakodnevnu upotrebu i da, to je blage i pogodan za svakodnevnu upotrebu. Također sadrži neki uređaj elemenata u tome i je efikasan u izradi kosa sjajna i svilenkasta, baš onako kako želite.

11. Omved pročišćavajući šampon

Kupiti Omved pročišćavajući šampon za ₹ 490,00 @ www.amazon.in/omved-purifying-shampoo

Ovaj šampon iz Omved sadrži Brahmi, koji je vrlo dobro poznat po svojim svojstvima pročišćavanje. Pepermint osvježava i jača dok hibiskusa drži skalp daleko od bilo kakve infekcije. Također sadrži vitamin E. Yashtimadhu pruža sve sjaj i svilenkastu mekoću. Ovaj blagi šampon se može koristiti svaki dan.

Također možete probati neke domaće šampone koji imaju prirodne sastojke kao što su Amla, Reetha, Shikakai i drugih sastojaka koji pomažu da postignete meku, duge i lijepe kose.

Koje su vaše omiljene devojke? Snimiti komentar i javite nam! Ostati prekrasna!

load...