Briga za kosu

Najbolji Loreal profesionalni šamponi - naš top 10

Najbolji Loreal profesionalni šamponi - naš top 10

L'Oreal Professional Hair negu uključuje Serie Expert Serie prirode, Homme i Liss Ultime šampona. L'Oreal opseg njegu profesionalnih kose tretira kosu molekularnu strukturu od jezgre do površine i pruža visok silom zadržati i sačuvati kosu ljepotu.

L'Oreal profesionalnu opseg je dostupan samo u salonima i online trgovinama. Pokušao sam mnoge proizvode iz ovog opsega i nastavku su nekoliko dobro poznatih L'Oreal Professional šampone koji su mi favorit:

1. L'Oreal Professional Liss Ultime šampon: 

Ovaj šampon je kompletan salon sistem za glatke i hrane nepregledan i neposlušnu kosu. Redovnom upotrebom, kosa postaje mekša i sjajna i pruža dugotrajnu glatkoću. Sadrži sastojke kao što su Arganovo ulje i maslinovo ulje koje prirodno uvjetima i kroti kosu. Šampon radi najbolje za suhu kosu i dodaje vlagu na kosu i ostavlja kosu glatkom i sjajnom.

load...

MRP: Rs.450 za 250ml.

2. L'Oreal Professional Serie Expert Vitamino šampon za obojenu kosu:

L'Oreal Professional Serie Expert Vitamino šampon za obojenu kosu je boja štiti šampon a koja pruža dvostruku zaštitu za obojenu kosu i čuva, štiti i dodaje sjaj obojene kose. Šampon dolazi u prilično ružičasta bočica koja je prilično čvrst i putovati prijateljski. Šampon daje volumen, kontrolira kovrča i čini da kosa izgleda sjajan. To ne sputavati kosu i efikasno štiti boju kose.

load...

MRP: Rs.599 za 250ml

3. L'Oreal Professional Absolute Repair Cellular šampon: 

Ovaj šampon čini kosa mekša i sjajnija nego prije i efekat traje duže od jednog dana. Ima blagi cvjetni miris koji se zadržava nakon pranja. Šampon lathers jako dobro i vrlo je potrebno manje količine. Dakle, ovo 250ml boca će trajati dugo vremena.

MRP: Rs.475 za 250 ml

4. L'Oreal Professional Serie Expert Volume Proširi šampon: 

Ako imate mlitavo i tanke kose, ovaj šampon je samo značilo za vas. Ovaj šampon ne samo da pruža volumen na kosu, ali i daje zdrav sjaj i dodaje vitalnost kose. Same ambalaže je vrlo atraktivna, a pista zeleni neprozirni bočici sa srebrnim čepom na zavrtanje. On kontroliše kovrča i odleti i daje lijep skok na kosu. U lathers proizvod jako dobro i vrlo manje količine je potrebno.

MRP: Rs.500 za 250ml.

5. L'Oreal Professional Serie Expert Force Vector šampon: 

Ovaj šampon radi dobro za krhke i lomljive kose skloni razbijanje. To čini kosu jači od korijena. Ovaj šampon dodaje instant bounce, sjaj i mekoću kose od prvog korištenja. Ona temeljito čisti kosu i kosu čini puniji i sjajne.

MRP: Rs.450 za 250ml

6. L'Oreal Professional X- Tenso Care Nutri- rekonstruktor šampon: 

Ovaj proizvod je za sve prave ljepote kose. Šampon kontrolira kovrče i čini kosu lakše upravljati. To čak sprečava ispucale vrhove i pomaže da se zadrži glatko regenerat izgled kose. Šampon pomaže da se odvoji kosi sa svojim uređajem svojstva i čuva kosu mekom i glatkom. Kosa izgleda i osjeća se zdravije nakon svake upotrebe.

MRP: Rs.499 za 230ml.

7. L'Oreal Professional Serie Expert Sensi Balance šampon: 

Ovo je nježan šampon za osjetljivu i iritiranu vlasištu. Sadrži sastojke kao što su Sorbitwin i vitamin PP da radi odličan balansiranje akt hidrataciju kože glave koja oslobađa od suhe i perut sklone kosu i osvježava i umiruje kosu u isto vrijeme. To rezultira mekom, sjajnom i zdravu kosu. Kosa je očišćeno temeljito, a vi ćete ostati s prekrasnim salon izgleda kao kosa.

MRP: Rs.500 za 250 ml.

8. L'Oreal Professional Serie Expert Pure Resource šampon: 

Šampon dolazi u lijepom vidi kroz bocu i miriše svježe, a ne otvoreno mirisna, a ne sintetički. To ispiranje vrlo dobro i ne ostavljaju ostatke. Proizvod lathers zaista dobro i čisti vlasište temeljito. To uklanja sve tragove ulja i gradi se i čini kosu veoma glatko i mekano.

MRP: Rs.500 na svim vodećim online shop.

9. L'Oreal Professional Serie Expert Instant- Clear šampon protiv peruti: 

Šampon dolazi u atraktivnoj bijele bočici sa flip poklopac. Šampon je namijenjen za suho vlasište i perut skloni kosu. Čisti vlasište temeljito i kontroliše vlasišta svrab i perut. To ne isušuje kosu kao i drugi protiv peruti i održava kosu glatkom i mrsi besplatno. Uz redovnu upotrebu definitivno ćete vidjeti smanjenje peruti.

MRP: Rs.499 za 250ml

10. L'Oreal Professional Homme Densite šampon: 

Ovaj šampon je posebno formuliran za muškarce sa tankim i mlitava kosa. Ovaj šampon pruža tijelo i teksture na kosu.

MRP: Rs.500 za 250 ml.

Nadam se da ovaj post na vrhu L'Oreal profesionalnih šampona će Vam pomoći da dobijete divnu kosu.

load...