Briga za kosu

Najbolji Redken proizvodi za tretman kose - naši top 10 izbora

Najbolji Redken proizvodi za tretman kose - naši top 10 izbora

Redken je američki brend za njegu kose, u vlasništvu poznatog L'Oreal grupe. Redken ima profesionalni asortiman proizvoda za njegu kose. Ona je zajedno osnovali kemičar / frizer Jheri Redding i model / glumica Paula Kent, otuda i ime, Redken.

Ovaj brend pionir "naučni pristup ljepote", kao i revolucije u poslovnom profesionalnu njegu kose, uvođenjem proizvoda za njegu kose na bazi proteina. Redken je imenovan kao jedan od "Ikone Amerikanaca" 2007. Godine, zajedno s drugim 256 brendova.

Najbolje Redken tretman za kosu Proizvodi

Nekoliko proizvoda tretman kose u Redken koje možete koristiti da se poboljša kvalitet vaše kose su navedene u nastavku.

load...

1. Redken Diamond Oil šampon-za oštećenu kosu:

To je ulje za kosu šamponom koji radi u bogatu pjena za čišćenje koji pomaže da se ojača kosa izbjegli lomljenje. Takođe povećava glatkoću i sjaj kose. Ovaj proizvod je izrađen od korijandera ulje, ulje kajsije i camelina ulja. Nakon korištenja ovaj šampon, kosa postaje tri puta jači i dva puta sjajnija. Dakle, reći ne da se osuši i oštećenu kosu, i koristiti Diamond Oil šampon-za oštećenu kosu.

2. Redken Diamond Oil regenerator-Za oštećenu kosu:

Diamond Oil šampon sadrži eterična ulja, kao što su camelina ulje, korijander ulje i ulje kajsije koje pomažu u obnovi sjaj i vlažnost kose. Ovaj uređaj također zaglađuje kosu dok smanjuje lomljenje kose; dakle, pomaže u upravljanju vaše kose.

load...

3. Redken Diamond ulja Deep Lica-za ostecenu kosu:

Ovaj tretman ulje za kosu je prvenstveno dizajniran za oštećenu i suvu kosu. Koristeći ovaj proizvod pomaže da duboko stanje kose. Ona također pomaže u hranjive, jačanje i obnavljanje kose da se izbegne lomljenja i oštećenja vaše kose. Plus, vraća izgubljeni sjaj i glatkoću kose!

4. Redken Diamond ulje Nerasprskavajuće Shine:

Diamond ulje Nerasprskavajuće Shine po Redken je ostaviti na ulje za kosu za suhu ili grube dlake. Pomaže u jačanju i zaštiti kosu od lomljenja. Koristeći ovaj proizvod će učiniti za kosu tri puta jači i dva puta sjajnija. Ovaj proizvod je napravljen sa hibridnom tehnologijom koja kombinuje sintetičkih polimera sa 99% prirodnih ulja za kosu koji uključuju jojobe, masline, kokos i suncokret ulja. To je silikona proizvod koji prodire u svaku osovinu kosu, hrani ga.

All Soft-suho proizvoda za kosu su kako slijedi:

5. Redken All Soft šampon za suhu kosu:

All Soft Šampon za masnu kosu nudi 15 puta više uređaj za kosu. Njegova mješavina koristi arganovo ulje koje pomaže u sprečavanju krhki i suhu kosu. S obzirom da je keratin-obogaćena, ona obnavlja kosu dodajući intenzivnu mekoću. Koristeći ovu Redken keratin kose proizvod tretman pomaže u jačanju korena kose.

6. Redken All Soft regenerator za suhu kosu:

Ovaj proizvod ne samo uslove za kosu, ali i čini je mekšom. Tehnologiju ulje argana koji se koristi u pretvara teksturu krhki i suhu kosu.

7. Redken Argan - 6 ulje za kosu za suhu kosu:

Ovo ulje za kosu od Redken pruža duboko uređaj, sjaj i mekoću kose. S obzirom da je argana - 6 ulje je obogaćena omega - 6, to izglađuje daleko kovrče koji pomaže frizura ostati mnogo duže. Takođe, štiti kosu od topline tijekom stajling. Ovo Redken tretman za suhu kosu je jedan od proizvoda koji su dobili nagradu!

8. Redken All Soft Sapl Dodir Hairspray za suhu kosu:

Ovo je lagana za kosu sprej za krhki i suhu kosu. Koristeći ovaj sprej drastično poboljšava upravljivost vaše kose pružajući trajne sjaj. To obnavlja izgubljenu vlagu i pruža progresivni uređaj i intenzivne mekoću!

Proizvodi voluminizirajući kose su kako slijedi:

9. Redken Body Full šampon:

Ovaj šampon je namijenjen za tanku kosu jer nježno čisti kosu, ostavljajući je mekom, obiman i sjajna. Ovaj lagani šampon koristi pšenica ekstrakti, blokada proteina mreže i pamuka pružiti kosu sa dugotrajnim volumena i dodirljiva punoću. Otkrijte i uživajte u Body Full šampon za bolje beneficije kosu!

10. Redken Body Full lagani regenerator:

Ovaj uređaj dodaje vlagu i volumen na kosu bez dodavanja dodatnih težinu. Takođe jača i de-zapetljanja kosu. Ovaj proizvod je najbolje za vlagu ponovno ravnotežu i poboljšava tijelo kose.

Da li ste pokušali ili želite probati bilo koji od ovih Redken proizvoda tretman za kosu? Da ostavite nam komentar ispod.

load...