Briga za kosu

Top 10 kose Transplantacijski centri u Kolkati

Top 10 kose Transplantacijski centri u Kolkati

Kolkata nije grad popodne sieste i labavosti radne kulture više. Kao i ostatak zemlje, Kolkata se pokupiti tempo i gomilaju na stres koji je primarni razlog preuranjena ćelavost. Međutim, Kolkata ne nedostaje dobro transplantacije kose klinike i efikasno stručnjaka, ovaj popis najboljih deset klinika i specijalista za presađivanje kose treba pomoći da vidite to.

Top klinika i specijalista za transplantacije kose u Kolkata:

Poliklinika za estetsku kirurgiju 1. Dr. Arindam Sarkar je:

Dr. Arindam Sarkar je kozmetičkim i plastični kirurg s dugogodišnjim iskustvom i izuzetno visoke vjerodajnice. Ovaj bivši nacionalni učenjak je majstor u svog zanata; zakazati konsultacije, a vi ste definitivno naći pravi put da se dobije natrag svoj izgubio kosu. Ovo je mjesto gdje možete dobiti najbolje transplantacije kose u Kalkuti, bez sumnje.

Poliklinika za estetsku kirurgiju 2. Dr. Manoj Khanna je:

Dr. Manoj Khanna je krepak u oblasti estetske hirurgije i transplantacija kose. Dr. Manoj i njegov tim su uspješno tretirani 2500 slučajeva i dalje broji. Sa jakom osoba baze klijenata i reputaciju kao efikasan kozmetički kirurg u Indiji i inozemstvu, dr Manoj je definitivno najbolji izbor za efikasan postupak transplantacije kose.

load...

3. Prem Laser i Poliklinika za estetsku kirurgiju:

Prem Laser i Poliklinika za estetsku kirurgiju je osnovana i trenutno se vodi dr Maneesh Sonthalia (MBBS, MSM Ch.), Mnogo hvaljeni plastični kirurg u Kalkuti. Koristeći folikularne jedinice Izdvajanje način i Strip metoda za transplantaciju kose operaciju, dr Maneesh je osigurao visok omjer uspjeha.

4. Aesthetica:

Ovaj state of the art kozmetičkim i plastične operacije klinika ima tim uspješnih kozmetičkih hirurga koji rade pod njihovom zastavom. Rezervirajte konsultacije, da temeljne provere na u kući doktora na raspolaganju i to je vrlo vjerojatno možete naći ispravnu hirurg za rukovanje svoj postupak transplantacije kose sigurno i glatko.

5. Kaayakalp Kozmetički i Klinika za lasersku operaciju:

Ovaj super specijalitet estetska kirurgija klinika je dobro opremljen da se efikasno bori sa transplantacije kosu i potrebe obnove. Kaayakalp koristi najnoviju tehnika i metoda u transplantacije kose i dosljedno nastoje da poboljšaju svoje odnos uspjeh. Stručnjaci u Jedinici za transplantacije kose na Kaayakalp klinici će biti drago da odgovoriti na sva vaša pitanja o transplantaciji kose i metode koje se bave tako da se ne zaustavi od rezervacije konsultacija.

load...

6. Dr. Batra-a:

Dr. Batra je ime gotovo svi znaju i za dobar razlog. Izvorno specijalizirana za homeopatske tretmane za gubitak kose i drugih oboljenja kože, dr Batra je sada prešao na razne moderne tehnike, kao što su transplantacije kose i briljirao u ovoj sferi previše.

7. Dr Gautham Basu na Park Clinic:

Dr Gautham Basu je uspješna transplantacija kose hirurg Park klinici se nalazi u Cirkus Avenue, Kolkata. Rezervirajte termin sa ovim iskusnim stručnjak transplantacije kose a tu su i visoke šanse da je dr Gautham mogla zadovoljiti vaše potrebe.

Adresa: Park klinika, 6. Sprat, soba broj 4, Gorky Terasa, Cirkus Avenue, Kolkata

8. Dr Dipayan Ghara po posebnim Clinic:

Sa visokim omjer uspjeha i dugogodišnje iskustvo u oblasti transplantacije kose operacije, dr Dipayan Ghara je naziv za računati. Dr Dipayan Ghara ima jaku bazu u konvencionalnom i najnovije metode transplantacije kose tako da je najbolje da provjerite sve svoje mogućnosti da vidite šta vam najbolje odgovara.

Adresa: P 231, Block B, blizini jezera Grad Girls School and College, Lake Town, Kolkata

9. Dr Srinjoy Saha na Apollo Gleneagles:

Dr. Srinjoy Saha nije priznat plastični hirurg na Apollo Gleniglsu Super specijalna bolnica za ništa-a koje imaju iskustvo da je besprijekoran i veliko znanje u svim oblastima estetske kirurgije, uključujući transplantacije kose, dr Srinjoy je dobro vrijedi vaše vrijeme i novac.

10. Estetsku kirurgiju Kolkata:

Estetska hirurgija Kolkata je inicijativa koju vodi priznati plastičnih hirurga dr Souvik Adhikari i dr Saptarshi Bhattacharya. Ovih vodećih kozmetičkih hirurga sa sjedištem u Kolkata bi vrlo dobro brinu o svojim transplantacije kose postupak i osigurati da je sigurno i efikasno.

Dakle, ovo su najbolji centara za transplantaciju kose u Kolkati.

load...