Briga za kosu

Top 10 Loreal seruma za kosu

Top 10 Loreal seruma za kosu

Kosa serum je oblik tečnost koja se uglavnom koriste oni sa neposlušnu i kovrdžave kose. Serum za kosu pretvara dosadna kosa sjajna i glatka. Takođe, čini kosu upravljati. Kosa serum sadrži eterična ulja koja pomažu u transformaciji kosu od tupa predivno. Odnosi samo 5-6 kapi kose seruma na polu-mokru ili suhu kosu. Ovo će sigurno dati vašu kosu sjajnom sjaj i da će kontrolirati kovrče u isto vrijeme. Postoji mnogo kose serumi na tržištu i danas, ja ću predstaviti serumi Top10 kosu od L'Oreal.

Najbolje Loreal dlake Serumi na tržištu

1. L'Oreal Smooth Intense serum:

Ovaj serum za kosu iz L'Oreal je napravljen od Arganovo ulje i svile proteina koji dubinski nahraniti kosu. Čini kosu glatkom i upravljati u narednih 48 sati nakon nanošenja što je stvarno dobro. Takođe, štiti kosu od efekta vlage i čuva kosu sjajnom. Tekstura je nelepljiva i potreban vam je samo mala količina, što znači da će trajati dugo.

load...

Cijena: 240 INR za 100 ml

2. L'Oreal Serie Expert Absolut Repair Cellular Unifibrine serum za kosu:

Ovaj serum za kosu je izrađen od Unifibrine što je poravnanja agent. Ispostavilo kosu na svilenkasto glatka nakon nanošenja. Ako patite od split tada završava ovom kosom seruma će smanjiti njihov izgled i popraviti ih u velikoj mjeri. Ona dodaje sjaj na kosu i čini je upravljiv putem kontrole frizz.

load...

Cijena: 580 INR za 125 ml

3. L'Oreal Professionnel Shine usavršavajuća serum Liss Ultime:

Ovaj lagani Loreal Professional kose serum obogaćen reflexium koji kontrolira neposlušnu kosu i endows sa fleksibilnost, glatkoću i sjaj. Ima Neljepljive i na taj način, lako se širi na kosu bez čineći ga masna. Će vam biti potrebno samo 1-2 pumpe svaki put; primijeniti ga na ručnikom osušenu kosu za najbolje rezultate. To će kontrolirati kovrča, dodajte sjaj i da će držati kosu glatkom za duge sate.

Cijena: 580 INR za 125 ml

4. L'Oreal X-Tenso Care Intense Nutrive Shine serum:

Ovo kosu serum je za one koji redovno ispraviti svoju kosu. To čuva vaše ravna kosa netaknuta dugo. Potrebno je samo da nanesite malu količinu ove na mokru kosu, a zatim oblikovati ga kao i obično. To će držati ravnosti za duži vremenski period. Takođe kontrolira kovrče i učiniti kosu za rukovanje. Ona ima nemasnu teksturu, tako da se mogu prijaviti bez brige o masnu kosu. Količina je manja u odnosu na cijenu, ali jednu bocu će trajati dugo koliko malo ide dug put.

Cijena: 551 INR za 50 ml

5. L'Oreal Paris Ukupno Repair 5 Instant zaglađivanje i njegujuće ulje serum:

Ovaj serum za kosu iz L'Oréal Paris tvrdi da štiti kosu od dnevnih oštećenja i kad se redovno koristi, učinit će vašu kosu jak, glatka, sjajna, i razvezane sa zaštićenim tipova. Kada primijeniti ovaj, ona će biti pričvršćen na oštećene dijelove kose i počne ih popravku. Duboko njeguje kosu i drži ih hidrirana bez vaganja ih. Cijena je razumna i jednu bocu će trajati dva mjeseca što je za pohvalu.

Cijena: 140 INR za 40 ml

6. L'Oreal Professional TEC Liss Control serum za kosu:

Ako imate izuzetno neposlušnu kosu i traže rješenje, probajte ovaj serum za kosu iz L'Oreal Professional opsega. On kontroliše kovrča do 24 sati, a da kosu upravljati. Tekstura je nelepljiva i lagan, tako da se lako širi. Čini kosu sjajnom i glatkom bez čineći ga masna.

Cijena: 525 INR za 50ml

7. L'Oreal Paris Vive Pro Sjajni Style Smooth Gloss Serum:

Ovaj serum za kosu je izrađena od jojobe sjemena ulja i glicerin koji pretvara dosadna kosa glatka kosa. Takođe uslovi za kosu i dodaje sjajni sjaj na njega. Nanesite ga na mokru ili suhu kosu, i stil kao i obično; da će održati svoj stil za dugo. To kroti kovrča, zaglađuje kosu i čini je upravljati. Ona ima lijep miris koji se zadržava duže vremena. Tekstura je lagana i ne sputavati svoju kosu.

Cijena: $ 7

8. L'Oreal New Smooth Intense Frizz Ukroćena serum:

Ovaj serum za kosu polira svoj površinu kose i čini sjaj na njega. Takođe, izglađuje kovrče u velikoj mjeri i da će vam dati upravljati kosu za naredna 72 sata. Ovaj serum za kosu je savršen za leta kao što je anti-vlažna serumu. To čini vašu kosu bez uplitanja, kovrdžanja bez i svilenkasto glatka. Efekti traju od 2 - 3 dana, što je ogroman.

Cijena: $ 6

9. L'Oreal Professional Liss Ultime za zaštitu od toplote:

Ovo za zaštitu od toplote iz L'Oreal djeluje kao serum za kosu previše. To čini kosu svilenkasto glatka na dodir i zaglađuje ga kao dobro. Ako redovno koristi grijanje alata, ovo kosa serum je za tebe. Ovo štiti kosu od vrućine zaista dobro. Koristite ga prije frizuru i učinit će vašu kosu glatkom i bez uplitanja. To znači da možete lako oblikovati kosu. Ovaj serum za kosu je izrađena od termo umirujuće ulje koje štiti kosu od oštećenja topline izazvane.

Cijena: 580 INR za 50 ml

10. L'Oreal Professionnel Liss Control Plus Tečni Art serum:

Ako imate kovrdžavu kosu ili gusta, neposlušnu kosu onda Professionnel Liss Control Plus Tečni Art kosu serum od L'Oreal je za vas. To je posebno izrađen za kovrdžave i gustu kosu. On kontroliše kovrča i upravlja uvojci u velikoj mjeri, dajući vam upravljati kosu. Ovaj serum za kosu ima zaštitu protiv vlage od 24 sata, što znači da je idealan za ljetima. Možete ga koristiti prije feniranja ili prije korištenja grijanje alat kao što je također djeluje kao zaštitu od toplote.

Cijena: 525 INR za 50 ml

Jeste li isprobali neki od ovih Loreal Paris proizvode serum za kosu? Javite nam u komentarima ispod teksta.

load...