Briga za kosu

TOP 10 LEPIH HLAĐENJA HAIRA!

TOP 10 LEPIH HLAĐENJA HAIRA!

Postoji nekoliko stil tehnika koje pratimo za naše hair.For ekstra dodao odskočiti, volumen, čineći ravnu kosu kovrdžava, kovrčavu kosu elegantan ravna, koristeći za kosu gelovi proizvodi mogu sve dovesti do big time štetu naše hair.So Izvedimo sve ovo u prvi plan jedan po jedan.

1. Teasing:

Dosadni li vam je visina, ali da u znati da svaki put zadirkivati ​​kosu u suprotnom smjeru vi zapravo i češljanje kose je kutikule (njegov plašt) u suprotnom smjeru? To je zaštitni sloj kose i koja ima naviku da borave u smjeru rasta dlake, a ne u suprotnom pravcu. Dakle, sljedeći put kada očešljaj dobiti zafrkavati off, vi zapravo podrivanje zaštitni sloj kose.

2. Curling:

Ste rođeni s elegantnim ravne kose i tako želiš eksperiment i dobiti te lijep kovrdže na kosu? Vrijeme je da razmislite još jednom. Topline iz papilotne uzrokovati vlagu u kosi kuhati, formiranje pare mjehurića da upali i rupture pramenove. Na kraju kosu odlomi na ili u blizini svaki balon ostavljajući vam ispucale vrhove ili još gore. U figara i omekšati keratina, zgrada blok vaše brave.

load...

3. Stan Peglanje:

Kovrdžava neposlušnu kosu i želite elegantan ravno izgled, mi uvijek želimo suprotno od stvari koje su odobrene. To je u ljudskoj prirodi, ali ravna daska ostavlja kosu suha, gruba i lomljiva.

4. Parmanent ravnanje:

Termička obrada uz keratina tretmani mogu vas spasiti od opet i opet ide za stan peglanje za ravnu kosu, ali keratina tretmana (poznat i kao Brazilski ispravljanje) obično sadrže rak-uzrokujući kemijske formaldehid). I visokim temperaturama dovodi do oštećenja kose da ne spominjemo, kida prirodnu vlažnost kose a, što ga čini ranjivim na lomove.

5. Za bojenje kose:

Za bojenje kose ne daje ur potrebne trend sezone i da izgledamo zastrašujuće moderno, ali u isto vrijeme radi veliku štetu na kosu. Sadržaj peroksid boja za kosu, amonijak, dovodi do oštećenja vratila kosu i da zanoktica sloj. Dok mi imamo crne dlake, što mi se događa u za lakši nijanse poput zlatno, svijetlo smeđe, crvena, bordo, ove boje, oksidiraju vanjskog slojeve kutikule da kosu uzeti u toj boji. To se čini kosu podložniji UVA i UVB oštećenja.

load...

6. Ručnik za sušenje:

Kosa pramenovi su vrlo delikatna. Želimo da se kosa osuši što prije posle kupanja, tako da se ne prehladi i rub i stisnuti i squash kosa na bilo koji način želimo u ručnike. To nije zdravo za vašu kosu. Umjesto toga treba uzeti vremena i pritisnite i otpustite peškir na kosu nježno upijte višak vode.

7. Mokru kosu češljanje:

Kao što ste već čujem ovo mnogo u sunsilk oglas ovih dana "ne češlja mokru kosu, to je slaba. Ako je češlja, oni će slomiti "Nepotrebno je reći, većina nas je već znao za tu činjenicu. I to je dokazano jedan. Od pramenova upiju vodu i postati natečene, oni su slabiji u to vrijeme, tako da ako češlja ih dok mokre, postoji veća šansa da rip dlaka sa svojih lanaca. Ako zaista želite da otpetljati kosu, a to je hitno, pokušajte koristeći širok zupčasti, poželjno šampon češalj.

8. Going hat manje-Never:

Treba izaći bez šešira na vjetrovitih dana, budući da vjetrovi između dlake izazvati oštećenje, kao i na sunčanih dana, za zaštitu kose od UVA i UVB zraka. Ako glavu znojenje, zatim nositi šešir sa perforacijama, kao što su bambus štap šeširi, oni su moderan i istovremeno štiti svoju divnu plavu kosu.

9. Preko korištenje stajling proizvoda:

Preko koristi sprejeva, gelova, musevi, i zamrzavanje jednostavnost proizvoda, uzrokuje kosu naslage. Trebalo bi da koristite dubinsko čišćenje šampon da se oslobodi ovog povremeno.

10. Uska Hair Style:

Dajte svom folikuli odmor. To je rekao da čvrsto konjski rep ili pletenice može spasiti kosu od vjetra, prašine, oštećenja, ali u isto vrijeme ako vaš keep vezivanje kosu na isti način, razdvajajući ga u istom sekcije i pravcima, i vezivanje kosu jako nervira , onda s vremenom, pramenove će početi da uzimamo oblik i sekcije vaše strane će postati šire. Zato drži kosu otvoren za neko vrijeme, daj malo opuštanja.

load...