Briga za kosu

Najbolji proizvodi iz bakarnih proizvoda za kosu - naši top 10 odabira

Najbolji proizvodi iz bakarnih proizvoda za kosu - naši top 10 odabira

Trend obojene kose je velik i događa! Boja kose, prije samo nekoliko godina, bio je samo koristiti za pokrivanje sive. Ali ne više! Highlights, pruge i globalne bojenje su bijes i ljudi su u potrazi za različite nijanse koje će prilično izgledati s indijskim tonovima kože. Bakar je jedna boja koja odgovara najviše tonove kože, posebno indijskih. Međutim, prije nego što mogu uživati ​​u bilo koju od njih, treba da znate o vrhunski brendova koji nude ovu neverovatno nijansa!

Top 10 Bakar boje za kosu u Indiji

1. Majirel- 7.43 Copper Gold:

Majirel je u-salon proizvod vjerovati ne samo normalan stanovništva, ali i od strane profesionalaca širom svijeta. Kada se primjenjuje, daje savršen završni iz korijena kose do njenog vrha. Boju kose ostavlja kosu sjajnom i pruža prirodan skok na njega. Majirel ne samo boja kose, ali i duboko ga uvjetima.

2. Schwarzkopf- 6-70 Dark Prirodna Bakar Blonde:

Schwarzkopf je Trusted Brand širom svijeta i formulisala je jedinstven ulja i krem ​​boju kose. Ova boja ne samo da pruža potpunu siva pokrivenost, ali i štiti kosu od zagađenja. Ona pruža dugotrajan boravak boje i sjaj kose.

load...

3. Loreal- 6.46 Natural Light Copper Red:

Ova boja kose L'Oreal Excellence sadrži pro-keratin tretman. Pro-keratin tretman daje sjaj, snagu i skok za kosu. Ova boja kose je posebno dizajniran imajući u vidu indijskog tonus kože. Boju kose košta Rs. 520 samo.

4. Revlon Colorsilk- 45 Bright Auburn:

Revlon kose je obogaćen dobrotu kokosovog ulja koja pruža duboko uređaj na kosu dok je boje. Boja ostavlja kosu sjajnom i skakanje. Boja ima nekapljući formulu koja tiho radi na svoju kosu. Ova boja kose košta Rs. 400 samo.

load...

5. Garnier Color Naturals- Copper Red 5.64:

Garnier Color Naturals je obogaćen dobrotu maslinovog ulja. To je trajna boja kose koji pruža potpunu sive pokrivenost. Boja će ostaviti kosu duboko klimatiziran i da će vratiti svoj izgubljeni sjaj. Ova boja kose košta Rs. 155 samo.

6. Streax- Intense Bakar Blonde 7.44:

Uz pružanje veliki asortiman proizvoda, Streax je posebno poznat po svojim dugotrajnim formula i efikasan način drži kosu zaštićeni. Ovaj proizvod je po cijeni od Rs. 320 samo.

7. Wella Kolestint- 5 - 0, Medium Brown:

Ovaj proizvod može zaista učiniti vaša kosa izgleda drugačije. Boja kose je bez amonijaka i drugih hemikalija. Ovo je jednostavan za korištenje kose koje možete koristiti u udobnosti svog doma. Ovaj proizvod je po cijeni od Rs. 489 samo.

8. Matrix- 8CC Medium Blonde Bakar:

Bakar je boja kose vruće ovih dana i što može biti bolje nego da izaberete najbolji proizvod boju kose, Matrix. To boje kosu lagano uz zadržavanje sjaj i odskok u kosi. To daje punu sive pokrivenost i može se primijeniti kao pramenovi na kosi previše! Ovaj proizvod je dostupan za Rs. 500 samo.

9. Boja Mate- Zlatna Bakar 8.34:

Boja Mate je krema na bazi za bojenje kose koji pruža čak i boja pokrivenost-od korijena do vrha. Ona pokriva sijede kose pravilno i održava pH ravnotežu kose. Boja prodire duboko i čini kosu mekom, sjajnom i svilenkastom. Ovaj proizvod je označeno na Rs. 200 samo.

10. Godrej- Bakar Plava / Bakar Crvena:

Godrej se odvažio u stvaranju krema na bazi boje za kosu. Ovo je najnoviji klinac na blok i potpuno dominirao u indijskom tržištu. Ova boja kose ima formulu koja nije drip i također nudi niz uzbudljivih nijansi za vas da izaberete from.The proizvod košta Rs. 30 samo.

Ako želite da sakrijete svoj Grays ili su jednostavno u potrazi za promjenu boje kose, ove prekrasne bakra nijanse će izgledati sjajno! Odemo ove nijanse i obojite svoj svijet bakra!

Jeste li ikad pokušali bakra nijansu boje kose? Da li je to izgleda dobro? Kakvo je vaše iskustvo? Da podijeliti s nama u komentarima ispod teksta!

load...