Briga za kosu

Top 10 kose Transplant centri u Ahmedabadu

Top 10 kose Transplant centri u Ahmedabadu

Transplantacija kose je isto tako popularan u Ahmedabadu kao što je to u ostatku Indije. Nažalost, stres svakodnevnog života štedi nikoga i da je stres je previše dostigla Ahmedabad. Sa viškom stresa, dolazi preranog gubitka kose i ćelavosti, a stručnjaci u Ahmedabadu su dobro opremljeni za rukovanje složene transplantacije kose operacije i vratiti nečije kose. Ova lista je djelotvoran vodič za neke od transplantacije najbolje kose u Ahmedabadu, klinikama i specijalisti.

Transplantacija kose Sadržaji i specijalista u Ahmedabadu:

Odabrati svoj najbolji transplantacije kose u Ahmedabadu:

1. Adhi Indija:

Ovaj lanac stanja transplantacije umjetnosti kosu i estetska kirurgija objekata je napravio svoju prisutnost osjetio sa više lokala u šest najvećih gradova u Indiji, uključujući Ahmedabad. Stručnjaci u metodi folikularnih jedinici Vađenje transplantacije kose koja je klinički manje invazivna i efikasnije i folikularnih metode Jedinice za transplantaciju, Adhi Indija klinike su osnovana ime na temelju zasluga i učinka na miru.

load...

2. Dr M Hair Transplant Clinic:

Dr. M kosu transplantaciju klinici u Ahmedabadu je posvećen transplantacije kose objekt sa sjedištem u Ambawadi, Ahmedabad. Tim stručnjaka na Klinici Dr. M za transplantaciju kose pod vodstvom dr Bishan Mahadevia, nastupao je bezbroj uspješnih postupaka transplantacije kose. Razgovarajte sa konsultant na ovom renomiranom objektu znati više i postoji dobra šansa da će imati siguran i efikasan postupak transplantacije kose na Klinici Dr M Hair Transplant.

3. Prirodni transplantacije kose:

Ovaj lanac transplantacije kose klinike širom Indije ima izlaz u Ahmedabadu previše i ljudi Ahmedabadu ima još manje razloga za brige o preuranjena ćelavost i gubitak kose. Stručnjaci u najnovijim tehnikama u transplantacije kose kirurgija; to je samo mudro da više o stručnjacima dostupni na prirodne kose Transplant biti uvjereni u svoju majstor zanata saznati.

4. Dr. Bijpal V Parekh:

Dr. Bijpal V Parekh je krepak kozmetički kirurg sa svojim stepeni nekih od najprestižnijih medicinskih škola. Među širok raspon estetskih zahvata, dr Bijpal također je specijalizirana u postupcima transplantacije kose pomoću folikularne jedinice Izdvajanje metoda. Rezervirajte termin sada i nema sumnje da će se pokajati.

load...

5. Dr Chintan Patel:

Dr Chintan Patel je uspješna transplantacija kose hirurg u Cutis Cosmetic Plastic Surgery Center. Rezervirajte termin sa ovim iskusnim stručnjak transplantacije kose a tu su i visoke šanse da će Dr. Patel vašim potrebama.

6. La Diva transplantacije kose i estetsku kirurgiju Klinike:

Ovo stanje transplantata umjetnosti kosu i estetska kirurgija objekt klinika je stekao mnogo ugled u Ahmedabadu zbog svoje visoke odnos uspjeh. Stručnjaci u metodi folikularnih jedinici Vađenje transplantacije kose koja je klinički manje invazivna i efikasnije, dr T Ayyappan je osnovana ime u oblasti estetske operacije i transplantacije kose, i vodi La Diva Klinika niz vrlo uspješan put na osnovu zasluga i učinka na miru.

7. DHI Ahmedabad:

Sa više objekata u gotovo svim većim gradovima u pohvaliti, DHI lanac kozmetičkih klinika tretmana je preuzela fer udio u kozmetičkom tržištu operacije i kozmetičke tretmane. Metodom Direct Hair Implantacija za obnovu kose, DHI je postigla puno uspjeha u Ahmedabadu i drugim gradovima.

8. Dr. Sanjiv Vasa:

Dr. Sanjiv Vasa je veteran kozmetički kirurg sa visokim omjer uspjeha i dugogodišnje iskustvo. Među širok raspon estetskih zahvata, dr Sanjiv također je specijalizirana u postupcima transplantacije kose. Rezervirajte termin sada i postoji dobra šansa da bi stavio svoj novac prema siguran i efikasan operacije transplantacije kose obavlja dr Sanjiv.

Adresa: 36-37 Prizemlje, Hari Siddh Chambers, Ashram Road, Navrangpura, Ahmedabad.

9. Dr Vishal Patel:

Specijalizirana u metodi folikularnih jedinici Vađenje transplantacije kose, dr Vishal Patel je dobro poznata transplantacije kose stručnjak, sa sjedištem u Ahmedabad. Folikularne jedinice Izdvajanje je jedan od najnovijih načina restauracije kose i to je sve popularniji samo zbog toga što je efikasniji, manje invazivne i ožiljak-free. Zakazati konsultacije sa dr Vishal Patel doći do znati više o njegovim metodama i troškove.

Adresa: Navrangpura Super Market, Navrangpura Ahmedabad 380009

10. Dr. Batra-a:

Posljednje, ali svakako ne i najmanje na našoj listi, dr Batra je poznato ime na osnovu visoki omjer uspjeha u transplantacije kose operacije. Što manje rekao o njima, to bolje. Rezervirajte termin u najbližoj utičnice. Za lokaciju detalje pogledajte njihove službene web stranice navedene u nastavku.

load...