Briga za kosu

Top 10 boja za kosu Od Majirela

Top 10 boja za kosu Od Majirela

U svijetu boja kose, ima jako malo imena koja su stekli renome, povjerenje i lojalnost od svojih korisnika. Uz stalno razvija tehnologije, postaje teško za mnoge da bi se, a rezultat je da su oni ili izgubiti svoje klijente ili moraju da zatvore radnju.

Za bilo koja žena koja je ikad obojila kosu ili čak smatra bojenja to, postoji jedno ime koje je sinonim za to: L'oreal. Da, L'Oreal je jedan od onih nekoliko brendova koji su se obavezali da će poboljšanju svaki proizvod koji uvode u svoju bazu klijenata.

Majirel kose paleta boja:

L'oreal stalno pronalaženje novih načina da bolje svom asortimanu kose bojila, i kako! Najnovije bebu na bloku je raspon Majirel trajna farba za kosu. Ova posebna asortimanu ima boje od udara plavuše do duboke prirodne tonove. Koristeći intenzivne uređaj agenata je uvijek bio L'oreal prakse, i nastavlja se sa ovom opsegu zapanjujući boja. Ovdje je popis boja i nijansi koje će odgovarati indijski tena najbolje:

load...

1. Golden Brown:

Jedan ne može pomoći, ali kažu kada vizija zlatno smeđa kosa padne na um. Sa intenzivnim trajno bojanje formula Majirel se, budite spremni da se ta vizija na potpuno novi nivo zapanjujući.

2. Golden Bakar Blonde:

Da, znam o čemu razmišljate. "Kako će hladu plavuša možda odgovara maslina kože žena u Indiji?" Vjeruj mi, suptilne naznake zlata i bakra će pomoći dati svoje kose moderan twist.

load...

3. Copper Mahogany Blonde:

Tri zajedno najpopularnijih boja! Ako želite da zamislite kako će ovaj Majirel boju kose izgledati, zamislite drvo sa tamnom kora, s jeseni lišće na njemu, i osušenih listova pala ispod!

4. Light Ash, Mahogany Brown:

Davanje mahagonija svoju pravu roditelja boja, ova nijansa može imati suptilne naznake pepela i da će zaista raditi sa svim Indian tonove kože.

5. Dark Mahogany, Golden Brown:

A nijansom tamnije od svoje prirodne boje, tamno mahagoni, kada je u kombinaciji s klasičnim zlatnim plavuša, može dovesti samo jedno: božanska awesomeness!

 [Read: Čokolada Smeđa boja]

6. Dark Bakar Crveno plava:

Ah! Konačno Majirel crvena boja kose je ovdje. Na dubinu od bakra, u kombinaciji sa crvenim, i crte i Pops zlata su upravo ono što je doktor prepisao za ženu koja želi da uljoskam.

7. Deep Dark Brown:

Klasičan za žene sa beličastim ili fer ten, duboko tamno smeđe je go-to boje za ženu koja želi da zadrži čvrstu boje dok blago ga modifikaciju od standardnog jet crne da većina žena ovdje se rađaju sa.

8. Zlatna Mahogany Brown:

Još jedan killer kombinacija Loreal Majirel boja kose duboko smeđe boje sa primesama zlata. Ne znam za vas, ali ova boja je nešto što ću definitivno isprobati kad dobijem moj sledeći šišanje.

9. Copper Mahogany Brown:

Tamnija verziju svog plavuša kolega, ovo je sve o stilu, sofisticiranost, glamur i napalilo. Tamna mane sa zadirkivanje naznakama bakra je savršen za sassy izgled.

10. Black:

Držeći sve veći popularnost tamne kose i privlačnost prema ovom egzotične boje na umu, Majirel također ima prirodnu crnu boju. Dizajniran za ženu koja zna šta hoće.

Svi Majirel boje su slobodni od amonijaka. Oni pružaju potpunu siva pokrivenost kao što je to standard bilo L'oreal bojanje proizvoda. Čak ima svoj spektar boja, posebno dizajniran za prikaz. Boje su dugotrajne i pružaju sjajne površine na kosu, koju neki čak mogu nazvati reflektirajuće. Pa, kada ciljate sebe jedan od ovih slavne boje za kosu?

Koja je vaša omiljena Majirel boju kose? Da li ste koristili bilo ako te nijanse? Da li podijeliti svoje iskustvo s nama u komentarima ispod teksta!

load...